Ти тут

Молитва матері про здоров`я дітей сильніше всіх оберегів і талісманів

Відео: Молитви

Доктора, офіційна і народна медицина далеко не завжди можуть допомогти в разі хвороби. І якщо немає надій на чудо-ліки, ми звертаємося до іншого чуду, як правило, сильнодіючого і безвідмовного - молитві.

Відео: Молитва Живий у допомозі Вишнього, псалом 90

сила слова

молитва матері про здоров`я дітейБіблія не дарма починається сакраментальною фразою: «Спочатку було Слово». Тому що мова наша - не тільки дивовижний дар, але і могутня сила. Точніше, не саме поєднання звуків, а та енергетика, яка вкладається в сказане, той емоційний і смисловий посил, що є істотним «доважком» до кожної фрази, що вилітає з людських уст. У цьому плані молитва матері про здоров`я дітей володіє могутністю, ні з чим не можна порівняти. Ми любимо своїх дітей, якими б вони не були. Успішних і невдах, багатих і насилу зводять кінці з кінцями, слухняних і зухвалих диваків. Ми любимо їх, незалежно від того, послані вони нам на втіху або в випробування. Просто тому, що вони - наші. Тому і молитва матері про здоров`я дітей, їх благополуччя, щастя, вимовлена щиро, буде почута і самим Господом, і тими, заради кого вона підноситься. Так, наші сини і дочки відчувають добрий мамин посил, особливо якщо між ними і батьками присутні тісні духовні зв`язки. Адже крім кровних уз є й інші, не менш важливі і міцні. Відомо чимало випадків, коли молитва матері про здоров`я дітей допомагала в самих, здавалося б, безнадійних ситуаціях. Навіть якщо мама виявлялася приймальні, але дійсно дорожить дитиною.

Відео: Лада Мантра просвітлює розум

сенс молитви



молитва матері БогородиціСвященнослужителі вважають, що будь-яка хвороба дається нам як випробування, як розплата за гріх, за неправедне життя. Душа дитини чиста, але часто саме діти несуть на собі провину батьків. Про це потрібно обов`язково пам`ятати всім, хто чекає поповнення в сімействі або вже має сина або дочку. І тому ще молитва матері про здоров`я дітей повинна обов`язково містити прохання очистити дух і помисли її власні і дитинку. Важливо просити також Божого захисту, щоб Господь їх картав, щоб душі мами і її діточок навчилися не тільки почитати, але й любити Бога. Це буде неоціненною моральної підтримкою дорогому чаду. Бажати добра, щоб благословляти Ім`ям Бога слід, відправляючи дитину до сну, в школу, відпускаючи на прогулянку. Говоріть йому вслід: «Спаси і збережи тебе Христос». Таким чином ви даєте йому в попутники чудово помічника, захисника, який в потрібну хвилину незримо є поруч.

Звернення до Божої Матері



Кому призначена в першу чергу молитва матері? Богородице, адже вона сама знає, що таке любов до дітей, тривога і переживання за них. Для того щоб висловити душевний біль, попросити підтримки, не треба знати напам`ять тексти псалмів і акафістів. Вищі сили розуміють будь-які прислівники, знають всі мови. Їм чіткий голос серця, з жаром вимовляє прості невигадливі прохання. І тому молитва матері про дітей Богородиці дієва завжди, незалежно від того, малі вони чи дорослі.

Відео: Молитви при гарячці і лихоманці

молитва матері про дітей Богородиці

текст молитви

Ось що представляє собою текст християнського православного звернення до Діви Марії: «Про Пресвята Владичиця, Діва Богородиця! Спаси і збережи під захистом Своєю моїх дітей (їх імена), а також всіх хлопчиків і дівчаток, немовлят, народжених і ненароджених ще. Вручаю їх Материнському оку Твоєму. Виліковний їх рани тіла і душі, які завдала я своїми гріхами. Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь ».

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!