Ти тут

Молитви на любов - це надія на сімейне благополуччя

Відео: Наталія Правдіна Я залучаю любов и щастя

Молитва - це щире Звернення до Бога і сила ее того невичерпний и незмірно. Вона набліжає людину до Бога. У молитві віруючий відкріває перед Всевішнім свою душу, просити про захист и благо для себе и бліжніх. Вона всегда супроводжується побожности словами, глибокими поклонами и Хресна Прапора. Слова молитви очень Важливі, смороду несуть велике сміслове НАВАНТАЖЕННЯ - це мова, яка может буті почути Богом. Альо только тоді Звернення может буті почути Богом, коли воно идет від серця, коли людина розуміє, про что ВІН молитися. І всегда после Звернення до Бога настає почуття полегшення и заспокоєння, а в душі залішається світло и радість.

Відео: Молитва Петра І Февронії про Збереження сім`ї и любові в шлюбі.

Любов - очень важліва частина нашого життя, вона штовхає нас на подвиги и наповнює наше Життя яскраве враженнями. Мабуть, Важко зустріті людину, яка б прагнув до самотності.

Відео: Акафіст мучениці Вірі, Надії, Любові та матері їх Софії.



Молитви на любов - це Особливий вид Звернення до Бога, це крик душі
людської від позбавлення від самотності и бажання Спільного щастя. Аджея про любов и розуміння Мріє КОЖЕН, и іноді, Незалежності від нас самих, Життєві обставинам підштовхують нас до навернення до Бога, щоб добиться особіст щастя. Молитви на любов - Це не прімітівні змов, так широко вікорістовувані ніні. Це Щось более, розраховане не так на загоряни тімчасової пристрасті, а на глібокі щирі почуття на все життя. молитви на любов более затребувані жіночою половиною людства, так як смороду більш чутліві й емоційні. Таке Звернення до Бога носити особістісній характер, тому и підносять молитву про кохання зазвічай на самоті.



Особливо популярна удевушек молитва Матрони Московській про кохання. Блаженна Матрона Московська шанувать ще за життя за ее безвідмовну допомогу стражденним людям. Вона могла віліковуваті безнадійні хвороби и ставити на ноги лежачих. Їй відомі були гріхі Людські и пороки, вона передбачало Різні стіхійні лиха и Суспільні катаклізми. Матрона Московська булу Чаклунка и не застосовувала змов або народне цілітельство, вся ее допомогу грунтувалася на глібокій хрістіянській вірі и Справжня духовному служінні Богу. После ее канонізації и прілучення до лику церковних святих много звертає до Найсвятішої з Проханов про благополуччя в сімейного життя и про зачаття дитини. молитва Матрони московської про кохання допомагає найти довгоочікувану любов, внести в сімейний побут гармонію, лад, розуміння и поки.

Відео: «Це надприродне!» З Сідом Ротом

Існує много різніх молитов на любов. В одних просять про сімейне благополуччя, в других про ті, щоб повернути коханого. Молитва має велику силу, тому використовуват ее для привороту нужно только тоді, коли ви впевнені, что хочете провести з коханою ЛЮДИНОЮ все свое життя. Тому що, если ви кинете его, ВІН НЕ зможите далі жити и зачахне, немов зірвану квітку, и только ві будете в цьом винні. Альо НЕ только повернути улюбленого молитва може, з ее помощью и при вашій щирості вона поможет зберігаті один одному Вірність на все життя. Молитви про раду та Ладі в родіні спрямовані до багатьох святими, особливо віруючі часто звертають до Данила Московского, мученикам Адріану и Наталії, апостолу Іоану Богослову. Улюбленої багатьма в молитвах про сімейне щастя и зачатті дитини є Свята Богородиця. Щоб смороду були почути, у всех них має звучать сміренність, покаяння и велика надія.

Молитися всегда нужно щиро и з покаянням и вірою, а перед качаном нужно подуматі про життя и заспокоїться духовно. Молитви на любов и удачу в любові допоможуть тім, хто веде Праведний и благочестивий способ життя. Аджея молитва - це НЕ гра слів, а щире послух, тому, звертаючися до Бога, простими словами або подумкі, ви все одно будете почуті.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!