Ти тут

Православні ранкові молитви: запорука успішного дня

Для досвідченого віруючого помолитися з ранку настільки ж важливо, як провести всі гігієнічні процедури. Звичайно, бажання поспати зайві двадцять хвилин важко подолати. Але православні християни знають, що день буде успішним, якщо вони знайдуть час для спілкування з Богом. Варто тільки проспати - і день піде шкереберть, зовсім не так, як хотілося б. Що собою являють православні ранкові молитви?

Відео: Сергій Ратнер. Ранкова медитація. Вхід в енергію нового дня

краще вголос

православні ранкові молитви

Це комплекс словесних звернень до Господа, який потрібно прочитувати щоранку повністю. В цілому вони займають близько 15 хвилин, якщо читати самому, промовляючи. Якщо молитися про себе, це займе близько 10 хвилин, але краще все ж вимовляти слова, хоча б пошепки. Так легше зосередитися, і підвищується ймовірність того, що ви запам`ятаєте промовлене. Спочатку ранкові православні молитви читаються по збірці. Але з часом вони запам`ятовуються. Ви почнете просто підглядати іноді в книжку. А потім і зовсім не будете мати потреби в молитовнику для звичайного ранкового звернення до Бога.

як вивчити



православний молитвослов ранкові молитви

Відео: Ранкова мантра на успішний день

Деякі християни свідомо витрачають деякий час і докладають зусиль, щоб вивчити тексти молитов напам`ять. Але це необов`язково. Хоча, наприклад, під час вступу до семінарії можуть запитати православні ранкові молитви без молитвослова. Якщо ви все ж вирішили їх вивчити, то дуже підійдуть програми, що пропонують навчання за картками. Ви пишете одну фразу на одному боці картки, а її продовження - на інший. Так можна досить швидко вивчити православні ранкові молитви, якщо виникла така необхідність.

Початок бесіди з Господом



На початку комплексу потрібно прочитати невеликі молитви. Після першої потрібно замовкнути і зосередитися. У цей момент християнин представляє себе майбутнім безпосередньо перед Творцем. Тому не потрібно поспішати і намагатися швидко перейти до наступної молитви. Зачекайте, поки почуття не заспокояться. Після цього вимовляється прохання митаря до Бога. Воно нагадує нам про власну гріховність і недосконалість. Після чого читається молитва, зване предначінательного. Його добре взагалі вимовляти перед будь-якою справою. А ось якщо розумієте, що молитися перед поганим справою совісно, це ознака, що від такої діяльності краще взагалі відмовитися. Це хороший моральний барометр.

Відео: Пост в моєму житті / Православна Христианка. Історія, сприйняття, пісний стіл.

ранкові православні молитви

Звернення до Царю

Молитва до Святого Духа - одна з найпоетичніших і красивих. Вона втішає тих, хто змушений страждати за істину, і дає натхненне почуття. За нею слід Трисвяте, інші невеликі молитви, потім покаянний псалом Давида, після чого читається Символ віри а хто вірує читає десять нумерованих прохань. Православний молитвослов ранкові молитви пропонує завершити проханнями про живих і мертвих, про благополуччя своєї країни. Потім вимовляється славослів`я Цариці Небесної. І цим православні ранкові молитви закінчуються.

Відео: Ранкова Мантра - Позитивний настрій, радість, щастя, любов до себе на цілий день)))

Обов`язково потрібно прийти до звички щодня спілкуватися з Богом. Це дивним чином структурує день, а ваші справи Божою волею йтимуть найкращим чином, навіть якщо не так, як ви спланували. Виходить, якщо ви знайшли час на молитву, то ви знайдете час і на інші свої задуми. Перевірено поколіннями віруючих.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!