Ти тут

Як і якому святому моляться про роботу

Відео: Якому святому молитися про отримання роботи. Священик Ігор Сильченко

якому святому моляться про роботуУ наш не особливо легкий час дуже часто люди втрачають роботу. А в умовах жорсткої конкуренції знайти робоче місце практично нереально. Хіба що вищі сили допоможуть. Щоб не бути безробітними, люди і проводять ритуали, і звертаються до відунів і чаклунів, і купують амулети. Ось тільки не завжди, та й не всім це допомагає. Так чому б не звернутися до Бога з проханням? А для цього потрібно звернутися до святих праведників і блаженним. Якому святому моляться про роботу? Підійдемо до цього питання впритул.

Відео: Молитва про роботу, молитва на удачу в роботі

Якому святому моляться про роботу?

Взагалі, це дещо нагадує язичництво, так як зараз стало модним звертатися до конкретного святому тільки по одній проблемі. Часом доходить до абсурду, коли люди приходять до церкви і запитують: "А якому святому моляться про роботу? Кому тут свічку ставити?" Якщо правильно ставити питання, то: "Який святий допоможе в ситуації, що склалася?" Насправді абсолютно всі святі допоможуть вам з вирішенням проблеми. Їм дана сила від Бога допомагати людям в будь-яких проблемах і сформованих життєвих ситуаціях. Якщо ви будете просити від щирого серця, і у вас будуть чисті помисли, то вас обов`язково почують. Але повернемося до нашого питання.

Відео: Молитва про роботу!

якому святому молитися про роботуЯкому святому моляться про роботу? Ікони та молитви



В першу чергу кожна молитва повинна починатися з "Отче наш". молитва Ісусу є обов`язковою не тому, що інакше він вас не почує, а тому, що це допоможе вам налаштуватися правильно, відкрити своє серце і душу Богові. Але якому святому молитися про роботу? Ви можете звернутися до Трифону, який вже неодноразово допомагав багатьом людям знайти роботу, причому не якусь, а ту, яка підходить людині. Ту, яка принесе відчуття задоволеності і умиротворення.

Відео: МОЛИТВА Спиридона Триміфунтського.



При особливо важкому становищі справ моляться люди святому Спиридону Триміфунтському. Також у важких ситуаціях допомагають Святий Миколай Чудотворець і Ксенія Петербужская. Матрона Московська теж допомагає як при пошуку роботи, так і при безвихідних ситуаціях. А взагалі, щоб не думати про те, кому молитися, щоб знайти роботу, просто від щирого серця звертайтеся до Бога, Богородиці і вашому небесному покровителю. Ангел-хранитель на те до вас і приставлений, щоб допомагати. Пам`ятайте, під лежачий камінь і вода не тече. Тому ви можете молитися просто до "посиніння", Але вас все одно ніхто не почує. Адже лінь - один з семи смертних гріхів.

Робота і молитви. Що переважує?кому молитися щоб знайти роботу

Одна людина написав, що коли він молиться, то й працює, а коли працює - молиться. Так у нього жодна справа без молитви не проходило. І робота в руках буквально горіла. Чи не намагайтеся без зусиль отримати роботу. Якщо ви будете сидіти і нічого не робити, то ні один святий вам не допоможе, тому що не захочуть потурати вашої ліні. Матрона Московська часто за життя Подейкують, що поки ви потураєте своїм ницим бажанням і ліні - добра не отримаєте. Та й народна мудрість правильно говорить: на Бога надійся, але і сам не зівай. Для того щоб знайти роботу, потрібно для початку переглянути вакансії. Адже не буде так, що до вас у вікно залетить пташка і принесе оголошення. Моліться, шукайте і отримаєте.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!