Ти тут

Сильна молитва про болящих

Віра в вищі сили зародилася дуже давно, на зорі людства. Ось уже скільки тисячоліть існуємо ми на цій землі, підкорили океанські безодні, простори космосу, глибини ґрунтів. А все одно, як тільки виникають ситуації, що виходять з-під контролю, піднімаємо очі до неба і починаємо жарко і ревно благати про допомогу. Бо так і не придумало людство нічого сильнішого молитовного слова, щиро зверненого до Бога і святих мучеників. Тому що можуть підвести ліки, відмовити техніка, зрадити люди. І тільки Господь завжди почує, протягне руки, підтримає, врятує.

Молитвослов в допомогу стражденним

молитва про болящихЯкщо вам необхідна будь-яка молитва про болящих, потрібно обов`язково мати спеціальний збірник. У ньому не тільки зібрані всі необхідні тексти, але вони вже і розподілені тематично, в залежності від того, який при якому недугу найбільш дієвий. Називається збірка «молитвословом».

У змісті вказано, що слід читати при головному болю, що при глухоті або мігрені. Окремо вказані перша і друга молитва про болящих - загальні для всіх хворих на тілесними і душевними недугами. Носіть збірник з собою, це справжня швидка допомога при самих різних захворюваннях. І навіть якщо у вас не виявиться тих ікон, які в «молитвословом» рекомендуються, Бог і Його помічники не залишаться глухими до потреб вашим.

«Спаси і помилуй»



молитва про болящих батьківУ Біблії сказано, що Господь залишив людям в якості головного звернення до себе «Отче наш». Рядки, більшості з нас знайомі з раннього дитинства, цілком можуть застосовуватися як молитва про болящих. Плюс коротеньке, але дуже ємне вигук: «Милосердний Боже, спаси, сохрани і помилуй!»

Дуже хороший і дієвий псалом 90-ий з Псалтиря. Його корисно і потрібно читати в будь-якій складній ситуації, в тому числі і при будь-яких тяжких хворобах. Взагалі, Псалтир - теж безцінна книга, яка повинна бути настільною у будь-якій сім`ї. Вірші, зібрані в ній, можна назвати чудодійною паличкою-виручалочкою при будь-якій життєвій «требе» (нужді). Тому будь-яка молитва про болящих зі збірки ефективна і діє сильніше будь-яких ліків.

пояснення дива



молитва перша про зцілення хворого

Складно сказати, чому так відбувається. Багато речей залишаються за гранню людського розуміння. Напевно, велику роль відіграє християнський егрогор - найсильніша духовна енергетика, якої, як електрикою, заряджена кожне слово в молитвах. Адже їх виголошували люди протягом багатьох років, незліченну кількість разів. Тому і накопичилося стільки позитивної енергії віри і надії в молитовних текстах.

Вона ж і джерело чудодійність більшості старовинних ікон, монастирів і храмів. Наприклад, багато віруючих не раз помічали, що, коли вимовляється молитва про болящих батьків або дітей перед образами Божої Матері або цілителя Пантелеймона, людини охоплює особливий трепет, а потім він відчуває умиротворення, спокій і впевненість в тому, що все буде добре.

Відео: Молитва недужого для ісцеленія_составлена Преподобним Гавриїлом Седміезерскім_На пульсі здоров`я

сила віри

Ще один найважливіший, мабуть, фактор впливає на дієвість наших прохань до Всевишнього. Це щира віра. Взагалі ж, все чудеса православні, в тому числі молитва перша про зцілення хворого, служать не тільки на благо здоров`я і життя кращої, але і для зміцнення віри, настанови на істинний шлях, докази Божої сили і могутності.

Не дурно казав Господь: «Прийдіть до мене, і я заспокою вас!»

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!