Ти тут

Молитви на всі випадки життя - і в радості, і в скрутну хвилину

Чи часто ви стикаєтеся зі складними ситуаціями? Чи знаходите відразу на всі питання відповіді? Рідкісний людина відповість ствердно на обидва питання. Генії рідкісні, а проблем незрівнянно більше, на всіх вистачає. Так що ж - сидіти, склавши руки? Ні звичайно. Ще не наберетеся достатньо досвіду, використовуйте молитви на всі випадки життя. Чим вони допомагають, як працюють? Давайте розбиратися.

Що таке молитва?

Ви скажете, що це звернення до Господа? Так, напевно. Тільки ми звикли до того, що слова в них повинні бути саме такими, як в молитовнику. їх молитви на всі випадки життяпотрібно вчити, а потім вимовляти, не особливо розуміючи сенс своїх промов. Щоб це працювало, необхідна справжня віра. Тобто світогляд особистості має бути побудовано на непорушність релігійних канонів. Повірте, це досягається великими труднощами. А для простої людини молитви на всі випадки життя повинні бути простими і зрозумілими, щоб можна було наповнити їх своєю енергетикою. Адже сенс звернення до Вищих Сил полягає в тому, щоб створити зв`язок своєї душі з ними. Для цього потрібні слова, думки, почуття. А хіба можна без підготовки це все «вкласти» в малозрозумілий текст? Навіть «Отче наш» необхідно для початку через душу пропустити, осмислити і відчути кожне слово. Тоді можна користуватися. До речі, якщо не знаєте, які молитви на різні випадки життя читати, то згадуйте «Отче наш» - не помилитеся.

Відео: оберігати молитви на всі випадки життя.

Що важливіше: слова чи почуття?

Люди, які шукають молитви на всі випадки життя, часом не розуміють, що це досить складний інструмент. Справа в тому, що просто промовляти текст - марна трата часу. Припустимо, вивчили ви слова, розібралися, коли їх вимовляти, до кого молитви на різні випадки життязвертатися. І стали застосовувати, бубонячи, як заведений, може, хрестячись при цьому, і так далі. Допоможе, думаєте? А потім починається «хула», яка зводиться до тези: «молитви на всі випадки життя - суцільний обман». Ні, щоб в собі покопатися, та з`ясувати, що неправильно робили. Відразу критикують. І добре, якщо мовчки. Так ні, обов`язково голосно, щоб інших людей збити з правильного шляху. Ну, ви ж до цих хулителям не належите, правда? Вдумливий людина для початку вивчить «теорію» процесу, а потім приступає до практики. Так і ви робите?

як молитися

Насправді все зовсім нескладно. Слова молитви повинні бути наповнені вашим наміром, емоційно забарвленим. Уявіть, що вам хочеться персик. Ви його можете отримати, якщо попросите. У перший раз ви байдуже скажете (тому, хто фрукти роздає): «Хочу персик». Людина навіть голови в вашу сторону не поверне. А якщо ви уявите собі, який він рум`яний, ароматний, ніжний, наповнений літньою спекою ... Ще уявіть, наскільки солодка його м`якоть, з яким задоволенням ви встромите в неї зуби, як сік потече в рот, огортаючи його незвичайною солодкістю. І тільки після цього скажете ту ж фразу, то тембр голосу буде іншим. Ваше прохання ніхто не зможе залишити без відповіді. Вона буде наповнена наміром отримати задоволення від персика. Нехай приклад тривіальний, зате добре доносить, як слід молитися. Природно, уявляти НЕ фрукти треба, а конкретну мету вашого звернення до Вищих Сил.

