Ти тут

До якого святому повинна бути звернена молитва на продаж квартири

Віруючі вам скажуть, що будь-яка справа потрібно починати з Божого благословення. А тим більше таке важливе, як зміна місця проживання. Молитва на продаж квартири повинна не тільки принести заплановані гроші, але і вирішити інші, пов`язані з майном, проблеми. Давайте розбиратися.

молитва на продаж квартири

Чому потрібно звернутися до Бога

Коли ви передаєте своє житло іншому власнику, то не тільки гроші отримуєте, а й допомагаєте іншому у вирішенні його проблем. Молитва на продаж квартири приверне до вас такого покупця, який не стане наживатися на угоді, а буде любити свій новий будинок, доглядати за ним. Тобто таку людину, з яким дане житло просто необхідно. Таким чином, ваше підприємство з продажу стає справою, угодним Богу, добрим, мирним. Особливо якщо і в думках у вас не нажива, а бажання вирішити накопичені питання. Тоді молитва на вдалий продаж квартири допоможе обов`язково, і все закінчиться благополучно до вашого задоволення. Вам не доведеться переживати про те, що квартира потрапила в погані руки, що документи виявляться не в порядку і так далі.

До якого святому звертатися



Молитва на продаж квартири вимовляється перед іконою Божої Матері. Навіть рекомендується замовити молебень.

молитва на вдалий продаж квартири



Самі ж можете поставити свічку і своїми словами попросити Її про допомогу. Бажано викласти всі обставини справи. Тобто пояснити, чому вам так необхідно позбутися від цього житла. Не поспішайте. Нехай у вашій голові складеться проста, але детальна картина всього, що відбувається. Молитва на швидкий продаж квартири, звернена Діві Марії, буде працювати, якщо в її основі буде щире і чисте бажання облаштувати життя сім`ї, з`єднати тих, хто не може жити разом або інше добру справу.

Звернення до Миколаю Чудотворцю

Дуже часто працівники церкви радять звернути свої благання саме до цього святого. Він міг творити чудеса, значить, і вашу проблему знайде рішення. Молитва на продаж квартири Миколі Чудотворцю починається з тих слів, які прописані в молитовнику. Тобто читаєте звичайну молитву святому, а потім (як умієте) просите про допомогу. Якщо обставини такі, що чекати для вас проблематично, то немає нічого страшного в тому, щоб звернутися і до Чудотворцю, і до Матері Ісуса. У зверненні до вищих сил немає регламенту. Є тільки одне неодмінна умова: чи не приходите в храм з жагою наживи, не допоможе.

молитва на швидку продаж квартири

За відгуками тих, хто звертався до святих, працюють обидва методи. Та й особливим дивом це не є. Безліч людей вирішують свої проблеми з житлом. Потрібно тільки піти по правильній дорозі, щоб зустрітися. Напевно, молитва саме в цьому допомагає. Вищі сили спрямовують людей назустріч один одному, щоб вони могли кожен вирішити своє власне запитання та посприяти ближньому. Розповідають, що звернення до святих допомагало уникнути «лап» шахраїв. Може бути, не варто відмовлятися від тих традицій, яким наші предки довіряли століттями? За їх словами, будь-яка важлива справа потрібно було починати з молитви, щоб самому (в першу чергу) утвердитися в думці, що те, що збираєшся зробити, - не гріх, не несе нічого поганого цього світу. У будь-якому випадку звернення до святих справі не зашкодить!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!