Ти тут

Молитва матері про дочку - негасима свічка любові

молитва матері про дочку

Часом нам здається, що ми дуже відрізняємося від своїх дітей, жили по-іншому, краще ставилися до своїх батьків, більш старанно виконували покладені на нас обов`язки.

1. Тільки добрі слова!

Дивлячись на поведінку своїх чад, ми намагаємося проектувати все на свою молодість, і подейкують: «У наш час молодь була інша, уважна і поважна!» А може не варто лицемірити, адже ми теж колись грубили, ображали. Так, тепер ми готові все повернути і виправити. На жаль, життя повторити не можна. І кожен наш необдуманий крок записується в книзі нашої совісті. Єдине, що ми можемо зробити, допомогти дитині і дати мудрі поради, але не диктувати. Якщо зовсім вже й погані справи, і ваше дитя не піддається ніяким проханням, зверніться до Бога. Попросіть за свою дочку, в цьому нам допоможе молитва матері про дочку.

Відео: Акафіст і молитва св. Матрони Московської



православна молитва матері про дочку

У словах молитви ми раз у раз чуємо: «подай, благослови, допоможи, настав на шлях істинний». Адже прохання - це вираження любові, і бажання «поставити на місце», «покарати за гріхи» тут абсолютно недоречні. Навіщо бажати поганого, адже наша дитина надходить неправильно по молодості і недосвідченості. Православна молитва матері про дочку побудована тільки на добро, на бажанні щастя і миру дитині. Прийде в житті нашої дочки момент, коли вона теж попросить для свого чада кращої життя, мудрості і щастя.

Відео: "молитва Матері" Русавукі

2. Велике щастя



Кожна жінка на цій землі існує для продовження роду, і головним подарунком для неї є народження дитини. Щоб виконати свою святу місію, потрібно мати міцне здоров`я і чистотою помислів. Молитва матері про здоров`я доньки спрямована на зцілення як душевних, і тілесних ран. Прохання матері і звернення до Господа завжди будуть супроводжувати нашим дівчаткам по життю, адже між нами невидимий зв`язок, яку розділити ніхто не в силах. Старослов`янські молитви важко вивчити і вимовити, але Бог чує наші слова, головне - щоб вони йшли від душі і були щирими.

Перед тим як почне читатися молитва матері про дочку, подякуйте Господу за те, що він дав життя нам і нашим дітям, прощає наші гріхи, допомагає у важку хвилину. Прославте Божу Матір, адже вона також випробувала всі тяготи материнської долі, і навіть більше. Просіть Отця, і він почує. Направить на шлях істинний збилися з дороги дівчинку, жінку. Душевні слова і молитва матері про дочку - воістину чудодійні.

молитва матері про здоров`я доньки

3. Велика відповідальність

Наш час дуже жорстоко, і жінка в першу чергу відчувають проблеми і брак коштів для життя. Адже вона перш за все думає про дітей. Головне для кожної берегині домашнього вогнища - це можливість прогодувати і укласти сім`ю спати ситими і щасливими. Але не всі витримують тяготи, тому відходять від норм моралі і моральності. Не кидайте заблукалих жінок, допоможіть їм. Молитва матері про дочку до Господа буде тією соломинкою, за яку вхопиться розчарована жінка. Вона зрозуміє і зупиниться, повернеться в будинок, перестане пити, гуляти і стане зовсім інший - відповідальною, турботливою, люблячою матір`ю і дочкою Головне - читати молитви і істинно вірити в силу слів, звернених до Господа Бога.

Відео: Запаліть свічки

Ми - матері, і на нас з моменту народження дитини лягає найбільше відповідальність, яка тільки може бути на світі - життя дитини, чистота його душі і помислів. Відповідальність, і в той же час велике задоволення бачити наших дітей щасливими, добрими і порядними.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!