Ти тут

Молитва про дарування дитини: до кого посилати прохання?

Відео: Молитва під час пологів. Молитва Помічниця в пологах. Молитва при вагітності. Тест.

Найголовніше щастя жінки - це народження дитини. Немає нічого солодшого, ніж запах дитини. Щастя материнства - це коли ти тримаєш на руках своє дитя, плачеш і смієшся разом з ним, вчиш його ходити і читати, відчуваєш гордість за нього. Кожна жінка, яка має дітей, знає, яке це щастя, бути матір`ю. Звичайно, не завжди наші діти бувають успішними, знаменитими, здоровими, але ми любимо їх такими, як вони є.

З історії…

На жаль, є жінки і сімейні пари, які не можуть зачати дитину. І не завжди перепоною до настання вагітності служить відсутність у жінки дітородних функцій. Є просто незрозумілі моменти: лікарі пишуть у висновках, що пара здорова і може мати дитини, а довгоочікуваної вагітності все немає. Що ж робити в такому випадку? У світі існує багато відповідей на рішення цієї задачі. Можна усиновити дитину (в нашій країні багато дитячих будинків), можна звернутися до послуг сурогатної матері, можна спробувати операцію штучного запліднення. Можна просто піти до церкви і помолитися. молитва про дарування дитиниМолитва про дарування дитини, що йде з глибини душі, буде почута.

Відео: Про народження здорових дітей по молитві за угодою (прот. Володимир Головін, м Болгар)

З історії християнства ми знаємо, що батьки Пречистої Діви Марії довгий час були бездітні. Молитва про дарування дитини була головним зверненням Ганни, матері Богородиці, до Бога Отця. І Бог дарував їм дочка. Знаючи про чудеса, які відбуваються після молитов Господу, багато людей задаються питанням про те, як правильно молитися і звертатися зі своїм проханням до Бога або Його Святим.

Як правильно молитися?



Перш, ніж звертатися з проханням, обов`язково треба покаятися в своїх гріхах, переосмислити етапи свого життя. Треба шанувати заповіді Божі, сповідатися щиро (бажано, щоб таїнство сповіді вчинили обоє). Після слід пройти святе причастя, взяти благословення у батюшки. Молитва про дарування дітей Богородиці читається перед іконою Богоматері. стоячи перед іконою Божої матері Федоровской, прочитайте молитву і акафіст про чадородии. Багато жінок підтвердять, що після прохання біля ікони Богородиці вони завагітніли, хоча вже не вірили в це.



молитва матрони про дарування дітей

молитва Матрони про дарування дітей читається перед іконою Матрони Московської. Така ікона є в практично в кожному храмі. Матрона завжди надавала допомогу хворим людям, просячи у Бога чудо зцілення. Матушка Матрона не займалася цілительством в тому вигляді, як це роблять багато народні лікарі. Вона завжди молилася за кожну людину. У заповіті Матрони є такі слова: "приходьте до мене, розкажіть про своє прохання, і я вам допоможу". Багато жінок йдуть до неї і просять про щастя материнства. Черга жінок, яким допомогла Свята, дуже довга, вони приходять сказати їй "Дякуємо" і розповісти тим, хто сумнівається, про диво, що сталося з ними.

Надія і віра

Молитва про дарування дитини виходить з глибини душі, і тому, напевно, вона у кожного своя. Можна молитися Богородиці, можна Матрони - кожен вибирає свій шлях. Найголовніше - вірити в чудо, робити добрі вчинки в житті, виконувати Божі заповіти. Тут можуть бути заперечення: а що ж робити грішникам, вони не гідні благодаті і прощення Господа? Бог любить нас усіх і прощає нам багато.

Бог чує, а найголовніше - бачить наші молитви!молитва про дарування дітей богородиці Якщо нам не дається просимое відразу, це зовсім не означає, що ми такі грішні і сподіватися на диво вже пізно. Господь обов`язково виконає наше прохання, коли це буде корисно для нас, коли ми будемо готові це прийняти. Любі жінки, молитва про дарування дитини, яку ви посилаєте Богу, обов`язково буде почута. І вам дано буде. Не впадай у відчай! Вірте! І все вийде!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!