Ти тут

Якщо не виходить застосовувати таланти, допоможе молитва, щоб знайти хорошу роботу

Молитва, щоб знайти хорошу роботу, існує не одна. З безлічі молитов, рекомендованих церквою, потрібно вибрати ту, що вам найбільше підходить. Треба мати на увазі, що найсильнішою буде саме та, яка співзвучна вашої душі.

Відео: Як знайти роботу своєї мрії - мій досвід

молитва щоб знайти хорошу роботуМолитва, щоб знайти хорошу роботу: вибираємо

Звертатися зі своїми проханнями рекомендується безпосередньо до Господа. Молитва, яку ви виберете, може бути звернена і до святого. Але церковні діячі рекомендують звертатися безпосередньо до джерела, нехай навіть через його помічників. Отже, серед молитов про роботу виділяють звернення до матінки Аліпії. Ця свята заступниця протегує тим людям, які не шкодують праць, щоб розкрити таланти, дані їм вищими силами. молитва, щоб знайти хорошу роботу, повинна вимовлятися з відкритим серцем. В її основу потрібно покласти не власне благополуччя, а застосування талантів, даних Господом, на благо людей. Тільки щире звернення допоможе вам бути почутим. Ще священики рекомендують звертатися до Миколаю Чудотворцю, який допомагає втілити благі бажання. Можна помолитися Ксенії Петербурзької. Якщо хочете отримувати задоволення від розкриття свого дару, то допоможе блаженна Матрона. Деякі джерела стверджують, що молитва, щоб знайти хорошу роботу, повинна бути звернена до Спиридону Триміфунтському.

Відео: Всі Росіяни Теократичні Відео

Що потрібно робити



молитва про хорошу роботу

Відео: Mudra "l # 39; argent rapide" | Fa on de lui-m me!

Шукати собі гідне застосування потрібно з почуттям смирення. Головним для вас в цей момент повинен бути промисел Божий. Він навів вас в цей світ, наділивши певними здібностями. Ви, як дитя Його, намагаєтеся повністю розкритися в цьому світі і принести користь суспільству. Будь-яка молитва, щоб знайти хорошу роботу, повинна читатися з глибоким переконанням в тому, що Господь вам дарує саме те місце, де бути вам необхідно відповідно до Його планами. Ця умова неодмінна. Молитва про хорошу роботу буде виконуватися швидше, якщо ви повністю усвідомлюєте, якими саме достоїнствами або талантами, які сприяють процвітанню всіх, ви володієте.



Чого робити не можна

Молитва на отримання хорошої роботи однозначно не спрацює, якщо ви будете перебувати в агресивному настрої. Перед тим як звернутися до Господа, потрібно позбутися від образ і звинувачень. Те, що сталося (незалежно від справедливості подій), було вам дано Господом як урок. Навіть якщо вас незаслужено (з вашої точки зору) вигнали з попереднього місця служби, це не привід звинувачувати когось або засмучуватися. З таким настроєм молитви не допоможуть.

молитва на отримання хорошої роботи

Інший погляд на речі

Є така думка, що удача сама йде в руки людей, які щасливі зараз. Як домогтися стану улюбленця долі? А дуже просто. Потрібно дивитися не на те, хто і чим вас образив, а на те, що вам Господом дано. Причому вже зараз! Раз ви шукайте роботу, значить:

Відео: Велика Мантра повністю очищає Чакри.

  • ви народилися;
  • ви живі;
  • ви здорові (в тій чи іншій мірі);
  • у вас є де жити;
  • у вас є їжа;
  • вам співають птахи.

Цей перелік можна продовжувати нескінченно. Спробуйте самі! Ви зрозумієте, що ви вже щаслива людина. А коли усвідомлення цього факту цілком до вас дійде, то можна і помолитися. Для початку подякувати Господу за все, що ви вже отримали, а потім - роботу попросити. Побачите - вона обов`язково у вас буде!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!