Ти тут

Кому допоможе молитва кипріяна від псування і пристріту

Коли людину переслідують нещастя, про нього часто говорять: «Хтось наврочив». Безсумнівно, кожен істинно віруючий християнин знаходиться під заступництвом небесних сил, а й біси не дрімають, намагаючись відшукати слабину в помислах і вчинках, і часом знайти пролом в божої захисту сатані все ж вдається. Таким грішникам, за умови каяття, допомагає молитва від пристріту Кипріяна, яка є в кожному молитовнику. Про те, як вона з`явилася, і піде розповідь.

молитва Кипріяна від псування

Важкий шлях Кипріяна

Давним-давно, в другому столітті від Різдва Христового, в стародавньому граді Антіохії жив якийсь Кипріян, що відбувся від сім`ї волхвів. З раннього дитинства батьки навчали його премудростям злого чаклунства, сподіваючись, що на цьому терені він зможе здобути могутність, служачи князю темряви.

Але Кіпріану судилося стати святим.

молитва святого Кипріяна

Про що молився Кипріан



Напоумити злого чаклуна, який чимало бід зміг би накоїти, християнка Юстина, проти якої всі підступи, на подив жерця, виявилися марними. Після численних спроб зрадити скверне душу дівчини чаклун переконався у всесилля її віри.

Відео: ОЧИЩЕННЯ молитви ВІД порча пристріту ...

вперше молитва Кипріяна від псування прозвучала тоді, коли він пізнав неміч Князя Повітряного і звернувся до «богу Юстини» за допомогою в відмові від Сатани. Чи не побоявшись свого колишнього владики, жрець прийняв світло нової віри. Сам диявол, обурений відступництвом, напав на нього, але відступив, зустрінутий хресним знаменням, і був осоромлений. Господом була почута молитва Кипріяна від псування, в той раз власної, і допомога не змусила себе чекати.



Таким чином диявол втратив одного зі своїх служителів, а вчення Христа набуло нового адепта, переконаного і відданого. Богу було угодно наставити язичницького чародія на шлях істинної любові і людинолюбства.

Відео: Зцілювальний сеанс - молитва Кипріяна від чаклунства, псування, пристріту і прокльонів.

молитва від пристріту Кипріяна

Про що просити Святого Кипріяна

Молитва Кипріяна від псування вважається найсильнішим засобом від злої думки, лихого ока і чаклунства. Запам`ятати її напам`ять - справа непроста, вона довга і доступна в церковнослов`янською перекладі, тому слід розкрити святу книгу і прочитати її, намагаючись вникнути в сенс вимовлених слів. Робити це слід неодноразово, протягом повного тижня, і не боятися перестаратися. Це як раз той випадок, коли чим більше, тим краще.

Відео: Молитва від псування, злих людей, пристріту і чаклунства.

Молитва Святого Кипріяна починається з прохання до Господа почути його. У цьому проявляється відсутність сумніву в тому, що сам мученик на шляху свого слідування Божим заповідям допоможе, так як йому, як нікому іншому з жили на землі, відомо, що демони підступні, звабливі, і піддатися їм може кожен. Він неодмінно пробачить усе те зло, що молиться, знаючи, що називається, «зсередини», як діють темні сили.

Подальший текст є канонічним, і передавати його власними словами не варто. Молитва Кипріяна від псування відноситься до прохальним, і весь її сенс полягає не тільки в побажанні позбутися напастей, але головним чином в щирому прагненні утвердитися у вірі, зміцнитися духом, бути мудрим і заслужити прощення.

Настільки щира молитва буде почута і дійде до Господа, передміхурова перед яким незмінно стає Святий Кипріян.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!