Ти тут

Молитва миколаю чудотворцю про зцілення. Молитва миколаю чудотворцю за здоров`я хворого

Мабуть, немає більш страшного лиха, ніж хвороба фізична або душевна. З цим можуть посперечатися тільки ті, хто не зіткнувся в житті своєї з сильним недугою. Тому багатьом людям відома молитва Миколі Чудотворцю про зцілення. До неї звертаються не тільки православні. Святитель Миколай відомий різним народам. Він відзначається за доброту небувалу. Якщо ви зіткнулися з серйозними труднощами, то молитва Миколі Чудотворцю про зцілення обов`язково допоможе. Про це говорять як віруючі, так і священнослужителі.

святитель Микола

Ми нині стали кілька цинічними і недовірливими. Це заважає чуду увійти в наше життя, як би не банально це звучало. молитва Миколаю Чудотворцю про зціленняБагато експертів вже говорять про це на повний голос. Вони вважають, що необхідно дітям викладати житіє святих, наприклад. Це корисно для формування їх світогляду. Це до того, що молитва Миколі Чудотворцю про зцілення не схожа на таблетку. Щоб вона допомогла, необхідно в неї вірити. А де нині ті, хто здатний просто так впустити в своє життя «картинку»? Мається на увазі ікона. А адже вона написана з реального людини.

Історія Святого

Жив він у третьому столітті. Навіть місто відоме. Нині він називається Демре і знаходиться в Туреччині. Там народився той, кого згодом дізналися як святителя Миколая. Був юнак глибоко релігійний. Він зробив безліч справ, які і зараз би визнали подвигами. Наприклад, дочок розореного купця він забезпечив приданим. І не кричав про це по всьому світу! Благодіяв таємно. Це згадують ті, хто не може влаштувати особисте життя. Такими думками повниться їх молитва Миколі Чудотворцю. Про зцілення ж просять ті, хто дізнався про випадки з людьми, які прикладалися до мощів Святого. Існують описи чудес раптового звільнення від різних недуг. Ще його шанують моряки, пам`ятаючи те, як він заспокоїв бурю. Безліч чудес пов`язано з ім`ям цього Святого.

З якою бідою йдуть до Миколаю Чудотворцю

Часом люди задаються дивними питаннями. Наприклад, намагаються розібратися, до кого з Святих звернутися зі своєю проблемою. молитва святителю Миколаю ЧудотворцюЦе походить на те, як якщо б зерно обирало, під яку купину лягти, щоб прорости і народити колос. Хіба це важливо? Адже Господь скрізь! Коли вимовляється молитва святителю Миколаю Чудотворцю, душа волає до Всевишнього. І не має значення, чиє ім`я вимовляти. Всі святі вже поруч з Ним. Скажете, а навіщо тоді таке поділ? Про це теж розповідають тим, хто бажає розуміти житіє святих. Просто спілкуватися з Господом через який жив раніше і який прославив його ім`я людини значно простіше і зрозуміліше. Це як з другом радитися. Наприклад, коли з ваших уст злітає молитва святителю Миколаю Чудотворцю, в голові виникає його образ. Природно, коли ви перейнялися отриманням мінімальної інформації про цю чудову людину. Виходить, що говорить молиться з тим, хто йому став майже рідним, а не з невідомим і неймовірним богом. Так душа знаходить не просто довіру, а повний контакт з Всевишнім.

Так про що просити будемо?

Насправді не має значення, що у вас сталося. Важливіше почуття довіри до того, кого обрали своїм небесним покровителем. Нехай це буде велика людина, нині відомий як Микола Чудотворець (святий Миколай). Молитва тоді подіє, коли наповниться почуттями, що йдуть із глибин душі. Знаєте, багато так це описують. Раптом здалося, що стала людина маленьким, як дитя. І потягнулися до нього руки добрі, як у матері або батька. Його душа відгукнулася на це рух цілковитої любов`ю і довірою. Як відчуєте щось подібне, так і вимовляєте прохання свої. А які вони будуть, вам вирішувати. Зрозумійте, в будь-якій біді допоможе молитва Миколі Чудотворцю. Текст молитви тоді знайде для вас особливий сенс. Якщо без віри в душі його читати, то виходить набір слів. А коли старослов`янську взяти, то незрозумілих термінів. молитва Миколаю Чудотворцю змінює долюА як народиться усвідомлення того, що вам допомогу понад йде від того, кому все доступно, перед ким немає перешкод, тоді і слова сплетуться в єдиний образ. А суть прохання в молитву можна і думкою вкласти.

