Ти тут

Молитва за чоловіка. Молитва дружини за чоловіка

Основний жіночої завданням, як вважали наші предки, є духовна турбота про родовому гнізді, про всіх його мешканців. Чоловік в поле працював, про матеріальне благополуччя хвилювався. А дружина вдома була. Але вона не тільки клопоталася по господарству. Ще теплом своїм рани заліковувала, сили відновлювала всім тим, хто долав перешкоди зовнішнього світу, добував їжу для роду. Ось на чому побудована молитва за чоловіка. І з яких принципів вона виникає. Які в неї слова, як їх читати, для чого? Давайте розбиратися.

Відео: Молитва за чоловіка. Олена Балацька.

Сучасні реалії і старовинні традиції. Конфлікт?

молитва за чоловікаНині жінки намагаються дізнатися, що таке молитва за чоловіка, тільки тоді, коли втрачають чоловіка. Звикли ми до Всевишнього приходити з бідами і проблемами. Нам здається це природним. Хто ж ще захистить, якщо не Отець небесний? Але ж зовсім не так раніше вважалося. Щоб допоміг тобі Господь, виконуй заповіді його, обов`язком ним не гордує. А нині що відбувається? Красуні повністю поринули в світ чоловічих проблем. Робота, майно, фінанси - все це стало сферою їх інтересів. Пишаються тим, що грошей отримують багато. Всі самі прагнуть зробити. А про те, що душею працювати на рід треба, як-то забувають. Вважають це порожнім заняттям. А як сім`я починає розпадатися, так відразу шукають молитви про сім`ю, про чоловіка. Ні, щоб таким питанням задатися: «А що я дружину даю, чого йому не вистачає?». Ясно ж, від тепла чоловік нікуди не побіжить. Затишно йому і спокійно. Навіщо шукати іншу? Молитва за чоловіка, якщо про неї не тільки при проблемах згадувати, саме цей затишок душі і створює.

Відео: Молитва дружини за чоловіка: народження безмежної любові

Коли все в порядку

Раніше матері своїх дочок, що на виданні були, так вчили. Молитва дружини за чоловіка повинна завжди в голові бути. Піднімаєшся на світанку, згадай, відправляєш на праці благовірного - цими словами подай, лягаєш відпочивати - про них не забувай.

Відео: Молитва Дружини за чоловіка, для зміцнення сімейних відносин.



молитва дружини за чоловіка

Тепер рекомендують написати їх своєю рукою на чистому листочку, та в спальні помістити. Нехай молитва за чоловіка буде поруч постійно. А умільці намагаються оклад красивий словами цим потрібним вишити (бісером або нитками), та й інших способів прикраси безліч. Так, можна в рамочці ту молитву на стіну повісити. Буде вам нагадувати, що в суєті і метушні про борг душі забувати не слід.

Молитва дружини за чоловіка



«Ісусе Христе, сине Божий, Прісодево Марія, заступниця! З небес на наш рід Ви дивіться так доглядали. Допоможіть нам у трудах праведних, в тяготи земних. Вінчає ми ім`ям Господа, щоб жити один з одним, як Ангели Святі, бути поруч в щасті і біді, допомагати в усьому і скрізь! Чоловік з дружиною нехай ніколи не зваряться, що не паплюжать словами лайливими. Господи! Благодаттю Твоєю ми втішаємося, ангельським співом розчулюємось, Допомогою Приснодіви Марії потішали. Подаруй спокій нам і світ на віки віків, щоб ніколи не було між нами слів образливих, справ ганебних, темних чар, брудних чвар! Нехай чада в роду з`являються, ликом Господа розчулюють. Подаруй нам довгі літа, щоб ніколи не забути обітниці! Захисти від тіней чорних, від помислів, чортом накладених, від недуг і пристрастей, від поганих справ і звісток! Чи не направ в будинок ні геєни вогненної, ні блискавки небесної! Врятуй і збережи! Амінь! ».

Відео: 02 - Молитва про успіхи Чоловіка На Роботі

Коли чоловік пішов

молитви про сім`ю про чоловікаТу молитву, що вище наведена, потрібно не забувати з дня весілля. Вона не дозволить священні узи розірвати шлюб зруйнувати. А коли лихо вже сталося, то інший текст вчити треба. Є старовинна слов`янська молитва про повернення чоловіка. Ось текст її: «Про Всебоже! Звертаюся до тебе, як до прабатьків всього небесного і земного, всього Всесвіту! Славу і почесть тобі віддаю! Прошу, спаси і виправ частку мою! Направ мене і чоловіка на істинний шлях! Щоб зійшовся він знову, щоб була любов. Щоб не розпалася сім`я! Щоб частка щасливою знову була моя! Нехай міцний, як скеля, буде мій чоловік! Нехай вірністю своїй виявиться дуж! Нехай твердо в життя на ногах стоїть! Нехай тебе, Всебоже, душею дякує! Поверни, прошу, частку мою! Чоловіка свого всією душею люблю! Амінь! ». Читати слова ці треба кожен день на світанку. Ставайте так, щоб промінчики перші обов`язково вам на обличчя впали. Проговаривайте слова, а в руки візьміть річ чоловіка, якою він користувався сам, або фотографію. Та не забудьте, що потрібно в слова молитви любов, а не образу вкладати. Тоді повернеться ваш ненаглядний.

молитва про повернення чоловіка

Інший варіант для повернення втікача від захололої душі

Слов`янські молитви дуже сильні. Тільки не кожна жінка їх використовувати стане. Свої нюанси є або забобони. Для тих, хто схильний православні тексти цінувати, рекомендується така молитва. Щоб чоловік повернувся, та образи забув, знову став ласкавий і ніжний, вирушайте в монастир. Там замовте сорокоуст для коханого. Його ченці читатимуть, за здоров`я просити. А самі свічку Богородиці поставте, і обов`язків перед нею, заступницею. Все розповідайте, що на душі є. Може, образи якісь залишилися або помилки самі в своїй поведінці побачили. Наостанок прочитайте молитви «Отче наш» та Матрони Московської - покровительці уз сімейних. Ікону святої стариці додому принесіть з того приходу, де молилися. До неї і звертайтеся все сорок днів, поки ченці будуть за вашого благовірного молитися. А там, з Божою поміччю, все налагодиться!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!