Ти тут

Чи допоможе молитва, щоб взяли на роботу?

Якщо у вас проблеми з працевлаштуванням, то вам варто вірити в те, що допоможе молитва! Щоб взяли на роботу, звертатися радять до Господа. Це робиться не стільки для того, щоб на директора (кадровика) впливати, скільки для набуття впевненості у власних силах! А що може бути краще, ніж величезна сила за спиною, обумовлена вашою вірою!

Відео: Змови щоб знайти нову роботу.

молитва щоб взяли на роботупокаянна молитва

Щоб взяли на роботу, потрібно почати зі своїх гріхів. Раз Господь дає вам випробування, значить, ви його заслужили! Постарайтеся розібратися, в чому ви не праві, чому вам безробіття дісталася в якості уроку? А можна і не копатися в глибинах свого сприйняття світу, якщо не особливо хочеться. Але визнати свою недосконалість перед Богом все ж варто. Сенс цієї молитви: показати, що ви прийняли випробування зі смиренням, і тепер готові рухатися далі! Крім того, християни будь-яку справу починають з молитви! Таким способом віруючий говорить Творцеві, що будь-яка праця він проводить на славу Його! Існує навіть спеціальна молитва про допомогу в роботі (вона так і називається). Сенс її в проханні благословити працю, який спрямований на благо людське. Ще в ній йдеться про те, що віруючий хоче реалізувати свій творчий хист, які Господь в нього вклав. І мета його - виконання заповідей Бога.



молитва про допомогу в роботі

Звернення до святого Трифона. молитва

Щоб взяли на роботу, священнослужителі рекомендують звертатися до святого Трифона. Цей справедливий не тільки трудився на славу Господа, але і вів життя, осяяну розумінням Божого задуму, який він бачив у будь-якому талант людини. Здібності даються не даремно, а для того, щоб кожен в світ прийшов міг їх направити на загальне щастя і благополуччя. Не виходить знайти підходяще місце працевлаштування, сходіть в храм і поставте свічку святому Трифону. Під іконою і текст молитви є, але можна своїми словами до заступнику звернутися. Будь-яке щире послання буде почуто, якщо не жадібність керує вами і не бажання «бути як всі» (або «бути крутим»), а пристрасне прагнення знайти застосування Божого дару, який ви в собі відчуваєте.



молитви на пошук роботи

Молитви на пошук роботи

Коли починаєте вибирати місце майбутньої служби, вам потрібно обов`язково відчувати впевненість в собі. Роботодавець обов`язково зрозуміє ваш стан. Небажано демонструвати розгубленість або невпевненість. Допоможе молитва. Щоб взяли на роботу в бажане місце, вирушаючи на співбесіду, читайте «Отче наш» - вдома, і «Царю Давиду» - весь час, поки йдете (їдете). Ці коротенькі молитви, правильно вимовлені, створять навколо вас ауру впевненості. А читати їх потрібно з глибокою надією! Немає нічого такого, чого не може зробити Господь. Ви і самі це знаєте. Так постарайтеся переконати себе цей факт до такої міри, щоб жодної молекули сумнівів не залишилося! Тоді з Божою поміччю робота у вас буде цікавою і добре оплачуваною!

Відео: ОБРЯД НА ПОВЕРНЕННЯ БОРГУ ВІД ДОЛЖНИКА - ЯК ОТРИМАТИ БОРГИ? - Чи можна ПОВЕРНУТИ ГРОШІ?

молоді

Спеціальна рада тим, хто ще жодного разу не наймався на службу. Вам варто почати пошуки з відвідування храму. Там в тиші помоліться, щоб увірувати, що не жадоба «злата» вами керує, а прагнення принести користь суспільству (собі не в збиток). І обов`язково вірте в те, що Господь про вас подбає!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!