Ти тут

Молитва перед судом на благополучний результат справи

У народі кажуть, що зарікатися не можна від двох речей: від тюрми і від суми. Під суд можуть підвести абсолютно невинну людину, обмовив його або підставивши. А що ж бідоласі робити, якщо немає у нього ні багатого покровителя, ні коштів на адвоката? Потрібно до Господа звернути свої тривоги, у Нього попросити захисту.

Молитва перед судом потрібна і розкаявся грішника. Ймовірно, він гідний людського осуду, але Господь пом`якшить вирок, якщо побачить, що людина усвідомила провину. А яка молитва перед судом допомагає по-справжньому, до кого звертати її? Давайте розбиратися.

молитва перед судом

Що в душі, то і в житті

Почати нашу розмову про те, що таке молитва, що читається перед судом, необхідно з міркувань про взаємини з Богом. Постарайтеся не відмахуватися від, здавалося б, непотрібних слів і обдумати їх після прочитання. Люди часто нарікають, що не можуть достукатися до Вищого закону, потрапивши в земні неприємності. Кажуть, мовляв, читала молитву перед судом, а все одно безвинно страждаю. А що в звернення до Господа вкладав така людина? Як молився?

Спаситель говорить кожному віруючому, що бере його турботи на себе, тільки прийти до Нього потрібно. А це означає безмежне, цілковите довіру Господу. Важко дорослому, самостійного людині відчувати себе немовлям, нездатним і кроку ступити без підтримки батьківської. Але саме такий стан означає безмежність і повноту довіри.

А як нині моляться? Чи не довіру висловлюють душею, а вимагають від Всевишнього зробити те чи інше, виходячи з власного, недосконалого розуміння обставин. Така молитва, що читається перед судом, не те що почута не буде, а тільки шкоду завдасть страждальця. Гордині в ній багато, бажання підпорядкувати своїй волі Всевишнього. Думає цей хитрун, що не бачить Господь його душу чорну, а лише словами слухає. Але все відбувається навпаки.

молитва перед судом на благополучний результат

Про прощення

Потрапивши в серйозну халепу, пов`язану з правоохоронними органами, досить непросто подивитися на події з філософської точки зору. А варто зрозуміти, що нічого нам просто так не дається.

У вашій ситуації є дві сторони: убога й «кривдник». Здається, що суд налаштований проти того, чия справа розглядає, слідчі (обвинувачі) намагаються наклеп звести на нього, тобто несправедливість діється. І вкладає в свої молитви сам бідолаха і його рідні думка про образу, в якій винні приймають рішення.



Ось це і є гординя. Йдеться про бажання самому стати суддею і звинуватити інших людей. А це дозволено Всевишньому, якщо ви Йому вірите. Значить, щоб звільнити душу, необхідно прийняти всі сторони рівними, підвладними лише Божій волі. Чи не намагайтеся довести Небес свою точку зору, не осуджуйте іншого без доказів. Пробачити потрібно тих, хто вам неприємності створює, віддати рішення про покарання Господу. Це принесе в душу спокій і очищення. Того, хто не грішить навіть помислами, Небеса завжди чують, незалежно від того, молиться він чи ні. Звичайно ж, це не означає, що не потрібно боротися за свої права. Емоційно включатися в перепалку не слід, образу в душі накопичувати.

молитва перед судом на благополучний результат справи

До кого звертати молитву

Прийшовши в храм, людина губиться від великої кількості ікон і ликів. Це абсолютно природне явище. Сучасність така, що з релігією ми стикаємося вкрай рідко, фактично є безграмотними в цьому сенсі. Не знаєте, як вчинити - зверніться до будь-якого службовця. Один не підкаже - інший, більш добрий і уважний знайдеться. Христос говорив, що храм - це не будівля, а союз душ, разом йдуть по його шляху, що підтримують один одного. Ось з цією думкою і йдіть до Господа.

Подивіться на ікони: яка викличе відгук у душі, до тієї й підходите. А церковнослужителі підказують, що звертатися треба до Богородиці, Господу, якщо безвинно страждаєте. А грішникам і родичам їх краще допоможе молитва Миколі перед судом. Тільки каяття має бути щирим, тоді чудотворець змінить ситуацію, висмикне з руки меч караючий і вкладе в неї виправдання.

Як молитися?

Ще кілька слів про те, що говорити і як поводитися. У храм краще вирушати вранці, до служби. Одягніться в простий одяг. Жінкам рекомендується не наносити макіяжу, зняти прикраси. Ще голову потрібно покрити хусткою. Хрест натільний надіньте, але не виставляйте напоказ. Він є знаком для вас і Господа, а не для оточуючих. Перед порогом належить перехреститися і вклонитися шанобливо. Тільки після цього можна в будинок увійти. Якщо не можете зрозуміти, які молитви перед судом потрібно вимовляти, то почитайте напередодні походу в храм книги релігійні. У такій ситуації добре б згадати притчу про митаря і фарисея. Ось її короткий переказ.



молитва Миколі перед судом

для роздумів

В одному селищі жили дві людини. Один займався фізичною працею, вважав себе скромним, чи не найвидатнішим і самим звичайним. А другий, фарисей, вважав себе праведником, тому засуджував інших. Пішли вони якось молитися разом. Фарисей так говорив: «Господи, дякую тобі, що я не такий, як грішники і злочинці і цей митник. Все роблю по твоїх заповідей, пощу, молюся, десятину віддаю! »А митар стояв скромно, не смів очей підняти. І в душі його слова лише такі знайшлися: «Господи! Будь милостивий до мене! »Ісус сказав тоді, що йому миліше молитва митаря, не підвищував себе, що не засуджує інших.

