Ти тут

Молитва животворящому хреста: господь поруч

Відео: Да воскресне Бог. Молитва Чесному Хресту Господньому. Віталій Відун.

Паралельно з нашим світом існує тонкий світ безтілесних духів. Вони бувають як світлими, так і темними. Шукати допомоги перших можна і потрібно, для цього зазвичай читають молитву Ангелу Хранителю. У важких ситуаціях, коли потрібно діяти швидко, досить просто Ісусової. А ось якщо ви підозрюєте демонічне присутність, то вам потрібен 90-й псалом. Або молитва Животворящого Хреста. Зазвичай другу набагато легше вивчити, ніж псалом, вона більш поетична, образна, а тому краще запам`ятовується.

вірні рішення

молитва животворящому хреста

Є свідчення того, як молитва Животворящого Хреста відганяла демонів, яких бачать деякі психічні хворі. Я сама багато разів була свідком того, як сварки і скандали припинялися, коли я починала про себе читати цю молитву. Біси її дуже не люблять. Звичайно, це не заклинання, і у «експериментатора», швидше за все, нічого не вийде. Але ось багатьом віруючим молитва Чесному Животворящого Хреста Господнього сильно допомагає. Наприклад, в ситуації, коли вам хочеться зробити що-небудь погане, в момент морального вибору прочитування про себе цієї молитви сприяє прийняттю правильного рішення.

сильні слова



молитва животворящому хреста Господню

Відео: Да воскресне Бог і розбіжаться вороги його

Про що йдеться в цьому молінні? Віруючий згадує про славне чудовому воскресіння Христа і його ім`ям змушує «Розточчя» ворогів Господа - бісів. Він закликає до себе навіть не ангела хранителя, а особисто Царя світу, від імені якого з трепетом тікають демони. Самі слова цього звернення до Бога сповнені сили, вам варто лише прочитати текст уважно, щоб відчути, як серйозно молитва Животворящого Хреста Господнього впливає на тонкий світ, до якого належить і ваша власна душа.

Поетичність і образи молитви



Світ темних тварюк порівнюється з воском, який тане від вогню. У цьому описі вогонь - Божественне присутність. Молитва Чесному Животворящого Хреста змушує бісів бігти в жаху від особи того, хто молиться, який повинен накласти на себе хресне знамення. Воно являє собою прообраз страшного голгофського хреста, який став символом перемоги над гріхом і Смертю. Ісус Христос приходить на допомогу тим, хто закликає його в молитві, і зображення великої перемоги Царя лякає навіть вищих демонів.

Відео: Псалом 67_Молітва Чесному Кресту_ (від сатани-диявола) _Да воскресне Бог .._ На пульсі Здоров`я.

Між смертю і Воскресінням

молитва чесному животворящому хреста Господню

Відео: Акафіст Чесний Хрест Господній Чоловічий хор під керуванням Олександра Бордаков

Молитва Животворящого хреста нагадує про історію воскресіння Бога, а точніше, про його життя між розп`яттям і воскресінням. Як відомо, Христос спустився в пекло, зруйнувавши загальну владу гріха, і врятував праведників, які були там заточені. Адже до цієї події навіть гідні люди потрапляли в пекло, але не на найстрашніший його рівень. Силі диявола при цьому було завдано найсильніший удар. Про це нагадує текст молитви.

Не грайте з пекельним вогнем

Сам Хрест після того, що сталося став даром людині для перемоги над силами темної сторони. До речі, якщо раптом побачите НЛО, читайте молитву Чесному Хресту. НЛО існують не в далеких галактиках, а разом з нами, з`являються з тонкого світу, з похмурою його боку. Просто тепер біси маскуються під інопланетян, а ось молитов, святої води і священиків бояться за очевидної причини. Але не варто самому грати в ці ігри, читати газети і книги, дивитися фільми про НЛО. Не закликайте демонів в своє життя.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!