Ти тут

Молитва про повернення коханої людини миколаю чудотворцю

Емоційність - не порок, але частенько саме завдяки емоціям і нездатності їх контролювати багато образливі помилки відбуваються в нашому житті. Злість, агресія, втома, нудьга, ревнощі - хіба мало причин для того, щоб вибухнути і нагрубити? Якщо повернути кохану людину потрібно, якщо все-таки хвилинна слабкість визначила зовсім не той шлях, який хотілося б пройти разом, засоби допомоги в таких ситуаціях є.

Відео: МОЛИТВА НА ПОВЕРНЕННЯ ЛЮБИМОГО ЛЮДИНИ ??????????????????

Чому він іде

Різні люди, зустрічаючись, утворюючи пару або навіть сім`ю, відчувають надію на те, що завжди їм буде разом так само добре, як в перші дні відносин. Але почуття притупляються, тому що сила звички і життєві обставини, а часом і дуже непрості випробування перевіряють відносини на міцність. Хтось ламається, хтось був завжди слабким, і час зняло маски, зумовивши розчарування, хтось просто сплутав пристрасть з любов`ю, і "хімія" в організмі вже вичерпала всі ресурси, а сказати, як виявилося, двом один одному і нічого. І люди розлучаються.

Але буває інакше: коли в пориві наговорили один одному зайвого, зопалу і дверима вже грюкнули, а серце болить невпинно. Це відбувається тому, що люди по-справжньому не вміють висловлювати свої почуття, і то, як вони дорожать одне одним, розуміють, тільки пройшовши через втрату.

молитва на повернення коханої людини

Як впоратися з емоціями

Емоції - це стихійна сила, яка повинна бути завжди під контролем. Позитивна емоція здатна захлеснути тих, хто зовсім не має до неї ніякого відношення, а негативна взагалі може принести чимало бід. Психіка людини так влаштована, що сприйняття емоції відбувається завжди, але багато вміють контролювати свій емоційний потік, тому про те, що людина відреагував, не завжди можна дізнатися. Навіть якщо він промовчав, не означає, що не почув, що не зрозумів. Але і видимої реакції у відповідь, яку провокує негативна емоція, може не бути. Іноді, потрапивши у вир власних почуттів, призвідник і не зупиниться, поки не видихається.

Якщо двері вже зачинилися, якщо біль різонув з силою і ще гостріше хочеться кричати, вимагати, лаятися, треба зупинитися. Прямо зараз же. Змістити акценти, і всіма можливими засобами, які не зашкодять ні ситуації, ні її учасникам, зняти стрес. Поплакати - а чому б і ні, якщо накопичилося? Подивитися комедію. Купити що-небудь смачненьке (шоколад, і це всім вже відомий факт, підвищує настрій), виконати маленьку власну примху. Одним словом, зробити для себе щось приємне і корисне з єдиною метою - заспокоїтися. Краще за все не робити нічого, поки не приймете дуже довгий і розслабляючий душ (вода теж має антистресовими властивостями) і не виспіться від душі. Часто нервові зриви у людей трапляються саме від втоми.

молитва про повернення коханої людини

Ось тепер можна думати про те, що сталося, з остигнула головою і затихла (нехай навіть зовсім небагато) емоціями.

Не можу без нього



Іноді розставання боляче пережити за фактом, а не від того, що справді ця людина так важливий. Потрібно просто знайти в собі сили визнати це. Але трапляється (і, на жаль, далеко не рідкість), що дійсно близькі люди ранять одне одного несвідомо і розлучаються через дрібниці. Гордість або образа заважає перемогти почуттям, які вони все ще відчувають один до одного, поруч чудесним чином виявляється ціла юрба порадників і жалісливих - група підтримки, яка тільки посилює весь процес. Але якщо все-таки розставання сталося через непорозуміння, то в серце, яке охололо від злості, живі щирі почуття.

Допомога понад

Ті, хто чистий серцем, чистий і в помислах. Люди, які бажають всім серцем повернення улюбленого, можуть звернутися за допомогою до святих перед тим як спробувати повернути старого. Щира молитва про повернення коханої людини додому, що йде від серця, обов`язково допоможе. Віруюча людина обов`язково отримає допомогу, а той, хто вперше стикається з проханням святих угодників про допомогу, втішиться, знайде в думках спокій і впевненість в тому, що все буде по волі Божій, а значить, надія його (надія) буде тим самим сполучною ланкою між небесними покровителями і життєвою ситуацією, яку виявилося важко вирішити самому.

молитва на повернення коханої людини сильна

Молитва про повернення коханої людини допоможе кожному

Якщо людина щиро налаштований на звернення в молитві до святих, в яких вірить, або володіє технікою спілкування із Всесвітом (що, по суті, одне і те ж, назване по-різному), допомога святих може прийти у вигляді ідей і вирішення якихось супутніх проблеми нюансів, осяянь і правильних слів в потрібний момент, і повноти в душі, щоб під час зустрічі з коханим він відчув всю силу почуттів - любові, гіркоти, каяття. До речі, ці способи однаково хороші для людей обох статей. Перед обличчям Бога і Всесвіту усі рівні, тому використовувати такий засіб, як молитва на повернення коханої людини, можна всім. Чоловіки, які марно образили своїх жінок, часто вдаються до них, тому що забобони заважають зробити перший крок на примирення, а душа томиться від туги і болю. Чоловікам складніше висловити емоції, але і виправити ситуацію - теж. Іноді молитва про повернення коханої людини служить лише для того, щоб подумки огортав своє прохання в слова людина, просто почув сам себе і нарешті зрозумів, що йому дійсно потрібно. Якщо в душі виник відгук на слова молитви, на прохання небес про допомогу в тому, щоб його повернути, - це вірна ознака того, що молитва допоможе.

