Ти тут

Чудотворна молитва ангела-хранителя про допомогу

Кожен по-своєму веде розмову з Богом. Не повірите, але навіть атеїст! А ось в моменти бід або нещасть, люди схожі один на одного в плані безпорадності і пошуку опори. Всім необхідна підтримка. Знаходять її часом в духовності або, іншими словами, вірі. Давайте розглянемо, коли людині потрібна молитва ангела-хранителя про допомогу. Як її правильно читати? Чи допомагає вона?

Відео: Молитва Ангелу Хранителю про захист.

Кого будемо просити про допомогу?

Ви уявляєте собі ангела? Який він? Це важливо. Адже говорити про сокровенне з тим, про кого не маєш поняття, складно, навіть більш того, неможливо! Хіба буде працювати молитва ангела-хранителя про допомогу, звернена в порожнечу? З неї тільки відлуння може повернутися, та й то пусте. Напевно ви розумієте, що мова йде не про знайомство з фізичною оболонкою небесного жителя, тим більше такої ще ніхто не бачив. Ангел живе у вашій душі. Його необхідно відчути. А якщо вам потрібен візуальний образ, то ласкаво просимо в храм до ікон. Там, до речі, молитва ангела-хранителя про допомогу легше і простіше вимовляється. Самі спробуйте. Але поки про ікони. Вибирати собі ангела рекомендують по імені. Навіть у нехрещених є святий покровитель. Справтеся про те, який з ликів пов`язаний з вашим ім`ям. У деяких людей є кілька святих. Тоді вибирають того, чий день випадає на дату народження (або поруч). Так можна визначити свого ангела. Хоча деякі люди його відчувають. Вони дивляться на ікону і «чують» від неї відповідь. З цим образом і розмовляють. Слід розуміти, що обмежень в даному випадку не існує. Марьям або Варварам цілком дозволено просити допомоги у будь-якого святого, якому вони довіряють.молитва ангелу зберігачу про допомогу

Чого не може ангел-хранитель?

Тепер давайте розберемося, з чим звертатися до свого покровителя. Молитва ангела-хранителя про допомогу все-таки має деякі обмеження. Вони пов`язані, як правило, з духовними скріпами віри. Розумієте, раніше таких питань не виникало. Людей змалку виховували не тільки віруючими, але і щодо грамотними в даному відношенні. ангел охоронець молитви до ангела зберігачуЗаповіді Господні будь знав напам`ять. Тепер можна зустріти громадян, впевнених в тому, що їх ворогів повинен знищити ангел-хранитель! Молитви до ангела-хранителя не можуть містити агресії, як будь-яке звернення до Господа. Коли ви розмовляєте з небесним покровителем, це все одно що безпосередньо спілкуватися з Христом! А хіба можна від нього вимагати зла для інших його улюблених дітей? Таке неприпустимо. Якщо хочете попросити допомоги у ангела-хранителя, то охолоньте. Не варто в такому стані розмовляти з ним. Даремно тільки повітря стрясати станете. Ще не варто на покровителя ображатися. А то ж як буває. Думає людина, прочитана неодноразово молитва ангела-хранителя, швидка допомога тут же з`явиться. Так не завжди трапляється. Покровителю необхідно довіряти. Він краще знає, як вам допомогти.

Що він робить?

Тут добре б конкретизувати «компетенцію» вашого особистого ангела. Інший раз люди чекають від нього занадто багато чого, не відчуваючи ніякої подяки за реальну підтримку. Якщо так ставитися, то покровитель залишить вас наодинці. А це дуже погано. Як же вас оберігає ангел-хранитель? Молитви до ангела-хранителя бажано формулювати позитивно, але конкретно. Повірте, він і так поруч з вами постійно. Покровитель оберігає людину, відводить від непотрібних неприємностей, підказує і направляє. Ви цього не відчуваєте? Так прислухайтеся. Наприклад, пригадайте свої сни. Скільки разів вони віщували ті неприємності, що згодом так печаль і дратували? Це робота ангела. Він невсипно стежить за своїм «хазяїном». Чи не спить і не відволікається. Це його робота. До речі, у деяких людей кілька подібних покровителів. Ангел завжди відгукується на прохання подіями в житті, випадковою зустріччю з потрібною людиною, несподіваною радістю або іншим, не менш екзотичним способом. Потрібно навчитися це розуміти. Найчастіше таке вміння приходить з досвідом. Тепер ми сміливо можемо зайнятися практикою.

