Ти тут

Молитва перед сном і її чарівні властивості

Відео: Як правильно переписувати і читати сни Пресвятої Богородиці / Сон Пресвятої Богородиці

Молитва перед сном має чудодійні властивості. По-перше, її древні магічні слова здатні захистити від злих сил - як дитину, так і дорослого. По-друге, молитва від щирого серця перед сном допомагає знайти душевний спокій, усуває тривоги, викликає релаксацію і глибокий сон. По-третє, молитва, яка, по суті, є розмовою з Богом, має воістину безмежними можливостями. Вона здатна змінити ваше життя на краще, зміцнити здоров`я, відновити гармонію зі світом.

Відео: СНИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ / Грошовий горщик Сон Пресвятої Богородиці

Сон, як відомо - найкращий лікар для фізичного і психічного здоров`я. Але якщо в душі не вщухає будь-якої небажаний психоемоційний процес, то ночами можуть снитися кошмари, і такий сон не додасть вранці бадьорості. Ви будете почувати себе змученим і втомленим, як якщо б працювали всю ніч. І якщо ви ніколи раніше не молилися на ніч - спробуйте. Ви побачите, як надзвичайно заспокійливо діє на душевний стан молитва перед сном, як мирна бесіда з Творцем.

Відео: Музика перед сном (Музика для сну)



Чи не так важливі самі слова молитви, як то, щоб вона йшла від чистого серця. Адже саме совість - ця, часом, непрохана гостя, може регулярно порушувати сон. Творіть добрі справи, щоб виконувати заповіді - і будете спати спокійно. Недарма виник вислів «сон праведника» - тобто сон чистого серцем людини, чиї думки, бажання і вчинки прості і праведні. Слід пам`ятати, що Бог обов`язково почує вашу молитву і завжди прийме ваше каяття, якщо воно щире.

Щоб спати спокійно і міцно, не можна тримати образу в серці. Потрібно пробачити всіх людей, які коли-небудь завдавали вам зло. Пробачити - не означає, що в реальному житті потрібно їх чекати з розпростертими обіймами. Мається на увазі, щоб ваша власна душа не страждала від ненависті або будь-яких інших негативних почуттів. Ненависть в серце приносить нестерпні муки. І спати спокійно вона не дасть точно. І навіть молитва перед сном може не допомогти. Тому відпустіть душею всі свої претензії до Бога, до навколишнього світу і до людей. Зрозумійте, що на все воля Творця. Матеріальний світ - це ілюзія, і лише любов - це абсолютна і єдина реальність. Тому і молитва на сон повинна починатися з вираження любові до Бога. Зрозумійте, що ви є кращим творінням Бога і відчуйте, що ви несете Його в своєму серці. Збережіть образ Бога в помислах і бажаннях ваших. Нехай лагідність і чеснота визначають ваші вчинки.

Відео: Лікування за допомогою молітви.Джозеф Мерфі "Керуйте своєю долею"



У молитві перед сном можна звернутися до Бога зі словами:

«Не прогневайся сильно на мене і не згадуй беззаконь моїх. Зверни погляд Твій милосердний в мою сторону і звільни мене від ворогів моїх - щільних і безтілесних. Я - творіння справ рук твоїх, я кличу: За Ймення Твоє. Визволи мене від бід і захисти душу мою. Дай мені, Господи, провести цю ніч безтурботно. Визволи мене від суєтних помислів та похотей лукавих, оскверняють мене. Своє світло немеркнучий нехай збереже мене. Нехай тіло моє стане чужим гріха, а чистота вчення Твого збереже смиренність в моєму серці ».

Засинаючи, Заспокойтесь про завтрашній день. Ранок завжди мудріший вечора, і те, що сьогодні здається непереборними перешкодами, може завтра стати для вас дитячою грою. Міцний сон - неодмінна умова гармонії зі світом і запорука успішного вирішення будь-яких проблем. Молитва на сон грядущий найбільш ефективна, коли ви відчуваєте в собі вічне Божественне «Я». Тоді мирська суєта перестає занадто сильно турбувати вас. Проблеми та життєві побутові питання були завжди, і в майбутньому їх буде так само багато. Тому, до чого даремно турбуватися. На все воля Бога: на те, що було і на те, що буде. І молитва перед сном, що йде від чистого серця, важливіше будь-яких земних турбот. Вона здатна очистити вашу душу, подарувати відчуття умиротворення, доброти і любові.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!