Відео: МОЛИТВА Матрони Московської

Молитва перед судом Миколі Чудотворцю

Притчу ми привели для того, щоб кожен зрозумів: слова не потрібні Господу. Він душу бачить і все, що там діється. І не важливо, чи читаєте ви текст з молитовника, або самі його придумали, почуте буде те, що на серце є. Але ті люди, що не звикли звертатися до Господа, все одно губляться, не знають, з чого почати.

молитва перед судом Миколаю Чудотворцю

Ось так приблизно говорите:

  • "Святий Миколай! Ти є захисником всіх стражденних. За життя явив такі чудеса милосердя, що постав перед Божим Престолом за доброту свою. Прошу тебе, захисти мене, Господа раба (ім`я), від несправедливості суддів мирських, від звів наклеп безвинно, від їх злісних наклепів. Ти, святий Миколай, сам відчув, як бути ув`язненим, волю втратити. Як допоміг багатьом, які звертаються за милістю, так і мене не покинь у страшному становищі. Амінь! »

Молитва перед судом на благополучний результат Пресвятої Богородиці

Цей текст є вільним перекладом зі старослов`янської. Користувалися ним з давніх часів, щоб захиститися від несправедливості і свавілля. Говорити потрібно наступне:

  • «Пресвята Богородиця, до пізнання розуму нас усіх призводить. Прийми молитви недостойних рабів Господа, з вірою глибокою і розчуленням які схиляються перед пречистих Твоєю. Умоли Сина Твого, Господа Ісуса, щоб дарував мудрість і направив на справедливе рішення суддів. А нам щоб вселив смирення духа і покірність перед долею. Пресвята Богородиця, веди нас шляхом правди і з`єднання ворогуючих сторін в союз любові всіх, позбавлення від темряви гордині до світла духу. Славімо ми премудрість і справедливість Господа нашого Ісуса Христа і підносимо йому хвалу. Амінь! »

які молитви перед судом

Відео 01 07 Священик і Суд 10 5 Молитва з іконою перед судовим залом

Скільки разів читати молитву?

Таке питання часто приходить в голову людині, якій не на кого більше сподіватися, крім Всевишнього. Молитва перед судом на благополучний результат справи читається до тих пір, поки не отримаєте задовольняє результату. І починати потрібно не перед рішучим днем, а як тільки несправедливість увійшла у ваше життя. Рекомендується щоранку починати з звернення до Богородиці. Робити це можна і вдома. Не зупиняйтеся, що б не відбувалося. Сподівайтеся на Вищу справедливість, надійтеся на підтримку Всевишнього. Поки триває розгляд або наслідок, моліться з відкритою душею. Звичайно, часто справа затягується надовго. Але і в цьому випадку не потрібно опускати руки. Надійтеся на Господа та в храм ходите іноді. Всевишній обов`язково допоможе.

Відео: Микола Чудотворець - Лариса Кошміна

Бажання перемоги - це гріх чи ні?

Якщо ви ведете тяжбу, наприклад, майнового характеру, то теж слід не забувати про Вищу справедливості. Допоможуть щирі молитви перед судом. Щоб виграти, рекомендується внутрішньо прийняти будь-який результат. Зрозуміло, що хочеться стати переможцем. Але в цьому теж вбачається гординя, що дорівнює відсутності віри в Господа. Якщо ви вважаєте ці слова не важливими, поговоріть зі священиком. Це коштує багато більше, ніж всі сказані в гордині молитви. Зв`язок з Господом виникає тоді, коли душа ваша починає розуміти, що все, що отримує, - це Його вища воля. Смирення нині сприймається як відсутність амбіцій або талантів. І навіть цікаво стає, а не спеціально нам вселяють такі думки, не диявол чи керує тими, хто пропагує егоїстичну життєву позицію?

Відео: Разведопрос: Клим Жуков про Великий Новгород

До кого звертатися, щоб виграти процес

Самі посудіть, смиренність - це довіра Господу. Воно не заперечує бажання утвердитися в світі, заробити грошей, реалізувати здібності і отримати заслужену нагороду, та й прагнення відвоювати в суді те, що по праву ваше. Але дуже важливо зрозуміти, що довіру до Господа, на допомогу якого сподіваєтеся, має бути абсолютним. Як дитя звертається до батька з проблемою, точно знаючи, що той краще розбереться, так і ви моліться.

Але ми відійшли від теми. У Престолу Господа багато святих душ. І виділяється з них Микола Чудотворець. Багато добра він створив в нашому світі, коли ще дух його не літав над землею, а в тілі смертному мешкав. Тепер віруючі йому печалі довіряють. Молитва перед судом на виграш, на справедливість до цього святого звертається. Та й ім`я йому відповідне дано - Чудотворець. Люди розуміли, що в самій несприятливій ситуації тільки він може змінити обставини.

молитви перед судом щоб виграти

Чи допомагає молитва?

Є у нинішнього народу, вихованого найновішими технологіями, одна звичка, яка допомагає в багатьох ситуаціях, але не в нашій. Люди шукають відгуків, коментарів тих, хто намагався використовувати той чи інший метод в схожій ситуації. Подивіться на все зі сторони і судіть самі, чи потрібна вам така інформація. У людини проблеми, він страждає несправедливо. Звичайно, хочеться бідоласі отримати «таблетку» від його горя. І вона, до речі, є - це молитва. Але хіба можна спиратися в спілкуванні з Господом на чужу думку? Тільки душа ваша точно знає, як і що розповісти Всевишньому, і відповідь саме вона отримує. У інших людей свої обставини, думки і почуття. Тому самі моліться і Господу довіряйте, а не відгуками в Мережі. Чи варто в такому важливому, інтимному справі спиратися на чужий досвід, часом людей, яких ви ніколи не бачили?

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!