молитва ангелу зберігачу швидка допомога

захисні молитви

Молитви ангела-хранителя найчастіше спрямовані проти злих сил. Ви ж знаєте, що в світі багато несправедливості. Людину можуть наврочити або проклясти. Ангел намагається вберегти свого «господаря» від такої напасті. А попросити його про це рекомендується такими словами: «Ангел мій всесильний! Відкрий мені шлях щасливий! Захисти від пристрасті, від нечисті і напасті, від обмови і ворожого вироку, від раптового горя і хвороби, від злодія в ночі, від гніву поганого і слова поганого! Прибуду зі мною вічно. А смертний час настане, нехай ангел в головах встане! Амінь! »Вважається, що ці слова надають сил і впевненості. Моліться, коли відчуваєте себе недобре або тривожно. Слова не просто визволять вас з лап страху або зневіри, а й допоможуть відчути небесне заступництво. Знаєте, добре б починати молитися перед іконою свого святого. Так ви швидше зрозумієте, які знаки він вам подає, усвідомлюєте його реальність, навчитеся розуміти.



попросити допомоги у ангела-хранителя

Молитва про благополуччя

Кажуть, що матеріальні справи вершаться тільки на землі. Однак давайте поміркуємо. Ось ви ходите на роботу, отримуєте і витрачаєте заробітну плату. Вона велика? Якщо немає, то чому? Швидше за все, ви влаштувалися на те місце, яке знайшли. Але ж могло бути інакше. Попросіть допомоги у ангела. Він підштовхне на дорогу, що веде до прибутку і благополуччя. Описаний випадок, звичайно, спрощення. Але це ще не говорить про марність звернення до покровителя. Якщо бажаєте, щоб молитва ангела-хранителя для матеріального благополуччя допомогла, то прочитайте її в день народження. Вважається, що в цей час покровитель знаходиться зовсім близько. А текст такий: «Мій ангел-охоронець! Іди попереду. Перешкоди зі шляху мого змети! Щоб ворог тікав, піджавши хвіст. Щоб дохід сім`ї йшов тільки в зростання. Пішли мені благополуччя дар. Нехай життя стане прекрасним, що охороняється силою твоєю всевладної! Амінь! »Такі слова доречно повторювати щоранку. Нагадуйте і собі, і покровителю про те, що прагнете до доброї, праведного життя, наповненою прекрасними емоціями і творчими справами.

В день народження

Ще раз згадаємо про те, що в момент появи на світ ангел стоїть поруч з людиною. Таке повторюється щороку. До цього дня покровитель готує власні подарунки своєму «хазяїну». Але ви можете його ще про що-небудь попросити. Для цього тільки піднятися доведеться раніше. Бажано свічку запалити, подякувати ангела за все, що він для вас робить. Вийдіть на вулицю. Встаньте лицем до сходу сонця. Скажіть так: «Ангел мій! Дякую тобі за силу і міць, без якої мені бути не під силу. Ти друзів залучаєш, ворогів грізно відганяєш. Коли духом я впаду, ти не даси потрапити в біду! Прошу тебе (описати коротко прохання)! Нехай здійсниться так, як буде краще для мене і оточуючих людей! Амінь! »Тепер можна повертатися в будинок, приймати поздоровлення. Будьте впевнені, одне з них стане відгуком на ваше прохання або певним знаком, що нагадує, в якому напрямку діяти. Звичайно, якщо в душі живе віра в чудеса. А то, як тільки дитинство закінчується, люди забувають про чарівників, ніж сильно ображають свого ангела. Посміхніться йому і скажіть, що щиро вірите в його існування.



