Ти тут

Цілюща молитва для душі і тіла

У хвороби, горе, розпачі, коли остання надія втрачена, залишається лише одне - молитва.

Молитва невоцерковленої людини

Чия благання сильніше - воцерковленного християнина, який щотижня відвідує храм, сповідається і причащається, але до Бога ставиться майже утилітарно, або все ж більш щиро звучить слово невоцерковленої людини, який в останньому пориві, з розтанула надією знайти допомогу в світі людей, звертається до Богу як до останнього шансу? Чи може молитва, зціляє душу і лікує хвороби, допомогти людині, який в церкві буває раз в декілька років, і то - якщо храм випадково виявляється на його дорозі?

зцілювальна молитва

Кажуть, кожне прохання, звернене до Бога, має велику силу. У чому сила молитви? Тексти канонічних звернень до Бога, Пресвятої Богородиці або святих дуже схожі між собою. У кожній молитві міститься прохання до Бога зберігати свій вплив як в безтілесних світі, так і в матеріальному, простити гріхи і позбавити від спокус. Не існує молитви від нежиті або ГРВІ. Щороку медична наука виявляє нові хвороби і дає нові визначення старим, а тексти звернень до Бога зберігаються віками в незмінному вигляді.

Якщо людина потрапила в біду і не знає жодної молитви, навіть «Отче наш», то в розпачі шепоче, каже вголос або думає про себе: «Господи, допоможи!» Ці два слова, сказані в серцях і з великою надією, і є найпотужніша і неймовірно сильна молитва, зцілювальна від всіх хвороб і рятує від будь-якої небезпеки і катастрофи.

Чимало матерів, чиї діти опинилися на операційному столі, чули від хірурга: «Зроблю все, що в моїх силах, але я - не Господь Бог. Сподівайтеся, моліться ». Дитячі хірурги як ніхто інший знають, що чудеса трапляються і в наші дні.

Чи потрібно називати точний діагноз, коли молишся про зцілення від хвороби?

Православні пам`ятають і шанують імена святих, до яких можна звертатися за певних недугах.

Антипа Пергамський допомагає при хворобах зубів. Цілюща молитва, звернена до цього святого, містить слова-прохання клопотати до Господа про прощення гріхів хворіє. Звертаючись до святих, не потрібно давати точну назву захворювання, зачитувати анамнез, перераховувати результати лабораторних аналізів крові та іншого. Бог і його святі бачать ситуацію краще будь-якого лікаря.

молитва зціляє від усіх хвороб

Невіруюча людина часто сумнівається, як може допомогти Антипа Пергамський в лікуванні зубів. Хворий знає, що його зуб зруйнований і вражений карієсом, а може бути, і ще чимось серйозніше. Можливо, що він інфікує і сусідні зуби. Святий, на його думку, мав би чарівним чином, в одне невловиму мить, замінити хворий зуб на здоровий і цілий. У цьому очікуванні і криється головна помилка. У Бога свій погляд на ситуацію і своє бачення вирішення.

Як проявляється дія молитви?



Будь-яке зовнішнє прояв хвороби - це завжди наслідок невидимих процесів, які і привели до руйнування того чи іншого органу. Припустимо, у вас захворів зуб. Ви знайшли спосіб Антипа Пергамского, на звороті якого написана молитва, зціляє хвороби зубів. Що відбувається далі? Ви думаєте, що найбільше, на що можете сподіватися в цій ситуації, - це на припинення гострого болю. Ви читаєте молитву. Зубний біль може відразу затихнути, а може тільки трохи відпустити. Однак її ви вже зможете переносити. Цілющі ікони і молитви завжди діють комплексно, об`ємно, а не плоско і лінійно. Якщо захворів зуб, значить, на лікування потрібні гроші. За молитвою від зубного болю до Антипі ви найближчим часом отримаєте підвищення на роботі і зможете оплатити дороге протезування. А може бути, ви поїдете в клініку в новий для вас район міста і зав`яжете там дуже важливе для вас знайомство. молитви зцілюють від будь-яких хворобШляхи Господні несповідимі. Він не дає нам звіту в своїх планах, проте можна з абсолютною впевненістю сказати, що всі прохання, звернені до Бога та святих від хрещеного людини, завжди будуть почуті і завжди ведуть до блага.

Чому в хвороби не всі люди вдаються до допомоги молитви?

В Євангелії сказано: «Просіть, і дасться вам буде». Але ми - самовпевнені маловіри. Нам здається, що ми в змозі самі вирішити свої проблеми, були б гроші і здоров`я. А декотрі навіть стверджують, що якщо є гроші, то і здоров`я буде в порядку. Однак приклади з багатьма відомими людьми, в тому числі і дружиною Михайла Горбачова - Президента СРСР, Раїсою Максимівною, кажуть, що не все можливо людині.

