Ти тут

Як спілкуватися з богом безпосередньо? Думка, слово, дія

Спочатку помилковий питання: «Як може Бог почути просту людину?». Хто позначений терміном «простий»? Швидше за все, звичайний громадянин, не те що невоцерковлені, але навіть і «Отче наш» толком за все життя не вивчив, навіть іноді забуває, на який бік потрібно хреститися… Таких - кожен другий. І вони ще думають, як спілкуватися з Богом безпосередньо?

Скептики і святенники зарубають намір на корені, а люди, які мають глибоку справжню віру, обов`язково підбадьорять. Бог не знає ніяких визначень на кшталт «простий», «непростий», «важливий», «поганий». Для Нього ми все прості, тому і в спілкуванні зі Всевишнім немає нічого складного. Все залежить від бажання і ступеня віри.

Місце зустрічі змінити… можна

Спілкування з Богом доступно всім і всюди - не потрібно вигадувати, що Творець або Ісус звикли чути нас тільки в одному певному місці. Хоча якщо людина комфортно почувається в храмі, то кращого місця для розмови з Господом і придумати неможливо: співи, запалені свічки, вся атмосфера храму налаштовує на щирість.

Відео: 17.03.2016 р День 3. Новічкова семінар. м. Київ. Токарєва Н.П.

як спілкуватися з Богом безпосередньо

Але є люди, які соромляться висловлювати свої почуття при сторонніх - іноді адже звернення до Бога і на сльозу пробиває. А плакати і демонструвати свої слабкості на людях ця категорія прихожан не звикла.

Інша справа - Бог. Він не може бути стороннім, Йому можна (і потрібно!) Відкрити серце настільки широко, щоб він увійшов і все побачив. Тільки так прийде допомога.

спілкування з Богом через тонкі структури головного мозку

Спілкування з Богом напрямуюможно «організувати» в будь-якому затишній місцині: в парку, на узліссі, на озерному (річковому, морському) березі, а, може, це буде звична домашня обстановка. Головне, щоб ніхто не відволікав від самого важливого в житті розмови.

І ще один суттєвий момент: у Писанні сказано, що храм - це не кам`яні стіни, а душа людини. Ось і необхідно відбудовувати її по цеглинці - Богу адже потрібно десь жити.

Підготовка до розмови

Перш ніж почати повноцінне спілкування, потрібно провести кілька попередніх: попередити Бога, що необхідний важливий і, можливо, довга розмова, що він не може розпочатися спонтанно, оскільки важко підібрати слова, та й домочадці або справи відволікають.

спілкування з Богом напряму



Не маючи досвіду в тому, як спілкуватися з Богом безпосередньо, потрібно починати з самого простого: прочитати молитву, якщо знаете- якщо немає - не страшно, найпростіші слова, що йдуть від серця, по силі не поступаються молитовним. Дуже добре, якщо є можливість виділити в своєму графіку певний час для Бога - буде досить від 15 до 30 хвилин в день - і зробити це спілкування постійним.

Сприймати Бога потрібно як найкращого друга (Так воно так і є), і добре б навчитися представляти Його і звертатися так, як ніби ви знайомі сто років (що теж не виключено). Таким чином людина краще розуміє, з ким розмовляє, і бесіда, що називається, «клеїться».

Хто ініціатор зустрічі?

Людина звикла думати, що це він призначає Богу рандеву. В якійсь мірі так. Однак слід пам`ятати, що ми приходимо до Господа лише в тому випадку, коли нас сильно життя притисне або пошарпаний. Ось немає у нас такої звички - просто подякувати Творця в миті, коли нам добре, коли у нас все стабільно і прекрасно, але ж це ті ж 15 хвилин, яких терплячий і люблячий Господь чекає від нас роками.

Відео: Ксенія Аккем 26.09 Як отримувати будь-яку інформацію за своїм запитом

спілкування з Богом доступно всім

І поки ми витрачаємо час на роздуми, як спілкуватися з Богом безпосередньо, і чи вийде це в нас, гріховодників, Він знаходиться в повній готовності вислухати кожного. Він чекає нас з нашими поганими і хорошими новинами. Він чекає, коли ми, нарешті, зволив пустити Його до себе в душу. Чекає, як батьки, завжди.

З чого починати розмову

З ходу кидатися в розмову і «вантажити» Бога проблемами не варто: перш за все, потрібно заспокоїтися, створити атмосферу дружнього довіри. Особливо це важливо для тих, хто довгий час (а, може, ні разу в житті) не звертався до Господа і про те, як спілкуватися з Богом без посередників, поняття не має. Творцеві адже теж потрібен час для звикання до нового співрозмовника.



Але і чергові фрази, які ми зазвичай вживаємо в розмовах з людьми, в цьому випадку будуть недоречними.

Правильніше за все - озвучувати те, що на даний момент діється в душі. Якщо це боязкість, то так і потрібно сказати: «Боже, я ніколи раніше не говорив з Тобою, тому трохи гублюся, допоможи».

Якщо відчуваєте складність у формулюванні фраз, розкажіть про це Богу. І про те, що зараз в голові - жодної думки, а розмова такий важливий, і про те, що трохи відчувається втома, але обов`язково зберете всі сили для сьогоднішньої розмови.

Після таких нехитрих зізнань серце, як правило, розкривається, і подальша розмова тече плавно і невимушено.

Відео: Бесіди з Богом Ніл Доналд Уолш / Аудіо книга-1 {частини з 1-3}

чекайте на відповідь… чекайте відповіді…

Якщо не вдалося відчути присутності Господа відразу, тут і зараз, турбуватися не потрібно: Він обов`язково знайде спосіб зв`язатися. Особливо якщо з боку людини були дотримані головні умови зустрічі - любов і чесність.

спілкування з Богом доступно всім

І хоч деякі езотерики стверджують, що спілкування з Богом безпосередньо через тонкі структури головного мозку відбувається, є інша думка - що Господь говорить з людьми через симпатичну нервову систему, а саме: сонячне сплетіння - місцезнаходження душі.

Неможливо не відчути Божий відповідь - там, в області сонячного, починає вирувати нестримна радість. Як говорили герої однієї п`єси, звучить «карамболь». З`являється незламна впевненість в тому, що все буде добре, і казна-звідки (просто на порожньому місці) виростає величезна любов і прощення до всіх на світі, навіть до завзятих і несимпатичних опонентам.

Ось так він в основному і відчувається, Божий відповідь. Можуть бути варіації - індивідуальні для кожного, але завжди позитивні і оптимістичні.

Основні способи виходу на Божественну зв`язок

Перший із способів - молитва. Навіть найкоротша, навіть складена на ходу, вона має величезне значення. Завдяки молитві, людина стає помітним для Бога.

як спілкуватися з Богом без посередників

Другий спосіб - читання духовної літератури. Бог проявляється через Слово Своє.

Третій - відвідування храму.

Четвертий - добрі думки, слова і дії.

П`ятий - постійне відчуття любові до всього сущого, а значить, до самого Господа.

Способи прості, але зробити їх принципами свого життя дуже важко, і не кожному це вдається. Але Господь реальний, як і кожен з нас, тому завжди є сенс шукати свої способи, як спілкуватися з Богом безпосередньо.

Адже не дарма актуальною в усі часи залишається істина: якщо Бог у вас буде на першому місці, то все інше буде на своєму.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!