Ти тут

Молитва спиридона триміфунтського - дуже дієвий засіб

Відео: МОЛИТВА Спиридона Триміфунтського

Молитва для віруючої людини - це не просто формальність. Молитва - це жива розмова з Богом і святими. Є так звані молитовні правила, але це лише збірка рекомендованих в різний час доби молитов. Найчастіше саме ними і користуються, але нерідко до такого правила додають і щось від себе по ситуації. Це може бути подяка Богу за вдало дозволив духовну або матеріальну ситуацію, прохання за здоров`я чи упокій родичів.

молитва Спиридона Триміфунтського

Молитва про різних потребах

Є навіть традиція молитися певного святому з проханням вирішити ту чи іншу проблему. Наприклад, Божої Матері особливо моляться про дітей. Це цілком зрозуміло, адже Вона і сама мала дитину, звернися до неї жінка особисто, при Її життя, турботи і тривоги про дітей були б їй близькі і зрозумілі. Ось і будь-яка жінка готова звернутися з благанням про своє чадо до іншої Матері.

Відео: Акафіст свв Петру і Февронії Муромський (про сімейне благополуччя)



Святителю Миколаю Чудотворцю моляться часто в подорож. З його житія відомий випадок, як він врятував потопаючий корабель, тому будь-який православний мандрівник завжди має іконку Миколи Чудотворця з собою.

Допомога від святителя

Молитва Спиридону Триміфунтському звучить у багатьох будинках. Це дивовижний святий! Він допомагає в найскладніших життєвих ситуаціях, які бачаться зовсім безвихідними. Причому часто здається, що ніякого чуда і не відбувається - просто вдалий збіг обставин. І тільки віруючі знають, що насправді допомогла молитва Спиридону Триміфунтському.молитва Спиридона Триміфунтського про заміжжя



У православ`ї вважається, що духовні проблеми набагато важливіше за матеріальні. Про проблеми цього світу моляться тільки в тому випадку, коли настає справжня біда. Це може бути війна, голод або морова пошесть, тобто епідемія. На цьому тлі прохання про нову квартиру, збільшення зарплати або благополучному іспиті здається абсолютно несерйозною.

Але молитва Спиридону Триміфунтському допомагає у всіх цих чисто матеріальних випадках. Цьому святому моляться цілі родини про отримання квартири, а після новосілля передають іконки знайомим, щоб і ті теж молилися. Існує навіть традиція вдаватися саме до цього святого при проблемах з житлом. Молитва Спиридону Триміфунтському про заміжжя часто буває почута і виконана найкращим чином.

дивовижні мощімолитва Спиридону Триміфунтському за здоров`я

Мощі святителя знаходяться на острові Корфу в Греції. Сучасні люди відносяться до чудес з великим скептицизмом, але Спиридона Триміфунтського шанують. Його раку прикрашена безліччю золотих лампад, які принесені в дар від вдячних віруючих. Але найдивовижніші факти можуть розповісти хранителі раки. Мощі святого мають температуру людського тіла. І найцікавіше, що на святому регулярно зношується одяг. Таке враження, що молитва Спиридону Триміфунтському про здоров`я або про інший допомоги змушують його особисто відвідувати потребують. Здається, що вона завжди в раку, а ходить по острову, а може бути і по всьому світу, заради допомоги всім, хто йому молиться.

Молитва Спиридону Триміфунтському - дієвий засіб, проте не можна забувати про вдячність, якщо вдалося отримати просимо. В цьому випадку треба піти в храм і замовити подячний молебень. Правда, дякувати за все те добро прийнято не святих, а Самого Бога.

Святителю отче Спиридона, моли Бога за нас!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!