Ти тут

Молитва матері про сина - рятувальний круг і зцілення

Відео: Божої Матері перед Її іконою «Скоропослушниця».

молитва матері про сина

Скільки слів ми звертаємо до Бога за здоров`я і благополуччя наших дітей! Наші відносини з ними повинні вибудовуватися подібно до відносин людини з Господом. Ми маємо над нашими дітьми особливу владу і є в усьому для них прикладом для наслідування. Щирі і добрі відносини між батьками і їхніми чадами дають відчуття впевненості і чистоту помислів дітей в майбутньому.

Найкраща професія - бути матір`ю

Для матері головне, щоб дитина була здорова і щаслива. Не минає дня, щоб мати не просила Творця за своє чадо. Просимо за дочок, щоб їх жіноча доля була до них прихильною. Молитва матері про сина складається зі слів подяки за величезний подарунок від Бога - народження дитини. Адже хлопчик - це майбутній чоловік, на плечі якого ляжуть турботи про близьких і рідних. Сильна половина людства взяла на себе фізичні тяготи і навантаження. Чоловіки частіше піддають своє життя ризику, водять автомобілі, працюють у важких умовах. І молитва матері про здоров`я сина - це слова, які Господь чує щомиті, в кожному куточку Землі жінки благають про допомогу.

всесилля Господа



молитва матері про здоров`я сина

Відео: Леонід Телеш - Матері Молитва

У церковних книгах є певна молитва матері про сина, яку слід вимовляти щиро і від душі. Майбутній продовжувач роду потребує чудових словах, почувши які, Бог вказує йому дорогу до правильної і чистої життя. І не має значення, яку посаду обіймає жінка, її головна і улюблена посаду - бути люблячою матір`ю і піклуватися про свою дитину.



Найдорожчі клініки з новітніми технологіями не можуть замінити слова, звернені до Творця. Молитва матері про одужання сина вимовляється в палатах, оснащених найкращим типом медичного обладнання. І єдина надія - неперевершена сила Господа Бога.

сила віри

Для жінки головне - не впадати у відчай і вірити у зцілення. Сумнівів бути не повинно! Богу від нас потрібна щира і беззаперечна віра. Молитва матері про сина повинна виходити з душі. Існує безліч прикладів, розказаних жінками про зцілених завдяки молитвам дітей. У деяких ситуаціях навіть лікарі радять: "Просіть Бога, ми безсилі. Тільки Господь може зробити диво!" І це правда! Хворі, від яких відвернулися кращі фахівці, несподівано приходять до тями, поліпшується їх стан, і хвороба відступає.

Відео: Свобода від наркотиків після молитви пастора Ірини Гришиной. свідоцтво | Нове покоління

молитва матері про одужання сина

Ми - діти Господа!

Молитва матері про сина, звернена до Бога, - це рятувальний круг, за який ми хапаємося в найважчі хвилини. І в цьому наша помилка, адже для Творця образливі наше легковажність і рідкісні молитви. Він чекає наших слів подяки і прохань постійно. Ми його діти, і, як будь-якому батькові, для нього важливі нашу увагу і любов. Бог завжди почує наші слова і допоможе. Щоб попередити небезпеку, славити і просити Господа потрібно кожен день. Молитва - це не обряд, а розмова з Богом, і кращого співрозмовника вам не знайти. Він вислухає, чи не буде перебивати, зрозуміє і допоможе. Його любов до нас настільки безмежна, що за першим щирого заклику він буде поруч. Молитва матері про сина - це молитва Богородиці про свого сина Ісуса. Вона знала, що йому буде важко, бачила жорстокість людей по відношенню до її чаду і просила Творця про пом`якшення його частки. Так само і ми просимо Творця про своїх діток, і відповідь буде визначено по силі нашої віри.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!