Ти тут

Молитва на любов - кому и як молитися

Людина, яка НЕ пізнала любові, вважається неповноціннім. І для Суспільства, и для себе самого. Людей, Які НЕ здатні відчуваті це найбільше з почуттів - одиниці, основним ж маса просто не хоче духовно трудити и навчіті свое серце любові.
Альо оскількі для набуття іміджу успішної людини обов`язково вступитися в подружній союз, то люди, Які досяглі віку, в Який люди знаходять сім`ю, но НЕ зустрілі своєї бажаної половини, почінають страждаті. І не тільки від свідомості, что смороду самотні, но и от засуджених Суспільства - іноді негласного, а часто очень гучного.

Тому молодь докладає зусіль для того, щоб вірішіті Цю проблему, часто поспішаючі, аби только избежать засудили оточуючіх.

Відео: Молитва про заміжжя до Блаженної Ксенії Петербурзької (Приємний жіночий голос)

Як наслідок, смороду звертають до ворожок и чаклунів, хоча відомо, что подібні послуги всегда з розряду небезпечних. Альо ця Небезпека погано усвідомлюється, коли людину раз у раз підштовхує недоброзічлівість (а то и перешкоду в кар`єрному розвитку, в других службових и особіст харчування), Пожалуйста Важко переносіті.
Ворожки и Чаклун різніх рангів и найменувань обіцяють звернули до них за помощью вірішіті їх проблему: існує, Мовляв, дуже дієва молитва на любов.

Клієнту Видається текст и людина щиро считает, что ця чаклунська текстовка Дійсно поможет найти щастя.

Причем чаклун требует, щоб у клієнта НЕ Було ніякіх коріслівіх інтересів по відношенню до майбутнього Чоловіка. Тобто НЕ слід просити Чаклун помочь відшукаті Чоловіка настолько багатого, щоб ВІН НЕ помічав щоденно витрат, щоб жити можна Було почти як и Ранее вільно и так далі. Альо ніяка молитва на любов не прізведе нікому Чоловіка, згідного играть Мовчазний ходячий гаманець, і ще - роль ідеального сексуального партнера.



Альо если помисла у людини Дійсно чисті и ВІН щиро шукає того, з ким буде побудовали Справжня довговічна сім`я и будут Народжені діти, то Йому НЕ потрібна буде молитва на любов від Чаклун.

Відео: Молитва про заміжжя и особіст жітті. Як найти Собі пару?

Шукати багатія, Який нібіто НЕ знає, куди Йому вітратіті гроші, безглуздо. Даже багатії хотят любити и буті Кохану.



Молитва на любов виявило дієвою только тоді, коли, без всяких чаклунів та других екстрасенсів, людина начинает просити у Бога послати Йому Зустріч з суджень для довга і щасливого життя.

О, Всеблагий Господи! Прошу Тебе, прийми любов мою, что наповнює душу мою, віру мою, что всегда живе в Своїм серці. У всьому скоряюся Волі твоїй святій.

Молю Тебе, Господи, бережи мене від гордіні и зневірі, сумніві и спокуси. Дай сили для молитви, віри и Терпіння. Благослови, Господи, труди мої, відведі біди и гріховні помисла.

На все, Господи, воля Твоя, прошу, привиди до чесної шлюбу в любові и повазі. на виконан закону и призначення Твого бо Тобою сказано, Отче Святий: недобре чоловікові буті одному.

Смиренно благаю, Господи, з серця непорочного и чистого, про дружину чесному и благочестивому, про життя з ним в вірі, Злагоді та любові.
Дякую Тобі, Господи.
В ім`я Отця, и Сіна, и Святого Духа. І ніні, и повсякчас, и на віки віків. Амінь.

Відео: Молитва и правила молитви (Торсунов О.Г.)

Така, з серця Вихід прохання до Бога и є Дійсно сильна молитва на любов: Такі Звернення доходять до Бога и ВІН посілає довгоочікувану Зустріч. Більш того: справжні шлюб укладаються на небесах и розраховуваті, что люди, навісі на собі дивні шати и розташувавшісь в вміло задрапірованіх кімнатах, зможуть Изменить частку по Вашому побажання - щонайменш, наївно. Даже если ЦІ спрітнікі ма ють якусь владу, то влада ця недобра и за їхні послуги придется Заплатити НЕ только купюрами, а й Своїм спокійнім майбутнім.
Краще молитися Богу и просити ЙОГО через святих. Загальновідомо, Які самє святі в якіх потребах допомагають швідше за все. Їм и слід молитися. Так, священики, например, рекомендуються молитися про Дарування доброго шлюбу благовірному князю Данилу Московська, святому апостолу и євангеліста Іоанна Богослова, святим и праведним Петра І Февронії, зразки щасливого довголітнього сімейного щастя.

Дуже Швидко відгукуються и інші святі, або Іменні, тобто, ім`я которого носити людина, або прославлені багатьма чудесами. Так, незаміжні дівчата очень часто отримуються виконан бажання війта заміж после того, як ними чітається Якийсь час молитва Матрони московської про кохання. Дуже добре побуваті в Андроніковскій московському монастирі, де покояться ее Мощі, но свята чує прохання про допомогу Незалежності від того, де людина перебуває.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!