Ти тут

Чи допоможе молитва для залучення грошей і удачі?

Церква не вітає поклоніння «золотому теляті». Яка вже тут може бути молитва для залучення грошей, запитаєте ви. Можливо, що так воно і є. Якщо в душі живе лише жадоба наживи, то Господь не допоможе. Але ж гроші потрібні не тільки в якості об`єкта накопичення. Найчастіше вони сприймаються як засіб отримання щастя, побудови повноцінного життя. З таким проханням цілком можна молитва для залучення грошейсподіватися на Божу допомогу.

Відео: Молітва про багатство матеріальне і духовне, благополуччя і здравіі

Молитва для залучення грошей



У своє звернення до Господа потрібно закласти ідею необхідності коштів на збільшення радості на планеті. Тобто не ставити на перше місце своє его (і його бажання), а той світ, що за допомогою «злата» ви здатні дати світові. Перш ніж йти в храм, продумайте, як буде побудована ваша молитва. Для залучення грошей необхідно не просто тараторити слова, рекомендовані священнослужителями. Їх потрібно відчувати, наповнювати глибоким змістом, заснованим на впевненості в тому, що ваші здібності (радість, щастя і так далі) можуть наповнити світлом оточуючих. Перед тим як просити грошей, обов`язково прочитайте «Отче наш», а потім зверніться до святому Миколаю зі своїм бажанням (проблемою). Вважається, що молитва для залучення грошей Чудотворцю працює сильніше. Але можна і зі Святою Богородицею порадитися в Храмі. Вона також допомагає всім, хто хоче зробити світ молитва для залучення удачітрохи світлішим.

Відео: Молитви на удачу і тяжіння грошей.

Молитва для залучення удачі



Трохи простіше просити у Господа нематеріальних благ, а шансів. Таке звернення не буде розцінюватися як відхід від Церковних канонів. За удачею прийнято звертатися також до Миколаю Чудотворцю, особливо в тому випадку, коли у вас на увагу цій примхливої дами немає ніяких шансів. Якщо справа не настільки малоймовірне, то моляться Святому Трифону. Він протегує тим, хто створює матеріальні цінності для загальної радості. Потрібно обов`язково враховувати, що Вищі Сили допомагають тим, хто в меншій мірі печеться про своє благополуччя. Це єдиний факт, який пояснює, чому молитва не завжди працює. Господь добрий до всіх, але особливо любить людей, що намагаються цінувати Його творіння і висвітлювати його своїм щастям!

молитва на залучення покупцівМолитва на залучення покупців

Щоб люди приходили до вас з грошима, а йшли з товаром, є відмінний засіб: бажайте їм добра! Наповніть своє ранкову молитву світлим почуттям радості, поділіться ним зі своїми потенційними клієнтами, вони обов`язково прийдуть! Є спеціальні молитви для залучення покупців. Але радять звертатися до святих своїми словами. Перш прочитайте «Отче наш». Господню молитву потрібно згадувати перш, ніж звернутися до Нього з проханням. Так ви підтверджуєте те, що віруєте істинно. Потім читається «Святому Духу». Після цього довільно попросіть Пресвяту Богородицю про допомогу. Намагайтеся від щирого серця пояснити, що мета ваша воля не збагачення, а наповнення створеного Богом світу радістю! Закінчите своє спілкування з Вищими Силами "Піснею Пресвятої Богородиці". Якщо ваші помисли будуть чисті, без прихованої хитрості, то Господь обов`язково допоможе вам у намаганнях, спрямованих на благо оточуючим!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!