Ти тут

Подячні молитви - спосіб сказати богу про кохання

Відео: Християнські пісні

Життя - чудо Боже. Тому навіть найменші радості її гідні подяки Творцю, який виявляє про нас турботу. Необов`язково проявляти своє ставлення до Бога через певні словесні формули. Він почує і прості слова подяки, які були висловлені «чим серце наповнене», щиро. Що ж таке подячні молитви?

Відео: Молитва подяки.

Окремий випадок

подячні молитви

Відео: Афірмації на любов і щасливий шлюб [Світлана Нагородная]

Взагалі, існує багато форм звернення до Бога як вираження своєї вдячності Владиці Миру. Перед їжею традиційно читається подячна молитва Ісуса Христа. У ній людина висловлює свою вдячність Богу-сину за те, що він дав хліб насущний. Але цим справа не обмежується. Людина просить ще і не позбавити своєї милості і Царства. А ще закликає Царя бути з ним на трапезі, надати ту ж честь, яку Він чинив своїм учням. Закінчується вона, як і багато інших подячні молитви, проханням про порятунок. Християнин розуміє, що це найголовніше, про що варто благати. А прийом їжі - це просто один з приводів звернутися до Бога.

Не соромтесь



подячна молитва святому

Якщо ж вам хочеться висловити вдячність за допомогу в якомусь конкретному справі, за особливе для вас подія, то існують і загальні подячні молитви. Навіть просте формулювання «Слава Богу», вимовлена до місця, - це вже короткий звернення до Творця. Якщо ж ви хочете більш формального звернення, традиційні подячні молитви включають в себе опис вашої любові до Господа і визнання себе негідним величезних милостей, які Бог регулярно вам надає.

Гордим Господь противиться



Саме свідомість своєї негідності робить таке моління цінним і дієвим. Воно дуже далеко від самовдоволення і усвідомлення себе «творцем власного щастя». Безумовно, для досягнення мети потрібні зусилля, але без волі Христа на землі нічого не відбувається. І якщо ви вважаєте себе гідним і заслуговує, то краще не перевантажуйте себе молитвою - не почують. Бог гордих не любить і створює їм проблеми. А смиренним допомагає і підтримує їх. Гординю не переносять і навколишні люди. І пам`ятайте, що випадок, за влучним висловом одного з філософів, - це бог дурнів. У більш м`якій версії іншого філософа, випадок - просто один із псевдонімів Творця. Людина - істота, схильне до багатьох зовнішніх чинників, тому взяти життя під повний контроль не вдасться нікому, а вже хвалитися досягненнями перед обличчям Бога - і зовсім дурість.

До кого ще звертаються?

подячна молитва Ісуса Христа

Не всі подячні молитви звернені просто до Бога. Часто за милості дякують Царицю Небесну. У приватній молитві будинку доречна подячна молитва святому. Але вона не має чітких формулювань, тому що не він виконує те, про що ви просили. Святий - не Бог, а така молитва зробила б його подібним до Господа. Тому можна коротко своїми словами подякувати йому, але при цьому пам`ятати, кому ми насправді зобов`язані успішним результатом справи.

Не забувайте звертатися до Бога з подякою за найменші події. Ми не знаємо, за якими законами з маленьких деталей складаються потужні тенденції, і життя необоротно змінюється. Та й психологи кажуть, що вдячність - умова щастя.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!