молитва ангелу зберігачу для матеріального благополуччя

У моменти біди і горя

Існують спеціальні слова. Не дай Господь вам такій ситуації, коли вони стануть в нагоді. Мається на увазі чудотворна молитва ангела-хранителя. Її згадують тоді, коли ніякої надії вже немає. Попереду - прірва відчаю. Людина не бачить ніяких перспектив, все навколо виглядає похмурим і загрозливим. Самі розумієте, нікому такого не побажаєш. Часом людина чітко усвідомлює, що поруч тільки вороги, які намагаються нашкодити і принизити. Покластися він може лише на ангела. Не зволікайте, коли трапилася біда. Моліться в будь-якому місці і положенні. Говоріть так: «Мій ангел! Прибуду зі мною завжди і всюди! Чи не дай лютою біді. Покровом крив захисти! Віру і сили мої зміцни! Ангел мудрістю поділися! Допоможи вибратися з безодні вгору! До Господа звернися! Нехай гріхи мені пробачить і в горі зміцнить! Амінь! »

захисні молитви молитви ангелу зберігачу

Щоб склалися сприятливі обставини

Знаєте, іноді удача буває найважливіше. Коли студент сесію здає, наприклад. Або якщо потрібно поговорити зі строгим начальником. Перед такою подією теж можна до ангела звернутися. Йому слід інший раз пояснювати суть своїх проблем земних. Зрозумійте, небесний житель більш про душу печеться. Тому і потрібні молитви і замовляння до ангела-хранителя. Щоб пояснювати, які проблеми тут, в нашій грішній обителі. А слова такі говорите: «До семи ангелам кличу! Господа заповідь згадую! Він сказав, хто молитися стане, до того сім ангелів спустяться з небес. На крилах понесуть, в біді врятують! Господи! За молитві цій дай своєму раби (ім`я) щастя пізнати, удачу побачити і за хвіст спіймати! Амінь! »

Відео: Ангелу зберігачу. Молитва.

Про виконання бажання

Якщо чогось дуже хочеться, то варто порадитися з ангелом. Господь створив світ, щоб діти його були щасливі. Коли мрії не виконуються, то в цьому може полягати вищий сенс. Запитайте у покровителя свого. Тільки час йому дайте знак подати. Якщо він виявиться позитивним, то розкажіть перед іконою про свою мрію. Попросіть пристрасно і щиро про допомогу. А чи не розумієте поки знаків, так без них розкажіть про мріях. Ангел обов`язково почує. Тільки не чекайте нездійсненного. Як кажуть східні мудреці, на все свій час. Ангели, схоже, з цим згодні.

молитви і замовляння до ангела зберігачу

У випробуванні

Знаєте, деякі люди відчувають страх перед публікою або начальником, висотою або ліфтом. Всякі приходять в голову тривоги. Щоб зміцнити впевненість, говорите такі слова: «Ангел прекрасний і мудрий! В серце моє кохання і добро всели! Допоможи мені себе усвідомити, місце в житті своє дізнатися! Щоб міг зійти до майстерності висот, щоб робота кипіла, достаток радував. Щоб ворог іншому виявився, вірний був той, хто раніше клявся. Ангел, вкажи шлях до гармонії щастя, нехай минуть мене всі біди і напасті! Амінь! »

наостанок порада

Люди часто не вірять в ангелів тому, що не розуміють, як вони діють. Сильно вже ми стали реалістичними, логіку нам подавай, все з точки зору науки поясни. Це, зрозуміло, особистий вибір. Але ікону ангела свого купите і поговоріть з ним. Може, через якийсь час усвідомлюєте чудову істину. У нашому суто прагматичному світі є місце диву! І воно поруч з вами! Повірте, іноді відчуття дива набагато дієвіше, ніж усі розумні міркування, хитрі плани і високоточні розрахунки! Успіхів!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!