Ти тут

Як повернути чоловіка від коханки за допомогою змов і молитов

Відео: Дуже сильний бунт, за допомогою якого можна повернути чоловіка

Як повернути чоловіка від коханки? Кожна жінка знаходить свою відповідь на це питання. Хтось опускає руки і впадає в жорстку депресію. Хтось, навпаки, прагне подолати себе, змінитися зовні і внутрішньо, щоб довести чоловікові, як багато він втратив. Хтось кидається в релігію або містику, шукає молитви або змови, розраховуючи за допомогою них відновити сім`ю. Саме про це і хотілося б поговорити.

як повернути чоловіка від коханки

Як повернути чоловіка від коханки за допомогою молитви

Молитва - це мовне або уявне звернення до вищих сил, спроба слабкої людини закликати Всевишнього, щоб з його допомогою вирішити проблему. Це тільки один із численних визначень, але і воно вказує: для того щоб молитовно просити про що-небудь, потрібно вірити в Бога. Ось приклади молитов, які допомагають повернути коханого:

  • «Ти йди до мене, сокіл ясний, не по одній дорозі, а по всім враз. Слухай наказ: ось тобі мій поріг, тут тобі бути, тут тобі жити. Раб Божий (ім`я), йди до мене, я перед тобою стою і чекаю. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ». Перед цією молитвою і після неї читають «Отче наш».
  • «Як шпилька від одягу відчіплюється, так і любов раба Божого / раби Божої (ім`я) до раби Божої / рабу Божому (ім`я) назавжди припиняється. Амінь ».


повернути чоловіка від коханки молитви

Повернути чоловіка від коханки молитви допоможуть тільки в тому випадку, якщо жінка щиро всім серцем вірить в Бога і не сумнівається, що її спроби відновити сім`ю не йдуть врозріз з християнськими заповідями. Якщо ж кинута дружина просить про покарання коханки, молитва не допоможе. Марна вона і в тому випадку, якщо слова використовуються формально, тільки як спроба використовувати всі способи. Щоб молитися, потрібно вірити. Якщо жінка вирішила використовувати молитву, щоб зрозуміти, як повернути чоловіка від коханки, вона повинна провести роботу над собою, змінитися не тільки зовні, але і внутрішньо, духовно. Ображена дружина повинна пробачити всі образи, забути всі закиди, викинути з голови всі погані думки про дружину і його нової пасії. Тільки потім слід просити Бога допомогти повернути коханого. Можна навіть не знати «спеціальних» молитовних текстів: щире звернення жінки з чистою душею все одно буде почуто Всевишнім. В іншому випадку слова так і залишаться словами.

Відео: ПОВЕРНУТИ ШВИДКО ЧОЛОВІКА В РОДИНУ ЗА ДОПОМОГОЮ мантри ??????????????????



Чи можна використовувати змова?змова повернути чоловіка від коханки

Повернути чоловіка від коханки деякі жінки намагаються не з допомогою молитви, а за допомогою змови. Один із сучасних ритуалів рекомендує до Великодня на світанку піти у великий магазин, взятися правою рукою за дверну ручку і тричі повторити: «Христос воскрес, а до мене мій чоловік. Як за цю скобу все хапаються, так щоб мій чоловік до мене біг, по мені нудьгував. Руками хапав, обіймав. Амінь ». У цьому випадку потрібно пам`ятати: слова змови тільки на перший погляд нагадують молитву, т. Е. Звернення до світлих вищим силам. Насправді суть його - спілкування з бісами. Хоч би якою благою була мета цього дійства, за звернення до темних сил доведеться платити. На Страшному суді біси зажадають плату: душу жінки, яка використала ритуал. Якщо жінка, вирішуючи питання про те, як повернути чоловіка від коханки, вибирає цей варіант, вона повинна розуміти: це страшний гріх. Існує і ще одна небезпека. Містики запевняють: всі дії, звернені до темних сил або матерій, можуть відбутися навіть в тому випадку, якщо людина не вірить в це. Неправильно проведений або дилетантський змова може завдати такої шкоди, який багаторазово перекриє всі позитивні моменти, заради яких затівалося дійство. Відомі випадки, коли чоловіки і жінки, що потрапили під невмілі магічні дії, божеволіли.

Якщо ж жінка не боїться важких наслідків, можна спробувати таку змову. Покласти під п`яту фото чоловіка, встати на неї і тричі повторити: «Моє тіло сильно тебе тисне, так і любов до мене тисне. Як твого тіла важко від моєї п`яти, так і твоєму серцю важко буде без мене. Амінь ».

Що варто зробити?

Кожна жінка сама вирішує, як повернути чоловіка в сім`ю. Можливо, звернення до молитов або змов дійсно приносить користь, дозволяє кинутої дружині налаштуватися, проаналізувати ситуацію, виправити допущені помилки. Жінки, які не вірять в Бога, можуть звернутися за допомогою до психолога. Втім, його поради будуть не сильно відрізнятися від рекомендацій священнослужителів. Так само як і представники церкви, вони порадять пробачити образи, очистити свою душу від мороку, проаналізувати ситуацію, змінити себе, свій душевний настрій, свою лінію поведінки.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!