Ти тут

Найсильніша молитва - та, що йде з серця

Відео: Коран. Слухати тим у кого проблеми в справах.

У найтяжчу хвилину люди звертають свої погляди і благання до Всевишнього. Які слова приходять на розум, яка сама сильна молитва допоможе бути почутим? Це мають бути всім відомі і завчені напам`ять молитви, або людина може своїми словами донести до Бога свій відчай?Найсильніша молитва-5

Як потрібно молитися?

Така постановка питання цілком правомірна, бо не всяке слово має силу. Найсильніша молитва - та, яка вимовляється від серця, з глибокою вірою. Молитися з надією на «авось» - а раптом допоможе! - Значить втрачати час даремно. Ще про одне говорять святі отці: коли молишся, потрібно думати тільки про сенс своїх слів, про людину, за якого просиш Всевишнього, не можна відволікатися, вимовляти слова механічно, неуважно.

Відео: Найсильніша молитва. Материнська молитва. Молитва матері про дітей



Про що можна молитися?

Про все, що на благо тому, хто молиться і його ближнім. Чи не бажані Богу корисливі прохання про великий багатстві або про справи, що приносять зло кому-небудь. Все інше, чим живе людина, в Божій владі. найсильніша молитва про дітейЛюдина молиться про здоров`я для себе і близьких, про прощення за якийсь гріх, про успіх у справах, про захист від злих людей.

Відео: Мантра сила-воля-дух



Безумовно, найсильніша молитва - про дітей, тому що вона, як ніяка інша, вимовляється з усією пристрастю, зі сльозами, з глибокою надією. Материнська молитва може захистити дітей від поганих вчинків і помислів, від шкоди з боку недобрих людей. Чому ж можна почути іноді, що благання матері не допомагають, а виходять боком? Таке твердження богопротивне і глибоко невірно. Тут мова може йти про інше. Найчастіше мати може заремствував з приводу невдач зі своїми дітьми. І не завжди мама знає, що добре для них, а що погано. І тому молитви стають швидше скаргами, а то і вимогами. Замість цього потрібно усвідомити, що її діти - це діти Бога, і погодитися з тим, що тільки Він може показати дорогу, але ніяк не мати або батько. І ще - потрібно шукати в собі відповідь: за які мої гріхи страждає моя дитина? І це буде найсильніша молитва - визнання того, що на все воля Всевишнього.

Якою мовою молитися?

Відео: Клас

Чи буде хтось сперечатися, що Бог єдиний? Всім народам і мовам світу даровано своє Ім`я Бога - ось де таємниця, яку не можуть розгадати недалекі люди, затівають релігійні війни. У кожній вірі різними словами вимовляються ті самі десять заповідей. У всіх священних книгах описані одні і ті ж смертні гріхи. Всевишній створив всі мови, і він розуміє кожне слово на будь-якому з них. Молися на рідному своєю мовою, а не заучуй бездумно тексти на чужорідних говірками - ось де правда. Зрозуміло повинно бути, що найсильніша молитва матері йде з її душі і вимовляється простими словами, це таїнство, яке вона не довіряє нікому, окрім Всевишнього. І Він її чує.найсильніша молитва матері

Що таке улюблена молитва?

Тут теж немає секрету: у кожного є своя улюблена молитва, народжена його власними проблемами і болями. Вона ж і є найсильніша молитва. Вона може бути довгою, а може вміститися в одній фразі. Вона може бути покаянною, смиренної, слізної - якою завгодно, але це будуть ті слова, які здатні принести спокій душі. Нехай кожен запитає себе: які слова дозрівають в моєму серці в лиху хвилину? Є така молитва і у автора цих рядків, і звучить вона дуже просто, але вона - головна в житті: «О, Всевишній, не доведи мені побачити, що моїм дітям погано, а у мене немає сил їм допомогти. Амінь ». А в погані хвилини на думку спадають інші, настільки ж прості слова, які допомагають вистояти: «Боже, дай мені сили винести це!»

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!