молитви на всякі випадки життя

Молитви на всякі випадки життя



От спитайте у віруючих, вони точно скажуть, що до Господа необхідно звертатися завжди! Не потрібно шукати спеціального приводу. Ваш внутрішній монолог повинен бути безперервним. Погано - попросіть про допомогу, добре - подякуйте. І так весь час. Якщо ви ще не виробили у себе такого правила, то починайте швидше. Це дуже корисно. Так як самі себе згодом переконайте в тому, що у вас є дуже могутній «покровитель». А це так приємно - відчувати постійну підтримку, не бути самотнім. Якщо вважаєте, що працюють тільки спеціально підібрані слова, то доведеться вивчити кілька текстів. Наприклад, молитва про допомогу в житті може звучати так: «Господи! У житті моєї постійно є божественний надлишок! »Вважається, що вимовляти ці слова необхідно відразу, як прокинетеся. Витратьте на це справа хвилин по п`ять кожен день. Кажуть, починають відбуватися чудеса.

Відео: Змови - поголоски. Поголоски на всі випадки життя. Змови сильні на гроші і удачу

молитва в скрутну хвилину життя

Якщо стає тяжко

Зрозуміло, що людей, які звертаються до Господа в жалі, набагато більше. Радістю мало хто ділиться. А якщо біда приходить, так і атеїсти згадують про Всевишнього. Якщо хочете, щоб молитва в скрутну хвилину життя вас підтримала, то постарайтеся виключити з думок негатив. Не варто злитися. Адже все, що вам на частку випадає, - від Небес. Нехай зараз вам важко, неможливо зрозуміти: «За що?», Потім розберетеся. Господь часто посилає серйозні випробування найулюбленішим з Своїх дітей. А текст можна використовувати такий: «Ангел мій, прошу, візьми мене під крила святі свої! Страждає утіш, які не вміють спокою знайти - навчи, небезпеки уникнути допоможи! Надіюсь на добру волю твою! Завжди ти зі мною і з мене. Амінь! »Крім цього, в ризикованих або складних ситуаціях не лінуйтеся прочитати« Отче наш ». Цей коротенький текст має потужну силу, допомагає знайти спокій і впевненість.

Створюйте собі удачу



Молитви на щасливе життя читають в хорошому настрої. Важливо розуміти, що Господь «віддасть по заслугах». Це означає, в тому числі, що він може покарати за зневіру або гнів. Намагайтеся не звертатися до нього, коли сильно засмучені або засуджуєте інших. Все по волі Його відбувається. Раз вас «ображають», значить, вчать. Тільки урок поки вами не засвоєний. Текст молитви: «Воля Божественна керує моєю часткою сьогодні і завжди! Прошу, нехай всі події будуть благополучними, а бажання реалізованими! Нехай навколо сяє світло радості і любові! Амінь! »Або так:« Господи! Сьогодні щастя я вибираю! Твої дари з вдячністю приймаю! Сьогодні я вибираю успіх! Як для себе, так і для всіх! Сьогодні мій вибір - доброзичливість і любов для мене і всіх на землі! Амінь! »Читають ці слова вранці, як тільки очі відкриєте. І не забувайте, що злісний егоїзм Господь не вітає. Якщо хочете собі добра, то не забудьте його і оточуючим побажати.

молитви на щасливе життя

Молитва на радість життя

Багато людей розуміють, що «не хлібом єдиним… »Ось, здається, що є всі, а радості не вистачає. А у інших - проблем пучок, а вони щасливі. А вся справа в особливому стані, яке необхідно ще створити. Допомагає, звичайно, молитва. Наприклад, читайте щодня такий текст: «Господи! Пішли мені Ангелів Любові, Здоров`я, Гармонії, Щастя, щоб наповнили мене силою і лагідністю Твоєї! Нехай зустрічають мене на порозі свого дому, супроводжують щохвилини в справах моїх! Нехай радістю Ангелів горить душа! Господи, прошу, пішли до мене Ангелів Твоїх! Амінь! »