Чудотворна молитва святителю Миколаю



Ми вже досить поміркували, заповнюючи прогалини в релігійну освіту, пора і до текстів переходити. Читач напевно саме для цього шукав статтю. Йому не цікаві філософствування з приводу суті і форми вірування. Зовсім не так вважав Микола Чудотворець (святий Миколай), молитва до якого вас цікавить. Як пишуть, він говорив, що Господь повинен бути в душі, тоді будь-яка біда не страшна. А ще він дуже поважав людей, здатних чеснота в світ нести. А релігійність він вважав першою з них. Все це необхідно враховувати, коли станете до Святого звертатися. Розумієте, тексти молитов теж люди писали. І в них багато такого, що ви можете порахувати «непотрібними словами». А насправді так забезпечується, так би мовити, зіткнення молиться зі святістю і чистотою Господа. Він створює навколо себе ауру щирого довіри до всевишнього. Але перейдемо до текстів. Ось що рекомендують говорити: «О великий чудотворче всехвальний, отче Миколо, святитель Христовий! Молю тя, як надію вічну всіх християн, захисника віруючих, кормітеля і цілителя недужих і бідних, управителя всіх плаваючих по морях і океанах, швидкого помічника сірих і убогих, покровителя бідних. Помози життя пройти гідно, сподобитися бачити славу обраних Бога нашого Ісуса на небесах. Оспівувати і славити з ними невпинно триєдиного Господа! Амінь! »Дана молитва вважається однією з найсильніших. Але існують і інші.

Відео: Молитви Миколі Чудотворцю

Про здоров`я

Кажуть, що Микола Чудотворець приходить на допомогу всім недужих. Якщо ваше тіло підточено хворобою, то інші слова потрібно вимовляти. До речі, молитва Миколі Чудотворцю за здоров`я (Зцілення) підноситься перед його Іконою. Не полінуйтеся в Храм піти або попросити когось. Принесіть звідти його зображення. Самі побачите, наскільки воно заспокійливо буде діяти, сил надавати.
А текст такий: «Про всесвятітеоь Микола! Заступник і помічник швидкий всіх скорботних і недужих! Умоли Господа нашого про прощення раба Його (своє ім`я) гріхів, що здійснив через незнання або недогляд. Випроси у Нього визволення тіла і душі від підступів диявольських, хвороб мирських, від митарств і мук вічних. Амінь! »Знаєте, все це можна сказати і своїми словами. Повірте, святитель Миколай, як і господь, почує не те що їхні уста промовляють, а порухи душі, її надії і прагнення. Наприклад, важливо для нього, як ви самі ставитеся до свого недугу. Чи вважаєте його покаранням або випробуванням. Скажете, що немає ніякої різниці? Помиляєтеся. Віруючі люди щиро вважають, що Господь не дає те, чого людина витримати не в силах. Він йому уроки підносить. Їх потрібно обдумувати і правильно приймати, а не скаржитися.микола чудотворець святий микола молитва

Про допомогу хворому

Якщо серйозно вникати в суть поглядів тієї людини, що відомий нині як святитель Микола, то стане очевидним, він з великим старанням стане виконувати прохання про близьких і коханих людей. Адже і егоїст про себе дбає. А ось доброчесна людина про інших спершу думає і дбає. цим відрізняється молитва за здоров`я недужого Миколі Чудотворцю. Вона не для себе читається, а для того, кому нині значно гірше. Суть православ`я здавна була в співчутті і доброту. Текст її такий: «Возбранна Чудотворець, угодник Христовий, Отче Миколо! Ти світу віддаєш, здійснюючи нескінченних чудес море. Чи підтримуєш духа фортеця у грішників, зціляєш недужих і обуян дияволом! Молю тебе, батько Святий! Помози грішному Господа синові (ім`я). Випроси для нього сил і фортеці, щоб стійко витримав випробування, лягли тягарем на тіло його. Здійнявся добротою своєю над тілом його тлінні. Щоб дух протистояв хворобам і підступам диявольських, спокусам негідним. Щоб благав разом з тими, кого Господь прийняв на небесах, про вічну славу Його! Амінь! »