Виникає питання: якщо існують молитви, зцілюють від будь-яких хвороб, чому люди продовжують хворіти, чому маленькі, ні в чому не винні діти страждають від болісних болів, викликаних такою важкою хворобою, як рак? Хвороба - це наслідок гріха. Хвороба дається людині для того, щоб він звернувся до Бога, щоб він хоч трохи відпустив від себе мирські прихильності і задумався про духовне. Дуже непросто зізнатися собі, що немовля страждає через те, що юна мати вчинила якусь велику помилку в своєму житті. Настільки велику, що покарання отримала через страждання свого малюка. Бог завжди спочатку намагається достукатися до людини через нього самого, якщо це не виходить, тоді він шукає шлях до нього через його дітей або тих, хто для нього понад усе доріг. Хвороба дається людині не завжди в покарання. Іноді вона дається для того, щоб попередити нещастя, якщо людина вибрала шлях, який веде до падіння і великої біди.

Дивною властивістю володіють всі очищаючі і зцілюють молитви. Якщо людина зрозуміла, за що покараний, то він приходить у відчай від того, що не може повернути минуле і виправити свої помилки. Він намагається виправдати себе. Він каже, що тоді багато чого не розумів, що був так вихований і т. П., Що якби не непереборні обставини, в яких він не винен, він вчинив би інакше і не зробив фатальну помилку. захищають і зцілюють молитвиДуже часто людина боїться і не може, а іноді і не хоче зізнатися в тому, що тоді, багато років тому, він усвідомлено і добровільно зробив свій вибір. І саме його власний вибір привів до біди. Він не розуміє, що роки зовсім не змінили його, що і зараз він такий самий, як і раніше. Він так само не бажає брати на себе відповідальність за своє життя. Він як і раніше ховається за інших людей і нові обставини. А від нього вимагається тільки дві речі. Перша - він повинен чесно зізнатися собі самому в своїй вині за нещастя, що трапилося з ним або з дорогим йому істотою. Друга - він повинен сказати самому собі, що покараний заслужено, і що покарання прийшло до нього від Бога. Усе. Це не легко. Це - дуже серйозна робота духу і душі. це перебудова свідомості, перемикання себе на нову ментальність.

Зміст і сенс молитов

Кожна зцілювальна молитва, якщо вдуматися в сенс її слів, містить прохання простити гріхи вільні і невільні, захистити від спокус, врятувати і помилувати. Милосердя, велич і мудрість Бога такі, що він не вимагає прилюдного покаяння. Він читає душу і думки будь-якої людини. Досвідчений лікар не стане заперечувати, що кожна хвороба в першу чергу - наслідок думок. Якщо не перебудувати свою свідомість, то хвороба буде повертатися знову і знову. Деякі люди, особливо ті, хто має більшу владу і гроші, не бажають змінювати образ своїх думок, бо розуміють, що, змінивши погляд на світ і на людей, вони можуть втратити в матеріальному світі свої переваги перед тими, хто стоїть нижче них на соціальної сходах. Це також усвідомлений вибір. А платити, рано чи пізно, доводиться всім і за все.

Чи існують чудеса в сучасному світі?

Чому ми практично не зустрічаємо чудес зцілення в реальному житті? Відповідь дуже проста. Ті, чиї імена широко відомі великій кількості людей, найменш вільні у виборі свого життєвого шляху. Ці люди, як правило, бояться змінювати образ своїх думок. Чим вищий статус, тим болючіше падати. Той, кому на власному досвіді вдалося дізнатися, як в реальному житті видимим дією проявилася зцілювальна молитва, про це чудо говорять мало. Це - природна реакція на справжнє диво. Уявіть, що ви раптом з темного і холодного підвалу, де голодували і бідували, вибралися на світло і стали жити в прекрасному місці, в зручних і комфортних умовах, не відчуваючи потреби і печалі. А дорогу назад не знаєте, повернутися не маєте можливості, тому що минулий похмурий світ зник. Приблизно так діють і змінюють життя захищають і зцілюють молитви. Нерідкі випадки, коли людина, яка отримала по молитві зцілення, намагається розповісти своїм знайомим про диво, яке з ним сталося, але його не розуміють. Друзі бачать в те, що сталося елемент випадковості, щасливого збігу обставин і так далі. Патріарх Кирило на питання про вірі в Бога і диво відповів, що якщо людина не вірить в Бога, то навіть якщо перед його обличчям на Червоній площі виявиться ангел, він вважатиме це містифікацією, галюцинацією або фокусом. Так Бог і не дуже потребує того, щоб у нього було якомога більше шанувальників. Це не мережевий маркетинг.молитви про дітей зцілюють



Як звучить молитва, зціляє від усіх хвороб? «Господи, милостивий будь мені грішному». Молитва - це не змова, чи не мантра, що не унікальне поєднання звуків і слів - це розмова з Тим, хто дав нам життя, хто заради нашого спасіння втілився в Ісусі Христі і через хресну смерть свого Єдинородного Сина відкрив нам шлях до порятунку і щастя.