Микола Чудотворець і молитви про повернення улюбленого



До Миколі Чудотворцю звертаються завжди. Цей святий, колись жив на території Лікії (сьогодні це територія Туреччини), допомагав при житті багатьох волають до нього, творив маленькі чудеса для бідних, був покровителем жебраків і стражденним, робив подарунки дітлахам, і тому його слава після смерті рознеслася по всьому світу. Багато свідчень того, що Микола Чудотворець допомагав як святий тим, хто потребував допомоги і просив про неї. Звернена до нього молитва про повернення коханої людини обов`язково буде почута, якщо вона йде від серця. Варіантів її дуже багато. Можна читати кондак і акафіст, перш ніж звернутися зі звичайною проханням своїми словами до Миколаю Чудотворцю, а можна скористатися і таким варіантом:

Відео: Молитва Миколі Чудотворцю, що виконує бажання

  • «Господи Боже мій, Мати Пресвята Богородиця і святий угоднику Божий Миколай Чудотворець, на вас надіюсь на Нього! Допоможіть душі моєї знайти прощення і поверніть мого улюбленого, раба Божого (ім`ярек). Амінь. Амінь. Амінь ».

молитва про повернення коханої людини Миколаю Чудотворцю

Будь-яка молитва про повернення коханої людини Миколі Чудотворцю буде ефективніше, якщо поставити свічку перед його іконою і сконцентруватися на своєму проханні.

Молитва про повернення коханої людини Матрони Московської

Трапляється, що через низку обставин розпадається сім`я. І причини, звичайно, самі тривіальні, коли хтось не пробачив зраду або грубість. Буває, що в основі проблеми лежить неможливість мати дітей. У цих випадках звертаються до Матрони Московської. Зберегти сім`ю допоможе молитва на повернення улюбленого людини, сильна і дієва. Варіантів такої молитви кілька, ось один з них:

  • «Свята Матінка Матронушка, допоможи! Поверни на шлях істинний мого улюбленого, раба Божого (ім`я), щоб ми були щасливі разом, і даруй нам дитя. Пошли мені любов його вірну і міцну. Амінь ».

молитва про повернення коханої людини матрони московської

Будь-яка молитва для повернення коханої людини Матрони буде почута і зрозуміла, але не варто просити про те, щоб були покарані ті, через кого вийшов розлад у родині (наприклад, про відплату коханці), - Бог і так знає, кого покарати і за що.

Джозеф Мерфі і його афірмації

Оратор і письменник Джозеф Мерфі, як і багато інших наставники в області психології і парапсихології, метафізики і тонких матерій, написав цілий ряд книг, які допомагають асоціювати себе з мікрокосмом Всесвіту і побачити всі проблеми, які оточують людину, з іншого ракурсу. Так звана молитва Джозефа Мерфі для повернення коханої людини є, по суті, афірмації і поясненням з моральної і психологічної точки зору всіх подій, пов`язаних з розлученням. Він вчить тому, як варто ставитися до себе та інших, як творити, а не руйнувати, як аналізувати і сприймати життя подарунком згори.

молитва джозефа Мерфі для повернення коханої людини

Гармонія і щастя

Для тих, хто прагне до самопізнання, шлях не так вже й важкий з такими посібниками, як книги Джозефа Мерфі, Козлова, Синельникова, Свіяша і багатьох інших. Розібравшись в собі і проаналізувавши ситуацію, яка була дана, людина очищає власну енергетику (або карму, або душу), а якщо цьому сприяє молитва про повернення коханої людини, результат повинен обернутися не тільки фактом, а й великими змінами в позитивну сторону для пари.

Інші способи повернути коханого

Як не тривіально це звучить, молитва на повернення коханої людини - далеко не все, що потрібно зробити для повернення щастя. Варто приділити увагу своїй зовнішності і відволіктися від думок про те, що трапилося, щоб проаналізувати з боку свої помилки і сприйняти розлуку як урок Долі.

молитва про повернення коханої людини додому

Винісши з нього правильні висновки, можна не побоюватися того, що ситуація повториться. Варто всерйоз покритикувати себе і згадати свої промахи - буде простіше зрозуміти, чому пішов коханий або кохана. Поставивши себе на його місце, багато переосмисливши, вже зрозумієте, про що можна поговорити з ним при зустрічі, чи варто взагалі відновлювати відносини, і якщо варто, то як себе вести надалі і чого не допускати, а що, навпаки, зробити правилом. Молитви допомагають просто налаштуватися на потрібну хвилю для того, щоб правильно оцінити те, що відбувається і бажане, щоб не сплутати справжнє бажання бути разом зі звичайним капризом, звичкою або, що ще гірше, прикрим впертістю.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!