Щоб бажання виконувалися

Знаєте, чому звернення до Всевишнього в цьому випадку має бути обов`язково складеним іншою особою, тобто не «від себе»? Тому що, загадуючи бажання, ми накладаємо на нього свої страхи і побоювання. Виходить, з одного боку, хочете чогось, з іншого - є побоювання виконання. Хіба можна так отримати бажане? Тому добре використовувати текст, який складений кимось саме на такий випадок. Наприклад: «Господи, уповаю на доброту Твою! Я знаю, що все в силах Твоїх! Любі бажання моє Ти можеш здійснити, воно вже реалізовано в непроявленому світі! Тепер я готова прийняти дар Твій! Господи, зміцни віру мою і допоможи реалізувати задумане, щоб проявити в світі то, про що молюся! Амінь! »Ці слова необхідно супроводжувати уявним чином, чітко і конкретно характеризує те, що ви бажаєте отримати. Ще рекомендується перейнятися почуттям задоволення і радості від реалізації. Кажуть, дуже допомагає.

Відео: Православні молитви про сімейне благополуччя.

молитва про допомогу в житті

Звернення до Святої Марти

Ще виконати бажання можна за допомогою такої молитви, яку необхідно читати дев`ять вівторків поспіль. Для початку купіть церковні свічки. Усамітнившись, запаліть одну, поставте зліва від себе і читайте: «Про Чудотворна Березня! Слізно прошу у тебе заступництва перед Господом! Помози в випробуваннях і тяготи мені і сімейства моєму! Захисти і клопочи про мене. Слізно прошу посередництва в турботі моєї… (описати). Про Чудотворна Березня! Прошу у тебе допомоги в кожній потребі моїй! Тяготи переможи мої, як змія, що лежав біля ніг твоїх! Амінь! »Свічку гасити не треба. Нехай догорить до кінця. Обов`язково після цього тексту прочитайте «Отче наш» і «Діва Марія». Тільки врахуйте, що ритуал необхідно провести повністю. Тобто дев`ять вівторків поспіль, не перериваючи. Навіть коли бажання вже виповнилося, зупиняти обряд ні в якому разі не рекомендується.

Щоб жити довго і щасливо

Не у всіх людей постійно проблеми виникають. Деякі живуть нормальним, навіть злегка нудним життям, подій в якій не так вже й багато. Знаєте, такий стан зовсім не скасовує необхідності звернення до Всевишнього. Наприклад, молитва про довге життя або гармонії буде дуже доречні. Адже всім хочеться померти якомога пізніше, при цьому не стикатися з хворобами та іншими бідами. У цьому випадку цілком можна обійтися власними молитвами. Звертайтеся до Господа «в довільній» формі. Бажано не лінуватися, хоча б іноді храм відвідувати. Є ж така традиція ставити заздоровні свічки. Ось це і буде ваша молитва про довге життя. Якщо бажаєте текст спеціальний вивчити, то можна такий запропонувати: «Господи Ісусе! Потребую святий допомоги Твоєї! Наповни тіло моє тлінне цілющою енергією Своєю! Нехай Божественна Любов зцілить всі недуги мої, продовжить роки, позбавить немочі! Дякую Тобі, Господи, за все уроки Твої, які намагаюся засвоїти я з намаганням і смиренністю! Повністю віддаюся на волю Твою! Зціли тіло і задушу, щоб довгі літа міг я підносити молитви Тобі! Амінь! »молитва на радість життя

Треба сказати, що молитва є щирим одкровенням вашої душі. Звичайно, можна використовувати придумані кимось тексти. Але концентруватися необхідно на те, що у вас всередині. Тобто відкриватися Всевишньому, довіряти Йому, намагатися зрозуміти Його уроки і допомогу. Якщо молитва промовляється «з обов`язку» або з меркантильних міркувань, то результату не чекайте. Господа ви навряд чи обдурите. А ось собі проблеми обов`язково створите. Душа Небес відкрита. Як не ховай негатив, приховати нічого не вдасться. Краще щиро ставитися до світу, любити його і Господа просити про милість.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!