Ти тут

Молитва від пристріту і псування захистить від зла.

Відео: 5 способів захисту сіллю від псування, пристріту і зла.

Напевно, не залежно від того, хто вірує ви людина чи ні, ви знаєте, що існує молитва від пристріту і псування. Можна вірити в це, можна не вірити, але справити на людину вплив з боку цілком можна.

Існують два способи невідання псування або пристріту: свідома псування або пристріт, яка проводиться із застосуванням обрядів і відбувається людиною, який знайомий з магічними ритуалами і законами чорної магії. Але це не все. Таких людей дуже небагато. Існує і другий варіант здійснення впливу на людину - неусвідомлена псування, що виходить від недоброго заздрісного людини. І таких випадків набагато більше, ніж випадків цілеспрямованого магічного впливу. Але, тим не менше, легше від цього не стає. Навіть якщо хтось несвідомо зробив тобі шкоди, з цим доведеться боротися.

Багато сайтів, присвячені цій тематиці, та й самі священнослужителі вважають, що молитва від пристріту і псування здатна зцілити і творити чудеса. До речі, зверніть увагу, що пристріт означає не тільки шкоду здоров`ю, як ми звикли вважати, а й невдачі в фінансовому плані, і проблеми в особистому житті, а також невміння налагодити відносини з близькими людьми, конфлікти на роботі і, як часто буває, - втрату коханої людини.

Відео: Молитви від псування і пристріту



особливо цінується молитва від пристріту немовляти, так як у маленького чоловічка ще не сформувалося його власне біополе, як у дорослої людини, яка здатна захистити його від злих помислів людей, що живуть в світі, який він тільки що побачив.

Знайте, що молитва від пристріту дитини не обов`язково повинна бути строгою, канонічної. Вона повинна бути в першу чергу щирою, що йде від серця, і самі моляться повинні вірити в її силу.




З класичних варіантів, особливо часто рекомендується така молитва від пристріту і псування:
Милосердний Господи наш, Тобі брешу­-чаєм наших дітей, яких Ти дав нам, почувши наші молитви. Просимо Тебе, Господь, спаси їх шляхами, які Ти Сам знаєш. Збережи їх від по­-роков, від зла, від гордині, і нехай не стосується душ їх нічого, що противно Тобі. Але віру, любов і надію на спас­-ня даруй їм і нехай будуть вони у Твоїми обраними зі­-судами для Духа Святого і нехай буде святим і непорочним перед Отцем їх життєвий шлях. Благослови їх, Держ­-поди, нехай прагнуть вони кожну хвилину свого життя виконати волю Твою святу, щоб Ти, Господь, зміг завжди бути з ними Духом Своїм Святим.

Але ця молитва від пристріту і псування - одна з небагатьох існуючих. Якщо ви сповідуєте християнство, то читайте Псалми Давидові, бо, як відомо, цар Давид пройшов через безліч випробувань і на його шляху зустрічалося, мабуть, більше недругів і заздрісників, ніж друзів. Але він свято вірив в те, що Господь не дасть недругам святкувати перемогу і звертався до Бога за допомогою. Фактично його псалми і є звернення до Бога з проханням про захист від пристріту і псування.

Відео: Очищення від псування і пристріту

У наші дні ситуація змінилася мало, і це треба визнати. Як і раніше суспільство роздирають соціальні, фінансові та політичні кризи і протиріччя. Люди з підозрою ставляться один до одного, деякі навіть і не намагаються приховати свою заздрість або ворожість до ближнього, а значить пристріт і псування і раніше існують.
Офіційна наука не дає коментарів з цього приводу, тому що ні довести, ні спростувати існування вроків вона, на жаль, не в змозі. Але інтуїтивно люди, особливо батьки, шукають острівці спокою в нашому неспокійному світі і прагнуть захистити своїх дітей від зла.

Читайте Біблію, зміцнюйте не тільки своє фізичне, а й духовне здоров`я, тоді ви зможете протистояти всьому достатку чорної енергії, з якою доводиться стикатися щодня. Віра - величезна сила, і молитва від пристріту і псування зміцнить нас в цьому неспокійному світі.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!