Ти тут

Молитва миколаю чудотворцю за здоров`я. Молитва за здоров`я хворого миколаю чудотворцю

Коли людина захворює, він шукає всілякі шляхи до зцілення. І серед них - звернення до Вишнім силам. Однією з найбільш дієвих є молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я і позбавлення від різних хвороб.

Навіщо молитися в хвороби?

Бог створив людину за своїм образом і подобою. Оскільки Господь триєдиний, то і сутність людська - трьохскладена. Він складається з тілесної оболонки, вічної душі і духовну складову. Первородний гріх призвів до того, що ці три основи людини роз`єднані. І чим багатша досвід духовного життя, тим ширше кругозір, і всі проблеми життєві бачаться по-іншому.Чудотворна молитва за здоров`я хворого Миколі Чудотворцю

Віруючі миряни прекрасно знають, що хвороби посилаються нам Отцем Небесним за наші гріхи, для смирення гордині. Наше ж маловерие, неправедний спосіб життя і духовна бідність призводять до того, що страждають діти, які ще не встигли нагрішити в цій мирського життя. Тому в хвороби в першу чергу потрібні молитва, пости і причащання Таїнств Христових. А потім вже лікарська допомога, яка також є інструментом Божим. Безліч християн можуть розповісти про те, наскільки дієвим є звернення до Ісуса Христа, Матері Божої, молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я і іншим святим.

Кому моляться православні в хворобах?

В першу чергу закликають на допомогу Господа нашого. Навіть найпростіша молитва: "Господи помилуй!" - Принесе полегшення, приборкати душевні стогони і принесе спокій. А лікарі знають, що в умиротвореному стані навіть звичайні фізіологічні процеси в організмі людини протікають інакше, наближаючись до нормального стану.

Відео: Молитви за здоров`я.

Не варто забувати і про Богородицю, яка завжди вважалася християнами як заступниця роду людського. Існує і ряд православних святих, чия допомога ефективна для недужого. Дуже часто з вуст немічних людей звучить молитва за здоров`я Миколі Чудотворцю, Пантелеймону цілителя, матінці Аліпії, Мотрону Московської і іншим заступнику Божим.

Хто такий Микола Чудотворець



Молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я є дієвою, тому що цей святий все життя і після смерті допомагав нужденним, хворим і знедоленим.молитва Миколі Чудотворцю угоднику

Першим дивом, створеним ним, було тригодинне стояння в купелі при хрещенні. Оскільки Ісус заповідав правовірним не розповсюджуватися про свої благочестивих справах, то і про все, зроблене Миколою Чудотворцем, ми достовірно не знаємо. Хоча багато фактів його життя залишилися в пам`яті людській. Наприклад, позбавлення трьох дочок зубожілого громадянина від гріховної долі або ж чудесний порятунок корабля від затоплення, на якому їхав Чудотворець, або звільнення від загибелі засуджених до страти.

Після смерті святого дивна допомога віруючим не припинилася. І зараз (на місці його останнього спочинку) часто звучить молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я, про спасіння душі або допомоги в життєвих потребах.

Відео: Молебень з акафістом Святителю Миколі Чудотворцю (з субтитрами)

Про що ще моляться Миколи Угодника Божого



молитва за здоров`я Миколі Чудотворцю

Молитва за здоров`я Миколі Чудотворцю не є єдиним воланням мирян до цього святого. Просто, виходячи з того що більшість з нас все-таки страждають від душевних і тілесних хвороб, вони є найпоширенішою причиною вдатися до його допомоги. Але оскільки чудеса його мають, скажімо так, широкий спектр дії, то віруючі звертаються до цього Угодника Божого у скорботах, для вирішення складних життєвих проблем, в зневірі і печалі, в бідності і нужді. Микола Чудотворець по праву вважається заступником сиріт та овдовілих жінок, безпорадних і тих, кого немає кому захистити. Він же допомагає подорожуючим, особливо по воді, а також потрапили в полон до ворогів. Батьки просять у нього заступництва для своїх дітей і сімейного щастя. Його молитовної сили вистачає для вигнання нечисті і злих духів, захисту від магії і чаклунського впливу.

Як вимовляється молитва Миколі Чудотворцю про зцілення і здоров`я

Існує кілька варіантів молитов до Миколаю Чудотворцю. Їх текст можна знайти в православних молитвословах. Але якщо раптом у важке для вас час під рукою не виявилося молитвослова, можна просити святого про заступництво своїми словами.молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я

Називають його по-різному:

  • Чудотворець, бо за життя і після смерті він творив і творить чудеса волею Божою;
  • наставник, тому що наставляв і зараз продовжує це робити маловірних на шлях істинний;
  • угодник, оскільки порятунком людським догоджав Господу Богу;
  • утешитель в скорботах;
  • батюшка;
  • заступник сірих і скривджених та інше.

Але не настільки важливо, як і з якими словами звертатися до нього. Головне, щоб чудотворна молитва за здоров`я недужого Миколі Чудотворцю була ефективною, потрібна глибока віра.

ніякої магії

Микола Угодник дійсно є чи не найбільш відомим святим. До його допомоги вдаються не тільки православні християни, але і віруючі інших конфесій, і навіть невіруючі люди. Незважаючи на те що даний чудотворець був затятим противником темних сил і ворогів християнства і до сих пір є швидким помічником у захисті від чародійства, екстрасенсів і чаклунства, в багатьох окультних збірниках, серед інших змов зустрічається і молитва Миколі Чудотворцю угодника Божого.молитва Миколі Чудотворцю про зцілення і здоров`я

У керівництві "до використання" молитовних звернень до цього старця, до якого звертаються за багатством, за допомогою в пошуку роботи, за зціленням, можна прочитати, що молитва промовляється 40 днів поспіль, тричі, з різною тональністю в голосі. За типом чудодійною таблетки: "Приймати тричі на день". Навряд чи сам святий в захваті, що його ім`я згадується в таких умовах. Але якщо все це на благо, і вимовляється з вірою і надією на його захист, то результат може бути позитивним. Адже цей святий дійсно є швидким помічником і заступником в наших бідах. Але все-таки не слід забувати, що головним цілителем душі і тіла є Ісус Христос, до якого Микола Угодник приносить наші молитви. Тому не слід сподіватися на магію і чаклунство. Приходьте до церкви з щирою вірою. А по ній і воздасться вам!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!