молитва за здоров`я хворого Миколаю Чудотворцю

Молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю

Люди кажуть, коли щось йде не так, мовляв, на роду написано. Мається на увазі доля. Вона у всіх своя індивідуальна. І добре, якщо вона благополучна. Адже як буває. Одні в розкоші купаються, все їм дістається майже без праці. Любов у них є, достаток, дітки здорові, батьки живі і так далі. А іншим доля підкидає одне випробування за іншим. Те роботу втрачають, то від обману страждають. Або, наприклад, здоров`я весь час підкошуються, хвороби ніяк не хочуть отлипать. Віруючі говорять, що такі обставини не обов`язково терпіти все життя. Допомагає молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю. Читати її потрібно в Храмі. Як багато хто стверджує, в день свого народження. Слова ці потрібно завчити і вимовляти з усією пристрастю душі своєї. Так, до цього визнайте усі гріхи і помилки, які не нарікайте на Господа, що саме таку долю вам дав. Просто попросіть про її зміну. Розповідають, що багатьом слова ці допомогли. Люди роботу зберігали, коли надії ніякої не було. Іншим допомогла молитва особисте щастя знайти. Треті від болячок щасливо позбувалися. А ще кажуть, що її читати можна, коли суворе випробування виникає на горизонті. Наприклад, йдете на співбесіду, бажаючи обов`язково отримати перспективне місце. В цьому випадку, звичайно, чекати дня народження не варто. Поставте свічку перед іконою Чудотворця і просите про бажане.

чудотворна молитва святителю Миколаю

Текст молитви, що змінює долю

О, святий Миколаю! Преізрядний угодник Господній! Наш заступник, в скорботах і недугах скоропомощнік! Слав Господа з нами за дарований тобі дар чудовий! Помози мені в цьому житті смутному грішникові. Умоли Господа дарувати мені позбавлення від гріхів скорботних, здійснених в усі часи з юності до нинішніх днів. Щоб очистилися помисли, слова з вуст лилися богоугодні, почуття не були дияволом охоплені. Умоли Господа, тварюк земних созідетеля, допомогти мені, окаянному, избавити від поневірянь і страждань, муки вічного. Восхвалі зі мною Отця і Сина і Духа святого. Дякую за представництво твоє перед Господом, отче Микола. Амінь!

Відео: Молитви за зцілення .....

Як допомагає звернення до святителя Миколая

Напевно кожен молиться бажає мати уявлення про те, що може статися. Як правило, у кожного свої обставини. Отже, «під копірку» Микола чудотворець не діє. Однак слід зрозуміти, що щирий і гідна людина без допомоги не залишиться. І буде вона такою, яку він заслуговує. Про це є безліч свідчень. Так, кажуть, що одній людині вдалося зламаний автомобіль зупинити молитвою. А мчала машина прямо в стовп. Він звернувся до Миколи Чудотворця, так як своїми силами ніяк (на його погляд) впоратися з ситуацією не міг. Машина загальмувала в одному сантиметрі від перешкоди. Як тут не повірити, що молитва здатна змінити долю, подарувати друге народження.

молитва Миколаю Чудотворцю текст молитви

чудесне зцілення

Ще є свідчення того, як миро допомогло жінці позбутися від страшної недуги. Лікарі наполягали на операції. Вона боялась. Їй в монастирі порадили мазати хворе місце. А уві сні до неї прийшов святитель Микола і сказав, щоб вона пила миро потроху. Так вона і вчинила. Через деякий час хвороби лікарі не виявили. Ось і виходить, що жінка не в лікарню «під скальпель» лягла, а стала творчістю займатися, життя створювати.

Чи всім допомагає молитва?

Про це кожен сам себе питає. Люди при проходженні випробувань недовірливими стають. Тільки цей стан і є складова частина уроку. Потрібно намагатися впоратися з сумнівами. Не потрібні вони. Про що молитва Миколі Чудотворцю (зцілення, наприклад) - не суть, вона покликана зміцнити людини у вірі, позбутися від сторонніх думок, які штовхають його на дорогу скорботи. А на питання можна відповісти двояко. Вона призначена для всіх. Святитель Миколай не відмовляв нікому в доброті своїй. Дар чудотворний йому господь саме тому дав. Тільки віру в душу він не може вам поселити. Вона там повинна бути. А ось зміцнити її і допомогти дочекатися бажаного дива - це їй під силу! Тим більше що ви і самі намагатися станете, коли зрозумієте, наскільки це чудовий спосіб пізнання Господа.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!