Ти тут

Як читається молитва на виконання бажання?

Відео: Це відео Виконує бажання фільм 1. Як виконати своє бажання? Виконання бажань.

Однією з наибмолитва на виконання бажанняолее затребуваних і популярних молитов є молитва на виконання бажання. Її вимовляють в храмі, дивлячись на святий лик, будинки, перед сном, в робочих перервах і під час подорожей, в будь-який момент життя кожен може звернутися до Бога зі своїм проханням. Багато хто не усвідомлює того, що моляться і тим самим просять у Всевишнього бажаного, інші обдумано проводять цей ритуал. Але головне полягає в тому, що молитва на виконання бажання завжди діє, але за однієї умови: ваші прагнення повинні бути безгрішними.

Часом якась мрія чи мета знайти щось, досягти чогось з`їдає нас зсередини. Нерідко люди бувають загнані в кут тим, що не бачать шляхів до вирішення проблем, які приведуть їх до здійснення того, чого вони хочуть. У такій ситуації допомогти може молитва на виконання бажання, яка проста і доступна кожному з нас. Бажано, щоб звернення до Господа відбувалося за всіма правилами, проте прохання може бути виголошена і вдома, і в іншій обстановці, головне - щиро, від усього серця.



Правила полягають в наступному: з різними проханнями найчастіше люди звертаються до Св. Миколи Угодника, Чудотворцю, чий образ присутній у кожному православному храмі. Рідше волають до Мученику Трифону або до Казанської Божої Матері. Коли читається молитва на виконання бажання, ніщо навколо не повинно відволікати вас, ви повинні бути повністю зосереджені на своєму проханні і звернені до святого лику. У словах, звернених до ікони, обов`язково вкажіть на те, що Святий Миколай Угодник при житті не відмовляв стражденним, і навіть після неї надавав допомогу нужденним. Не забувайте також, що на все воля Господа, тому вимагати якнайшвидшого здійснення бажаного не варто.молитва богу на виконання бажання

Як свідчить християнство, особливою силою також володіють ангели. Саме до них можна звернутися зі своїм проханням, бажаючи її якнайшвидшого здійснення. Як і молитва до Бога на виконання бажання, прохання до ангелів повинна бути щирою, безкорисливої і не мати поганих намірів. Бажано, щоб це звернення вимовлялося перед сном, коли навколо тихо і вам ніхто не заважає.



Для того щоб посилити молитву, також можна провести релігійний обряд, який наблизить до вас бажане. Для цього придбайте 7 ікон:

  • Ікону «Всім Святим»;
  • Миколи Чудотворця;
  • Казанської Божої Матері;
  • Ікону Спасителя;
  • Серафима Саровського;
  • Богородиця «Розрада»;
  • ікону, що відповідає вашому імені.

Зробіть 7 записок з викладеним там бажанням, прикріпіть їх воском до кожного Святому лику і розставте ікони на столі, застелена білою скатертиною. Тепер перед кожною іконою запаліть свічку, і поки остання не згорить, просіть у Бога того, чого хочете.молитва на виконання бажання мусульманська

Відео: ( ) Мантра Виконання Бажань дуже потужна

Існують і в інших релігіях молитви, які допомагають здійснити свої мрії, наприклад, в ісламі. Як говорить Коран, Аллах любить, коли його люди поклоняються йому, і в такому випадку готовий на здійснення всіх їхніх прохань. Головне - вибрати правильний час для звернення до нього. Так, в першу ніч на п`ятницю місяця Раджаб, усіма, хто підтримує цю східну релігію, вимовляється молитва на виконання бажання. Мусульманська традиція також говорить, що за день до звернення до Аллаха необхідно дотримуватися строгий пост. Саму молитву необхідно вимовити 70 разів.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!