Ти тут

Молитва "щоб все було добре". Чи існує вона?

молитва щоб все було добреМолитов на світлі, виявляється, існує безліч. Як то кажуть, на всі випадки життя. І молитва "щоб усе було добре" теж є, природно. Якщо ви довіряєте хід свого життя якимось вищим силам, то врахуйте, що молитися потрібно правильно. У цей час ваші розум і свідомість повинні бути зібрані і напружені. Буде кликати Бога слід щиро, з усією душею. Якщо вами вимовляється молитва "щоб усе було добре", Вона повинна містити прості слова, і зайвого сказано бути не повинно, бо "... Не від безлічі слів, а від тверезості розуму залежить услишаніе". Крім того, не тільки ваші слова, а й ваша душа повинна доходити до Бога. Під час того як вами вимовляється молитва "щоб усе було добре", Ви повинні бути уважні до своїх слів, в іншому випадку ви просто даремно витратите свій час. Святитель Григорій Ніський говорить, що молитва повинна бути виконана від душі, за власним бажанням, а не примусово, як борг.

Чи всі молитви ефективні?

Отже, судячи з того, що написано вище, будь-яка молитва, яка буде виконана щиро і з повною віддачею душі і розуму, досягне вух Творця і буде почута. Так що якщо вам потрібна молитва "щоб усе було добре" - Ви можете взяти текст будь-якої зручної, суть від цього не зміниться. Головне - вкласти в її прочитання всю свою душу, очиститися на цей час від зайвих думок. Потрібна зосередженість. Молитва на хороший день в такому випадку, ймовірно, допоможе досягти вам бажаного результату.

Яка найефективніша молитва?

молитва на хороший день



Яка ж найкраща молитва, здатна зробити ваше життя краще, позбавити її від зла? Кажуть, це молитва Святого Кипріяна. Потрібно переписати її на папір обов`язково своєю рукою, якщо ви хочете, щоб діяла вона ефективно. Її текст дуже великий, але й ефект вражає. Читаються слова молитви вголос перед запаленою церковної свічкою, висвітлює ікону священномученика Кипріана. Як і будь-яку іншу, читати молитву потрібно вдумливо і зосереджено, не відволікаючись на сторонні думки.

Якщо на вас була наведена порча, то читати цю молитву слід щодня, якщо на дитину - то вимовляти її повинен дорослий (бажано мати) над головою малюка, а для кращого ефекту можна дати йому випити води, над якою раніше була прочитана ця молитва.



найкраща молитва

При бажанні можна звернутися і до іншого святого (до мучениці Іустині наприклад) або ж використовувати іншу молитву. Але самостійно експериментувати не варто. Найкраще звернутися до церкви за порадою і благословенням.

Читати молитви Кіпріану або Іустині потрібно кожен день, називаючи при цьому імена людей, з-за яких і вимовляється молитва. Підійде вона і для тих, у кого похитнулося здоров`я, з`явилася апатія і небажання жити. Як говорилося раніше, можна давати страждають заговорений воду.

На закінчення

Однак не слід забувати і знамениту фразу: "На Бога надійся, а сам не зівай". Як би ви не вірили в те, що вищі сили обов`язково виправлять ваше життя на краще, ви і самі повинні робити щось для того, щоб вона змінилася. На молитвах довго не проживеш. Вони не принесуть вам їжі і не заплатять за одяг. Ви самі повинні бути відповідальними за себе і своїх близьких.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!