Ти тут

Що таке молитви на повернення енергії? Коли і навіщо її читати

Відео: Молитва від раку. Яка? Скільки разів читати?

Людина часто відчуває занепад сил. Це відбувається внаслідок неправильного ставлення до дійсності, достатку одержуваної, не дуже якісною і корисною, інформації. Відновити бадьорість допомагають молитви на повернення енергії. Це звернення до Вищих сил про прощення, своєрідне покаяння. Давайте вивчимо її докладніше.

Відео: Молитви від псування і пристріту

молитви на повернення енергії

Навіщо потрібні ці молитви?

Господь посилає нас на землю, щоб насолодитися її плодами і красотами. А люди часто ставляться до цього безцінного дару легковажно. Вони витрачають сили душі на боротьбу з надуманими перешкодами, ворожнечу, лихослів`я, ревнощі, заздрість, злість і так далі. Енергетика, з якої людина прийшла в світ, розпорошується на порожнє, непотрібне. А важливі завдання, наявні у кожної особистості, залишаються невирішеними. Рано чи пізно деякі усвідомлюють помилки. Ось тоді-то їм і потрібні молитви на повернення енергії. Господь добрий. Якщо Він побачить, що грішник розкаявся, обов`язково допоможе виправити наслідки його неправильних дій, рішень чи почуттів. Потрібно тільки зрозуміти, що розпорошувати сили - зло Богу справу. Набагато краще радіти тому, що Він дає, створеного світу, природі і спілкуванню з близькими людьми. На жаль, загальне інформаційне поле, створене людством, не дозволяє прийти до цієї простої і природної думки до того, як починаються серйозні проблеми. Але, як кажуть, краще пізно, ніж ніколи.



молитва на повернення енергій прощення

Як читається молитва на повернення енергій, прощення

Нижче наведено текст цього звернення до Господа. Постарайтеся підійти до молитви усвідомлено. Її слід відчути, душею зрозуміти. Механічне читання тексту не дасть результату. Розумієте, потужна молитва на повернення енергій стає такою тільки тоді, коли вам зрозумілими неправильності колишнього витрачання сил. Необхідно обміркувати своє життя, покаятися в душі. Тільки після цього приступайте до вивчення тексту. Священнослужителі рекомендують молитися спочатку в храмі. Його атмосфера сприяє відверненню від мирської суєти, зосередженості на спасіння душі. Адже саме це завдання стоїть першою в списку будь-якої віруючої. Йому слід так пройти свій шлях, щоб не розплескати силу, даної Господом при народженні, не витратити цей великий і чарівний дар на абсолютно непотрібні речі. Тільки тоді, коли прийдете до усвідомлення цього серцем, читайте молитви на повернення енергії. Тут не варто поспішати. Нікуди, повірте, не встигнете.



потужна молитва на повернення енергій

Молитва на повернення енергії, дуже потужна

Прошу істинного Творця, сили Світла допомогти мені у важкій справі. Зберіть з моїх минулих, нинішніх і майбутніх енерго-інформаційних структур, навколишнього простору, аури і біополя, з кожної системи і органа, включаючи внутрішньоклітинний рівень, все те, що отримано необгрунтовано, забрано випадково або усвідомлено у інших людей. Прошу, очистіть, пропустивши через фільтри, і поверніть справжнім власникам. Я каюсь в тому, що зазіхнув на те, що належить іншій особистості. Прошу у всіх вибачення, щиро бажаю щастя і любові цим людям. Нехай Суд Божий розсудить нас. Також молю, зберіть з просторів ті енергії, що дане мені Господом від народження. Почистіть, пропустіть через фільтри Світу і поверніть на належне місце. Нехай все відновиться в минулому, сьогоденні і майбутньому. Відтепер і назавжди. Нехай ніколи більше не потраплять в мої структури енергії, що належать іншій особі. Всіх прощаю і прошу мене не звинувачувати. Амінь! Істинний Творець! Зроби, як правильно! Амінь!

Відео: † Молитва затримання. Вперше в інтернеті! †

молитва на повернення енергії дуже потужна

Що дає ця молитва?

Необхідно зауважити, що на планеті за мільйони років накопичилося багато зла. Ми приходимо сюди, щоб трансформувати його в любов. Описувані молитви на повернення енергії призначені саме для виконання даного завдання. До речі, тексти можуть бути різними. Важливо мати намір очистити не тільки свою ауру, а й простір планети, повернути оточуючим те, що мимоволі у них відібрали. Неможливо врятуватися на самоті. Господь створив для нас храм. А це не будівля, а спільнота віруючих. Разом вони здатні протистояти будь-якому злу. А кожен - частка великої сили. Поміркуйте над цим, коли вирішите помолитися! І ще, результат роботи слід відстежувати не в тому, що відбувається зовні, а в душі. Якщо все робите правильно, то з серця підуть образи, розчарування, відчай. Ви станете простіше і більш оптимістично дивитися на події. І з`ясуйте в один прекрасний момент, що світ ідеальний в своїй гармонійності. Обов`язково запалюйте будинку свічки, як в церкві. Їх вогники допомагають не тільки сконцентруватися, але і очиститися.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!