Ти тут

Коли і в чому допомагає молитва святого трифона?

Відео: Молітва про багатство матеріальне і духовне, благополуччя і здравіі

Коли у нас в житті трапляються біди і неприємності, то розради шукаємо в підтримці улюблених людей. Тільки й таке щастя не завжди випадає. Буває, немає нікого поруч. Душу полегшити і ради запитати нема в кого. Або неможливо це, так як недобре свою біду на чужі тендітні плечі перекладати. Тоді рекомендується в Храм сходити, з Господом ношу тяжку розділити. Ось, наприклад, добре допомагає, як кажуть, молитва святому Трифону. Тільки не завжди її читають, а лише в певних ситуаціях. Давайте розберемо, коли.

молитва Святого Трифона

Про святого Трифон

Неможливо прийти за духовною допомогою до того, про кого нічого не знаєш. Нехай Господь завжди у душі віруючого, але не до нього буде спрямована ваша молитва. Святому Трифону, як написано в церковних книгах, частка дісталася тяжка. Він зродився на фригийской землі. У його селищі (Кампсада) не було жодного стражденного, що не побачив на власні очі його незвичайну доброту і ясне. З малих років відрізнявся юнак особливої сострадательностью. Не міг пройти повз слабкого або скривдженого. Кожному знаходилося слово ласкаве або шматок хліба. Займався він роботою малої - гусей пас. Але сила в ньому була велика. Описується випадок, коли юнак молитвою врятував всіх жителів селища від страшної голодної смерті. На поля напали шкідники. Боротися з ними в ті далекі часи не вміли. Він підніс молитви до Бога свого - і комахи були вигнані. Багато в житті святого Трифона було зла з боку можновладців. Все брав він зі смиренням і добротою. Ось таким, як описують, був той чоловік, що згодом канонізований як святий Трифон. Тепер до нього легше буде звертатися. Його доброта і ясне простягнуться до вас крізь століття, запевнивши, що ні відвернеться він від ваших молитов.

Відео: Молитва про роботу

Коли звертаються до святого

Проблеми у сучасної людини виникають різноманітні. Одним здоров`я повернути хочеться, інші з боргів вилізти не можуть, треті серцеві муки відчувають. Та й багато ще чого трапляється, що представляється нам бідою. Молитва святому Трифону, як кажуть священнослужителі, підноситься тоді, коли проблеми і неприємності відбуваються на службі. Якщо впевненість в своїх силах або здібностях тане або вороги оточують, як здається, тоді необхідно в Храм сходити. А розташована церква святого на Трифоновской вулиці (Москва). Нині храм маленький, затишний, білокам`яний. А до революції будинок було великим, помітним. Два його меж підірвали. Але повністю храм, присвячений великомученику, знищити не вийшло. Звичайно, не всі зможуть саме в цю церкву піти. Тоді в будь-який інший ікону великомученика знайдете. До неї і звертайтеся зі своїми бідами.



молитва св Трифону про роботу

Молитва св. Трифону про роботу

Є безліч свідчень того, як залагоджувалися чудесним чином великі і малі проблеми у різних людей. Всім допомагає щира молитва святому Трифону. Одні знаходили місце нове, рятували сім`ю від жебрацтва, інші позбавлялися від ворогів на службі. Не міг Трифон за життя пройти повз бедствующего, так і нині з небес допомагає. Тільки не варто до нього звертатися за виконанням злого, егоїстичного бажання. Чи не вийде нічого. Наприклад, якщо захочете хорошу людину «підсидіти», то не сподівайтеся на молитву. Або коли бажаєте покарати кривдника (по вашим уявленням), то інших шляхів пошукайте. Пам`ятайте про смирення і доброту великомученика. Саме з такими почуттями до нього звертатися слід. Як розумієте, що випробування дано під силу, тоді тільки в храм йдіть. І про віру не забувайте. З глибини серця вона йти повинна.



молитва акафіст Святого Трифона

Текст молитви святому Трифону

«О святий мученик Христовий Трифон, який надає допомогу швидку всім до тебе прибігає! Почуй моління тебе Господа раба (ім`я)! Нині і повсякчас молі про нас, що шанують пам`ять твою, грішників недостойних, у Престолу Господнього. Ти, угодник Господа великими чудесами засяяло, зцілюючи всіх, хто звернувся до тебе з вірою. Ти заступався за будь-якого, хто в скорботі перебував. Ти до Господа звертався з молитвами, щоб заступився Він за будь-якого, хто згадує ім`я твоє, у всіх негараздах і печалях. Щоб позбавлений був від усякого зла людського. І як ти дочка царя в Римі-граді зцілив від мучив її диявола, так і мене захисти від злого наклепу, біди, хвороби, лукавого, підступів ворожих. Моли Господа про мене. Будь помічником в справах моїх. Прожени від мене духів лукавих і злих. Проси у Господа для мене радості, прославляючи Отця і Сина і Святого Духа. Амінь! »

Відео: Молитва про роботу, молитва на удачу в роботі

молитва великомученику Трифону

У найважчих випадках

Інший раз людині потрібно щось більше, ніж просто молитва. Акафіст святому Трифону тоді потрібно читати. Текст його є в молитовнику. Рекомендується сорок днів поспіль перед іконою святого читати його, подумки просячи про допомогу. Добре, якщо люблячі люди погодяться з доброї волі допомогти в цю хвилину. Акафіст, по суті, є гімном. Його сила в гармонії. Коли підноситься він декількома людьми, то голоси їх, переплітаючись, силу набувають особливої. А коли від псування просять захистити, то в монастир їдуть. Там Акафіст співають монахи. Вони просять святого Трифона про конкретну людину. Тому, як правило, легше стає.

молитва Трифону від псування

Молитва Трифону від псування

Ще до великомученика прийнято звертатися для захисту від диявола. У народі така ситуація, коли чорні сили намагаються душею опанувати, називається псуванням. З нею просто необхідно справлятися. Ось молитва великомученику Трифону, яка допомагає в таких випадках. «О святий Трифон! Про мученик Христовий! Почуй зараз нас рабів Божих (імена) і заступився за нас перед Господом. Ти силою своєю чудовою дочка царську, дияволом мучений, зцілив. Так і нас спаси від підступів лютих лукавого. Моли Господа зберегти нас в усі дні життя нашого. І коли термін прийде останнього подиху, моли Господа про нас. Щоб дозволив нам причаститися його пречистого веселощів і радості. Славімо з тобою Отця Небесного! Амінь! »

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!