Ти тут

Як правильно молитися, щоб бог почув? Дізнаємося!

Молитва - це не просто набір фраз на старослов`янській мові, а наша розмова з Богом. Здійснюючи її, ми розмовляємо з Ним, просимо про допомогу і про участь в нашому повсякденному житті. Молитва є єдиним доступним засобом для спілкування з Богом. Його не можна побачити на власні очі або почути, але можна відчути, як змінюється життя в кращу сторону. У цій статті ми спробуємо розібратися в тому, як правильно молитися, щоб Бог почув наше звернення до нього.

Відео: Як правильно молитися в Церкві?

розберемося

В першу чергу варто згадати про те, що для того, щоб молитва подіяла і була почута Всевишнім, необхідно вдуматися в те, що ви вимовляєте. Можна звернутися до Бога і своїми словами, але краще підкріпити мова також і фразами з Святого Письма. Промовляючи їх, ми показуємо, що приймаємо Його вчення і настанови в своє життя. Молитва, в якій ви спираєтесь на слова Божі, здатна приносити людині позитивні зміни у всіх сферах життя або в чомусь конкретному, якщо віруючий просить Бога про це.

як правильно молитися щоб бог почув

Здійснення молитов - це своєрідний розмова між нами і Господом. Коли ми спілкуємося з іншими людьми і будуємо діалоги з ними, ми не тільки нескінченно говоримо самі, а й слухаємо співрозмовника. Тому недостатньо завчено прочитати молитву, потрібно постаратися почути відповідь від Нього, який не завжди приходить відразу. Це може статися через кілька годин або днів, але трапиться неодмінно.



Коли людина зрозуміє, як правильно молитися, щоб Бог почув, і буде підходити до цього відповідально, він обов`язково відчує, що це не просто обов`язковий ритуал, а щось більше.

святі

Звернення до Святих є щирим проханням про допомогу в якійсь справі. Тому на питання віруючих про те, як правильно молитися Святим, будь священнослужитель відповість: "Спираючись на ті ж принципи, які необхідно використовувати при зверненні до Бога".

Відео: Найпотужніша молитва до Бога Як правильно молитися Богу

Для цього потрібно відкинути облуду, зосередитися на словах і постаратися не думати про сторонні речі. Вся увага повинна бути звернена на Святого, до якого ви звертаєтеся. Зосередьтеся на тому, про що і що ви просите. Говорити потрібно щиро, вслухаючись в кожне слово, обдумуючи його. Перед тим як озвучувати прохання, обов`язково попросіть вибачення за свої гріхи, а саму молитву повторіть кілька разів. Після її прочитання потрібно поклонитися перед іконою, у якій ви молилися, і подякувати Святого за допомогу.



як правильно молитися святим

свята Матрона

Вона займає особливе місце серед Святих як одна з найбільш шанованих. Про те, як правильно молитися Матрони, щоб бути почутим, вона сама говорила ще за життя, закликаючи людей навіть після смерті відвідувати її могилку і розповідати про все як живий. А також наполягала, щоб люди ніколи не змінювали віру, жили за Божими заповідями і брали участь в рятівних Церковних Таїнствах. Серед віруючих склалася особлива традиція: на могилку до цієї Святої потрібно обов`язково принести живі квіти, які Матрона дуже любила за життя.

Як правильно молитися, щоб Бог почув, в домашніх умовах?

Існує і ряд правил, які розповідають про це. Молитви читаються вранці, перед сном, а також до і після прийому їжі. У будь-якому храмі можна придбати молитовники, де є тексти, призначені для домашнього читання. Якщо в будинку є ікони, то читати треба перед ними.

як правильно молитися матрони

Намагайтеся відвідувати церкву хоча б по вихідним. Молитви, вимовлені в храмі, володіють більшою силою, ніж домашні.

висновок

Як правильно молитися, щоб Бог почув? Якщо дотримуватися вищевикладені правила, то допомога обов`язково прийде, і Всевишній не залишить вас в життєвих негараздах.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!