Ти тут

Чим допоможе жінці молитва? Як повернути чоловіка в сім`ю?

Відео: Сильна молитва від сварок і образ з чоловіком або дружиною

Зіткнувшись з зрадою коханого і дорогого чоловіка, жінки впадають в паніку. У кожної вона проявляється по-своєму: від депресії до агресії. А ось боротися з цим потрібно всім. Але як?

Відео: Основні помилки при поверненні чоловіка

Для початку - прийти в себе. Перше підмога в справі повернення зрадника - впевненість в собі. Тут на допомогу прийдуть аутотренінг або молитва. Повернути чоловіка в сім`ю, перебуваючи в стані «розбитого корита», не вийде. Чоловіка на це не зачепиш. Як не важко, а потрібно взяти своє горе в кулак і кинути подалі. Нехай там і залишається. На допомогу покличте Господа, нехай забере все безсилля і страждання молитва як повернути чоловіка в сім`юмолитва.

Як повернути чоловіка в сім`ю: збираємося з силами



На жаль, перша реакція жінки на зраду: «Це я винна, він знайшов краще!» Що за цим слід? Правильно! Стрімкий політ самооцінки в мінус нескінченність. Але це тільки ваша реакція! Ви ж ще кілька днів (тижнів, місяців) тому вважали себе цілком самодостатньою і привабливою. Що трапилося? Хвилинку поміркувавши, ви зрозумієте - нічого! Ось тепер, коли з самобичуванням покінчено, згадаємо, що є молитва.

Відео: ЯК ЗНЯТИ приворот? - ЯК ПОВЕРНУТИ ЧОЛОВІКА? - ЯК ПОВЕРНУТИ ДРУЖИНУ? - ЯК ПОВЕРНУТИ ЛЮБИМОГО?

Як повернути чоловіка в сім`ю, до дітей, якщо не за допомогою Бога? Він справедливий і нескінченно мудрий. До Нього потрібно звернутися в своєму горі (якщо ви ще вважаєте ситуацію такої). Перші кілька днів читайте тільки Господню молитву. Вона додасть вам сил. Якщо стає погано, накочує сльоза, то твердите її про себе постійно. Вам необхідна впевненість в собі, а для цього позбутися звинувачень на свою адресу, невпевненості та іншої нісенітниці, що оселилася молитва повернути чоловіка в сім`юв душі, просто обов`язково. Коли зрозуміли, що готові - дійте далі, не відкладаючи. Настав час, коли вимовляється потужна молитва.

Як повернути чоловіка в сім`ю: просимо допомоги Господа



Перш невелику пораду: звертаючись до Всевишнього, в душі повністю віддайте рішення на Його суд. Тобто не просіть, щоб чоловік обов`язково повернувся. Нехай все буде так, як краще для вашої родини. Постарайтеся щиро усвідомити і повірити: Йому видніше. Навіть, якщо зараз в вас горить вогонь скривдженої гордості, приниженого самолюбства або мучить елементарний страх, довіртеся Господу. Він любить всіх дітей Своїх!

Відео: ЯК ПОВЕРНУТИ ЛЮБИМОГО ЧОЛОВІКА. Мантра ШВИДКО ДОПОМОЖЕ !! ??????????????????

Підіть в Храм. Там вам потрібно помолитися біля ікони Богородиці, розповівши про те, що трапилося. Ізлейте душу. Заступниця очистить вас від страждань. Потім читайте перед іконою Христа сім разів «Про як повернути чоловіка додому молитвоюБожественному покриві ». Потім своїми словами передайте суть прохання. Наприклад: «Господи! Звертаюся до Тебе з великою скорботою своєї! Як повернути чоловіка додому? Молитвою своєї Тебе прошу, допоможи! Мною і дітьми улюбленого поверни. Прожили ми щасливо 10 років! Відкрий очі його! Розбуди в душі співчуття! Внуши боргу необхідність! Молю Тебе! Дітям не залишитися без батька допоможи! З`єднай сім`ю разом, щоб діти жили щасливо! Господи! »А на завершення не забудьте додати:« На все воля Твоя! »

Рекомендації і застереження

Який би пристрасною не була ваша молитва, чоловік на ранок не повернеться. Хоча чудеса трапляються! Рук не опускайте. Зберігайте Віру в душі і плекайте її! Сподівайтеся на те, що Господь виявить до вас Свою любов і доброту. Нехай щохвилини супроводжує вас молитва. Як повернути чоловіка в сім`ю без віри! І ні в якому разі не звертайтеся до засобів не богоугодною! Так ви відштовхне допомогу Всевишнього, згрішили. А це, як відомо, карається. Та й просто звернення до магії або іншим подібним засобам може зашкодити не тільки вашій долі, а й на дітях відбитися.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!