Ти тут

Материнська молитва повинна бути правильної

Молитва - це особливий стан людини, але навчитися їй зовсім не просто. Здавалося б, в цьому немає нічого складного. Адже молитвословів зараз безліч, відкривай будь і читай що завгодно. Але виявляється, це не молитва.

материнська молитваМолитва - це розмова з Богом. Не всі сучасники навіть розуміють, Хто такий Бог. Багато хто сприймає Його, як якийсь Собес або центр швидкого реагування в критичних ситуаціях. Від цього будь-яка молитва, будь то материнська молитва про дитину, або про здоров`я близьких, про роботу, іспитах або отриманні квартири, перетворюється в якесь вічне жебрацтво.

Людина не просто молиться, він вимагає, наполягає на своєму, впевнений, що краще буде саме так, як він того хоче! Особливо це характерно там, де лунає материнська молитва про чад своїх. Чомусь жінка вважає себе наділеною невід`ємним правом знати, що краще для її сина або дочки.

Відео: С.Н. Лазарєв | правильна молитва

Насправді, людина не завжди уявляє собі, що краще навіть для нього, вже не кажучи про свою дитину.



сила молитви материнськоїДобре відома історія про те, як мати одного злочинця вимолила його в Бога, коли йому було всього три рочки. Наполеглива материнська молитва про сина була почута, дитина одужала, але радості матері зовсім доставив: він був повішений за державний злочин в молодому віці, а вона сама гірко каялася в тому, що багато років тому наполягла на своєму. Тому навіть якщо мати молиться про благо, нехай краще покластися на волю Божу.

Відео: Молитва і її плоди. лекція А.І.Осіпова

Материнська молитва дійсно має особливу силу перед Богом. Але не тому, що матері надані з якоїсь причини особливі переваги. Ні, просто мати частіше за інших любить абсолютно альтруїстично. Вона живе заради дитини, ростить його заради того, щоб він став дорослим, і не вимагає взамін нічого. така материнська любов в ідеалі.



Тому материнська молитва про сина чи про дочку часто мають особливу силу в очах Божих.

Відео: Осипов - Молитва

Але будь-яка молитва Богу повинна бути пронизана смиренням. Так, звичайно, у кожної людини є бажання, і він ці бажання смиренно викладає Богу. В цьому немає нічого поганого. Точно так само, як немає нічого поганого в тому, що дитина попросить у батьків іграшку. Ніхто не дорікне за це малюка. Але якщо він починає кричати і вимагати, плакати, то це вже неприпустимо і карається.материнська молитва про сина

сила молитви материнської саме в покорі: «Я хочу і молюся. Але нехай буде, як Ти хочеш, Господи ». Розуміння того, що істинним благом для нас є виконання волі Божої, смиренність себе і молитва про свої потреби - це істинно православний настрій.

Материнська молитва, звичайно, підтримує і зміцнює дітей. Коли мама просить для них не багатства і здоров`я, а явних духовних благ, це завжди йде на користь її дитині. Психіка людей, цінності дуже змінюються з часом. Ще недавно до малюка ставилися, як до Божого подарунку. Маючи кілька діточок приблизно одного віку, їй було легше змиритися з тим, що один з них не виживе. Зараз же дитина - це ідол, кумир всієї родини, тому матері просто неможливо змиритися з тим, що його інтереси в чомусь можуть постраждати.

Довірити піклування про долю власного чада Господа і відійти в сторону - це дуже мудре рішення для більшості ситуацій, але далеко не всі на це здатні.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!