Ти тут

Молитва на очищення душі, тіла, дому й роду

У наш час безліч людей все більше починають надавати значення духовним складовим життя. У зв`язку з цим все частіше з`являються питання про те, як, наприклад, очистити свій будинок від негативної енергії і поганого впливу. Також дуже популярна тема очищення роду, тобто енергетичного каналу сімейного древа.

Відео: Молитва. Очищення аури молитвами. православні молитви

Відповідаючи на ці питання, люди, які позиціонують себе як фахівців в даній сфері, радять проводити різні обряди, ритуали, читати наклепи або молитися. Про те, які молитви пропонуються для очищення будинку і роду, піде мова нижче.

молитва на очищення

Молитва очищення душі і тіла

Як кажуть народні цілителі, перше, що потрібно зробити, це очистити самого себе. Має на увазі не тілесна елементарна гігієна, а позбуття душі від духовної, енергетичного бруду. Для цього в різних регіонах пропонуються різні тексти. Наприклад, в ісламському Казахстані найчастіше читається мусульманська молитва очищення. Але в більшості суб`єктів Росії все-таки дотримуються православних коренів. А тому і молитва на очищення застосовується зазвичай християнська.

Відео: Екзорцизм, вичитування, що очищає молітва.Ізгнаніе бісів.



молитва на очищення роду

Текст молитви для очищення душі і тіла

Вийди, ворог, з рани, Вийди, демон, з крові. Ти противник Божий і ангел помсти. Збери свої немочі і залиш храм душі людської, яка до цього часу тебе приймала і гріхами своїми годувала. Більше ти мені не помічник і не підказувач в справах. Душа моя не твоя більш - Вийди геть! Бог мені відтепер помічник, і силою його так спадуть твої мережі з душі моєї і з тіла мого. Яд Хай твоє буде марно, немає на мене управи твоєї, Сатана! Молю я Бога, і він чує мене! Прошу допомоги Всевишнього, і він дає її мені! Розумію волю Божу чистим розумом - дурман твій не приваблює мене. І слухати тебе більше не хочу, і жити з тобою більше не маю волі. По дорозі твоїй та не ступить більше нога моя. Не хочу бачити тебе, не хочу чути тебе. Голки жовчні та не ранять мене, помста твоя не торкнеться мене - душа моя і тіло моє не в твоїй владі, Сатана! Боже, Боже мій, Спаситель і Отець наш в Господі Ісусі Христі! Зніми з мене затьмарення бісівське, бо я взиваю до тебе. Звільни мене від ополчення найглибшого, від сили їх ворожої, від гніву їх злочинницького. Мої очі відкрий до споглядання світла пренебесний, оживи душу, очисти тіло, одухотворити розум, настав на шлях сповнення заповідей твоїх. Визволи від всякого прокляття, страждання і хвороби, про владика всіх. Я ж відтепер обіцяю тобі, рятівник мій, що буду виконувати заповіді твої. Не стану більше служити дияволові злими словами та образами, не стану засуджувати, заздрити, брехати і обманювати. Забуду про помсту і злобу, лукавство і лицемірство і навіть з ворогами буду спокійний та мирний на догоду Тобі. Очисти благодаттю твоєю будинок душі моєї. Так з`явлюся я чистим і непорочним перед лицем твоїм. Так будеш ти допомогою і захистом моєї, Бог мій, відтепер і навіки. Амінь. Амінь. Амінь.

Відео: Для очищення будинку на кожен день, молитва Від лайки, пияцтва, від недоброзичливців

мусульманська молитва очищення

Молитва на очищення будинку



Після того як ви розібралися з особистими проблемами, можна рухатися далі. Але важливо засвоїти, що очищення душі молитвами не подіє, якщо ви дійсно не зміните свою поведінку, яке привертає до вас негативну енергію. Це означає, що потрібно самому перестати генерувати зло в будь-якій формі - ненависті, заздрості, гордості - і уникати всього того, що засуджується в церковному вченні. Якщо ви цього домоглися або хоча б впевнено стали на цей шлях, можете приступати до подальших практикам. Слідом приведена молитва на очищення житлового приміщення.

Текст молитви на очищення

У твої руки, про великий і милосердний Бог, я вручаю тіло і душу мою, всі слова, почуття і думки мої, справи мої все і всяке рух мого єства. Народження і смерть мою, віру і життя моє, кожен день і годину, в які я дихаю, і час, який проведу в могилі. Ти ж, Господи, - всесвітня любов і доброту, непереборна усіма людськими гріхами і всією диявольським злістю, мене, з усіх людей на лиці землі самого грішного, прийми в руки захисту твоєї і визволи від усякого зла, очисти беззаконня мої і подай виправлення мені, уповаю на тебе. Пошли також і твоє благословення на будинок мій сей і захисти його від впливу демонів лукавих, злого чаклунства і заздрісного ока. Оточи його по кутах ангелами твоїми, щоб ніщо нечисте не проникло в нього. Всім ворогам видимим і невидимим заборони шкодити цьому житлу і живуть в ньому, але всіляке благословення, благополуччя і процвітання та ниспошли. Я ж тобі славу і подяку возносить, Отцю і Сину і Святому Духові, нині і в усі віки. Амінь.

очищення душі молитвами

Молитва для очищення роду

Коли ви благополучно очистіть себе, а потім і своє житло, настане черга для очищення ще одного каналу негативної енергії - вашого роду. Яке б зло не сталося у вашій родині перш, особливо в межах дванадцяти колін, воно буде деструктивно впливати на вас. Щоб уникнути цього, нижче наводиться молитва на очищення роду. Однак читати її слід тільки тоді, коли ви будете цілком впевнені у власній невинності. Є і ще одна умова. Молитва на очищення роду буде прийнята від вас тоді, коли у вашій родині буде встановлений мир і порядок. Це стосується всіх родичів, а не тільки найближчих. Так що постарайтеся згадати колишні образи і попросити у всіх прощення і самі всіх за все щиро вибачте. І взагалі, намагайтеся підтримувати добрі відносини з усіма родичами, наскільки це в ваших силах. Не забувайте пам`ятних дат і приділяйте рідні належну увагу і турботу. Після цього будьте впевнені - молитва на очищення родового древа дасть найкращі результати!

молитва очищення душі і тіла

Текст молитви для очищення сімейного древа

Про несказанно світиться, про небесний наш Батько! Почуй і милостиво прийми мою молитву, від серця принесену тобі. Нехай вона пройде крізь небеса і досягне престолу слави твоєї. Ти Бог справедливий, але і милостивий. А тому прошу тебе і благаю: дай усім мого роду, покійним від початку світу, упокоєння душ і прощення гріхів. Даруй їм царство небесне і виведи з вогню пекельного, щоб не в справедливості твоїй, але в милості і співчуття прославилося ім`я твоє. Нехай твоя любов покриє рід мій до всіх праотців і праматері, імена яких ти сам знаєш і знаєш. Запиши їх у книгу життя, і не лишай на суд лукавого, але сам заступи і помилуй їх. Нам же, що живуть, дай сил і благодаті надходити за заповідями твоїм, щоб чисте і богоугодну житіє проводити до самого останнього подиху. Тобі ж слава, честь і поклоніння личить, сьогодні, і повсякчас, і на віки віків. Амінь!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!