Ти тут

Поминальна молитва - рятівні слова для душі

Відео: Ленінград - Молитовна

Людське життя складна і непередбачувана. Кожному з нас відведено термін перебування на грішній землі, і приходить хвилина, коли Господь закликає нас до Себе. Від того, як ми прожили свої роки, залежить Його ставлення до нас. Інакше покарання буде страшним і вічним. Але ж потрібно від нас не так вже й багато - жити в добрі й повазі до людей, шанувати своїх близьких, поважати старість, не ламати чужі долі, думати про духовне багатство, а не про фінансове благополуччя. Але все-таки не завжди виходить бути зразком людяності. І йдучи в інший світ, ми потребуємо клопотанні своїх близьких і рідних перед Богом. ми недооцінюємо силу молитви, зверненої до Господа, за прощення гріхів, які ми содіяли в життя. І з таким же легковажністю ставимося до молитов за померлих близьких. Просячи у Господа за душу померлого, ми допомагаємо його душі знайти Царство Небесне. Господь почує наші прохання, якщо вони щирі і йдуть від серця. Поминальна молитва відкриває покійному шлях в рай, в царство, де немає ні горя, ні сліз.

Відео: Читання Корану померлим мусульманам

поминальна молитва на 40 днів

Дотримання правил при читанні

Вимовляти слова потрібно в правильному порядку, поминальна молитва повинна лунати кожного дня, особливо в перші дні після відходу людини. Церква видає молитовники, де поминальну молитву - помянник, потрібно читати в суворій відповідності з текстом. Слова про покійних і благання про них можна читати вранці і ввечері. Щоб не робити помилок, які можуть відбитися на стані душі померлого, є сенс звернутися до духівників і отримати мудрі поради, адже поминальна молитва - це не просто слова, а головний і потужний путівник померлого в Царство Небесне. Перед початком звернень, слід отримати благословення, яке відкриє дорогу щирих прохань до Вічного Царства Творця.

Відео: Молитва на повернення енергій. Прощення. Дуже потужна молитва!

подорож душі



чому покійного поминають 40 днів? Відповідь дають церковні служителі. Душа протягом 40 днів мандрує по землі, Господь запитує її про скоєних гріхах і вчинках. Саме поминальна молитва на 40 днів допоможе пішов людині витримати складні випробування, благання близьких пом`якшать Бога, і Він помилує нашого померлого близької людини.

Відео: Три великопісні суботи



поминальна молитва

Любов Господа

Доброта Творця безмежна, Він помер за наші гріхи, врятував наші душі і знищив гріх. Він готовий пробачити нам найгірші вчинки, головне - покаятися в них і попросити вибачення. Адже життя, дарована Богом, призначалася для добрих справ, любові і турботи. А у нас немає часу, ми насилу встигаємо вимовити зрідка і машинально кілька слів подяки. А час закінчення життя ніхто не знає, тільки Господь. Але і тут Бог не залишив нас, дав для наших близьких 40 днів, які можуть врятувати їх душі.

поминальна молитва текст

Поминальна молитва - це прояв любові і поваги, значить, ми небайдужі до подальшої долі покійного. Таким чином ми повністю відображаємо чистоту відносин до близької людини. Не варто відмахуватися від процесу молитов, адже коли-небудь ми будемо потребувати допомоги і для своєї душі. Нашим близьким потрібна поминальна молитва, текст якої можна знайти в будь-якому молитовнику.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!