Допомога святих і різних образів Богородиці

У кожної людини свої відносини з Богом. Неможливо нав`язати правильний спосіб спілкування з Ісусом Христом, Богородицею і святими. Та й хто може точно сказати, як надійде Бог і як з Ним розмовляти? Це і не потрібно. Одні люди в молитвах звертаються до Бога через ангела-хранителя, інші через Діву Марію, інші - через святих. Все це правильно. За багато століть християнства склалися спостереження, як відповідають на людські молитви різні образи Богоматері та різні святі. З цих спостережень склалися традиції звернення до них в різних потребах. У цьому проглядається щось язичницьке, але ж вміння вірити в Бога - це така складна матерія! Господь великодушно прощає нам наші слабкості і зашореність.

Уже багато століть матері моляться про дітей, що зціляють всі хвороби, як фізіологічного, так і психічного характеру, перед образом Богородиці, званому «Тихвинська». Ця ікона славиться численними чудесами зцілення.

Якщо є проблеми з ногами або мучить хвора спина, то звертаються до святого Серафима Саровського.

При головному болю моляться Іоанну Хрестителю.

коли болять руки, вдаються до допомоги Божої Матері «Троєручиця».

Святий великомученик Пантелеймон вважається цілителем всіх хвороб.

А що робити, якщо захворіла тварина, домашній вихованець, який віддано любить своїх господарів? Чи можна просити Бога вилікувати кота, собаку або черепаху? Звичайно ж, можна! У православних і католиків є спільний святий - великомученик Трифон, якому моляться про тварин. Цілюща молитва до цього святого допоможе вашому безсловесному одному поправитися.зцілюють православні молитви

При проблемах з онкологією православні звертаються до образу Богоматері «Всецариця». Можна знайти акафіст, написаний на честь цієї ікони, можна прочитати спеціальну молитву «Всецарице». Якщо такої можливості немає, то скажіть перед іконою: «Господи, прости мене грішного».

Ніколи не втрачайте надії

Якщо сталася біда, то завжди знайдуться люди, які скажуть, що не на часі ходити по храмах, треба працювати, щоб заробити гроші на лікування. Скажуть, що багато моляться, але не багато зцілюються. Це не так. Подібні думки дуже шкідливі. Вони можуть позбавити нещасного останньої надії. Дуже важливо пам`ятати, що Бог завжди поруч. І при зверненні до нього будь-яке прохання про прощення і помилування - це вже дуже сильна зцілювальна молитва.

Прохання до Бога можна починати зі слів «Господи, милостивий будь мені грішному». Якщо осмислити зцілюють православні молитви, то стає зрозуміло, що кожен канонічний текст - це повна довіра Богу. В молитвах ніколи не згадуються гроші. Це аж ніяк не випадково. Ми в суєтне і грішному світі уповаємо на примарну силу грошей. Велич і міць Творця проявляються в тому, що він, зглянувшись на наших смиренним проханням, чудесним чином, без катастроф і руйнувань, непомітно, в одну мить перебудовує весь світ під наші потреби, на благо кожного з нас і тих, про кого ми просимо.

Віра в Бога - доля великих і розумних людей

Багато видатних мислителів - філософи, вчені, які займалися природничими науками, представники мистецтва, були глибоко віруючими людьми. Іммануїл Кант спочатку спростував п`ять схоластичних постулатів про існування Бога, а потім знайшов новий, який доводить реальність Бога. І це його доказ до цих пір нікому не вдалося спростувати.сильна зцілювальна молитва

Все смиренні звернення до нашого Небесного Отця - це чудові молитви, зцілюють від будь-яких хвороб і вирішують будь-які проблеми. Якщо сумніваєтеся або вважаєте, що краще Творця знаєте, як повинно вийти в кінцевому підсумку, то це означає лише те, що ви занадто зосереджені на самому собі і бачите свою проблему дуже вузько. Мудра чутка іноді жартує: «Добре, що Бог не завжди виконує те, що ми вимагаємо, не думаючи про наслідки».

Талант, доступний кожному

Кажуть, що віра в Бога - це талант, а талант дається не всім підряд. Насправді віра в Бога - це такий талант, який кожна людина може розвинути в собі. Це велика праця. Щоб наблизитися до Бога і розуміння Його суті, треба не тільки читати молитви, а й все устремління своєї душі направити на осягнення Боговтілення в Ісусі Христі, постаратися зрозуміти заповідь «Любіть один одного». Ухвалення в свою душу цього завіту знімає вериги, які обтяжують людей в мирському житті. При цьому, відкривши свою душу Богові, ви не втратите любов людей і не станете жити гірше. Вдумливо прочитайте Євангеліє. Ви побачите, що Господь не заперечує прості людські радості, навпаки, любов до Бога навчить вас любити і людей. І люди відгукнуться на це перетворення. Всі біди і хвороби походять від незгоди, ворожнечі і напруженості між людьми. Ця напруженість має тенденцію збільшуватися. Якщо не вживати заходів для нейтралізації цього явища, то такого роду напруженість завжди трансформується в хвороби душі і тіла.

Бережи вас Бог!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!