Ти тут

Як допомагає молитва кипріяна: коментарі та відгуки

Відео: Вичитка. Очищаюча молитва. Прощення.

Звернення до Господа - найкращий захист від диявольського нападу. Молитва Кипріяна - великомученика, зарахованого до лику святих, кращий тому доказ. Це слово, здатне вбити злі чари, позбавити людину від багатьох неприємностей молитва Кипріянадуховного і фізичного характеру.

Молитва мученика Кипріяна



Кілька слів про історію створення тексту. слова молитви Кипріяна народжені душею людини, знав силу диявола не з чуток. Сам він був у нього в служінні з малих років, володів таємною зброєю і чорною магією, випробував гріховну радість влади над сутністю людської. Однак, усвідомивши всю чистоту і силу хреста, відрікся від чорної влади, встав проти диявола і його поплічників. Тому слова молитви наповнені безмірною силою перенародженого і очищеного грішника. Будь-хто може звернутися до мученику, звернувшись про допомогу. Велика доброта Всевишнього. Розкаявся Він простить, яка страждає - надасть необхідну підтримку. молитва молитва Кипріяна відгукиКипріяна рекомендується тим, хто усвідомив глибину свого падіння і встав на шлях очищення. Сила її допомагає духовно відірватися від спокус, в безлічі наданих темними силами, або просто відчути, що ніяка порча не може пошкодити віруючій людині.

Молитва Кипріяна: відгуки



Люди, в тяжкі моменти звернулися до Всевишнього, діляться результатами своєї праці. Так, за відгуками віруючих, молитва рятує їх від відчаю, безсилля або тяжкості. Вона додає енергії. Вимовлені слова молитви діють, як ковток цілющої вологи в пустелі. Ті, хто піддався впливу чаклунів, молитвою зміг очистити свою енергетику. Для цього святі слова читають сорок разів, не перериваючись. Це довгий процес, що вимагає багато сили і завзяття. Але якщо іншого виходу з ситуації немає, низка бід і нещасть загрожує захлеснути людини, то сили знайдуться. На думку тих, хто сам хотів зробити зло іншому, а потім щиро розкаявся, молитва Кипріяна допомагає відновити душевну рівновагу. Її проникливі слова проникають в глибину свідомості, народжуючи надію на прощення. Питання каяття дуже складний. усвідомлення молитва мученика Кипріянанеправильності вже зробленого, а також розуміння, що заподіяв ні в чому не винному людині страшної шкоди, часом важче прокляття. У цій ситуації приклад великомученика, якого Господь простив, стає ліками, що дарує надію. Є думка, що одного ритуалу мало. Якщо хочете назавжди забути про скоєний неправедному вчинку, то потрібно кілька разів проводити моління (читати по сорок разів поспіль).

Відео: Біблія. Новий Заповіт. Синодальний переклад

Коли звертатися до мученику Кіпріану

Для того щоб поговорити зі святими, не потрібно шукати приводу. Духовна бесіда для того і створена, щоб стати опорою віруючому. Але бувають такі випадки, коли до святих приходити потрібно обов`язково. Якщо відчуваєте, що йдете по дорозі спокуси за звабливими задоволеннями, які тілу приємні, а душі огидні, то порадьтеся з Всевишнім голосом своєї совісті. Якщо усвідомили, що потрапили в мережі, виткані темними силами, прагнете вирватися, та сил не вистачає, то зверніться до молитви Кипріяна. Вона допоможе подолати душею будь-якої спокуса. Твердо вам вистояти у всіх випробуваннях!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!