Ти тут

Коли терміново потрібні гроші: молитва. Молитва про допомогу в грошах

Ви вважаєте себе дуже багатою людиною? Ні? Значить, стикалися з ситуацією, коли терміново потрібні гроші. Молитва при цьому в якості засобу вирішення проблеми мало кому в голову приходить. Люди кидаються між рідними, знайомими і банками, намагаються перепозичити відсутню суму, часом навіть не дивлячись на перспективу. В сенсі, не замислюючись про таку «приземленою» речі, як необхідність повертати коли терміново потрібні гроші молитвагрошики. Але ж і інший шлях існує. Нехай він межує з містикою, не так раціональний, як ми звикли. Проте він має право на існування.

Відео: якщо терміново потрібні гроші

Кому допоможе молитва

Давайте розберемося, чи всім можна звернутися до віри, коли терміново потрібні гроші. Молитва є засобом спілкування з Вищими Силами. Чи часто ми цим займаємося? Це має сенс. Справа не в тому, як кажуть бабусі, що Господь може «образитися» і не почути ваші прохання. Це, звичайно, неймовірний бред. Справа в тому, чи зумієте ви самі створити необхідний зв`язок з тим, що для вас є Всевишнім. Тобто у вашому світогляді, навичках, навіть звички. Коли терміново потрібні гроші, молитва, вимовлена автоматично, без почуттів, марна. Та й в інших випадках теж. Звертатися до Всевишнього необхідно емоційно, зосереджено. Тільки тоді «механізм» зворотного зв`язку запускається. Ви ж не думаєте, що спуститься ангел з мішком купюр? Хоча багато хто мріє саме про це, коли терміново потрібні гроші. Молитва, правильно вимовлена, змусить мозок працювати по-іншому. Людина самостійно знаходить вірне рішення. В цьому її справжня цінність і допомогу Господа. Чи не в наданні кредитів або інших засобів, а в підштовхуванні розумового процесу в потрібному напрямку.

Чи має значення текст

Народ часто починає «морочити собі голову» пошуком спеціальних молитов. Деякі намагаються повторювати слово в слово те, що рекомендується в літературі або Правдіна молитва за власний коштінтернеті. Чи так це важливо? Ось, наприклад, є текст, який пропонує Наталя Правдіна. Молитва за власний кошт в її редакції наповнена чудовим, впевненим позитивом. Людина, що говорить слова, з одного боку, начебто, просить грошенят, з іншого - стверджує, що він їх гідний. Він буквально декларує на весь світ своє право на дохід у тому обсязі, який необхідний в даний момент. Тобто така особистість працює не над джерелами багатства, до яких у неї може і не бути доступу, а над своїм світоглядом, базовою платформою, на якій будується сприйняття дійсності. Виходить що молитви на гроші і багатство є своєрідними медитаціями. Вони спрямовані на зміну мислення, коригування внутрішніх переконань.

Відео: Молитва за власний кошт. (Дуже потужна!)

як молитися

Те, що необхідна емоційність, навіть пристрасність, напевно, зрозуміло. Тільки «якість» цих почуттів повинно бути цілком конкретним. Ось в цьому плані необхідно строго слідувати «інструкції». При цьому велика частина тих, хто бере на себе обов`язок навчати народ, сходяться в одному: молитва про допомогу в грошах повинна бути позитивною, яка не містить агресії. Необхідно прибрати з голови свої печалі і страхи. Молитву потрібно наповнювати приємними образами, упевненістю і вищим молитви на гроші і багатстводовірою до Всевишнього. Християни, наприклад, вважають, що віруючий зобов`язаний з вдячністю приймати все, що дає йому Господь. Тобто будь-які скарги або невдоволення є показником норовистість. Тим більше не потрібно вплітати в своє спілкування з Господом заздрість або ненависть. Як, цікаво, Вищі Сили стануть розшифровувати молитву, в якій людина просить дати йому, взявши в іншого? Так зовсім неправильно. Якщо бажаєте попросити, то не "вказуйте» шляхи вирішення проблеми. Просто довіряйте Всевишньому.

Молитва на притягання грошей



Є ще один аспект, важливий для процесу. Він укладений в одному слові: «навик». Той, хто часто звертається до Господа, звикає. Ця людина виховує сам себе. Напрямок його думок поступово змінюється, треба сказати, дуже позитивно. Така людина відчуває постійну підтримку. Відносно фінансів це можна порівняти з тим, ніби у нього є величезний рахунок, яким можна в будь-який час скористатися. Впевненість з`являється. А звідси і шансів додається. Тому добре б взяти собі за правило, не чекати термінової необхідності. Молитися ж ніхто не заважає. Щодня можна звертатися, наприклад, до Святого Спиридона. У молитовнику можна знайти текст такої молитви. Хоча, якщо мати вдома ікону, то говорити зі Святим не забороняється і своїми словами.

Текст молитви Спиридону Триміфунтському

«О, преблаженний святитель Спиридон! Прошу, благай про мене Чоловіколюбця Господа. Нехай не засудить Він мене за беззаконнями моїми, та не покарає за гріхи мої. Попроси мені, Його рабу (ім`я), у Господа життя мирну й мирне життя, здоров`я молитва святим про грошідушевне і тілесне. Визволи мене від усякої хвороби, томлінь і наклепів диявольських. Згадай мене перед престолом Вседержителя. Умоли Христа Бога про прощення гріхів моїх. Нехай дарує мені безбідне і мирне життя. Кончина ж нехай спіткає мене непосоромлена. Молю невпинно і хвалю славу Отцю і Сину і Святому Духові! Амінь! ». Це приблизний переклад зі старослов`янської, який багатьом важко сприймати без звички. Молитва святих про гроші має значення не в силу бездумного повторення часом незрозумілих слів. Вона повинна з душі йти, наповнюватися праведним змістом, який ясний з перекладу. До речі, читати її рекомендується щодня.

До якого Святому звертатися



Тут немає універсальних порад. Звичайно, можна піти до Батькові і запитати. Тільки врахуйте, що доведеться вислухати лекцію з приводу обгрунтованості такого прохання. Справа в тому, що Господь допомагає праведникам. Якщо бажаєте молитися, не відступаючи від християнських традицій, то звертайтеся до свого іменного Ангелу. Ще потребують опікується і оберігає Микола Чудотворець, Свята Матрона. Про Спиридона Триміфунтського вже згадували. Насправді можна говорити з будь-яким Ликом Святим. Адже всі вони Господу ваші благання передають. А щоб допомога і правда прийшла, постарайтеся пояснити, для чого кошти знадобилися. Як вважають священнослужителі, Господь обов`язково допоможе тому, хто діє з любові, сильна молитва за власний коштзатіває справа всієї громади корисне. Хоча радість навіть одного молиться - не обов`язково егоїзм. Він своїм щастям примножує любов на планеті. Тому можна просити про виконання навіть особистих бажань, обґрунтовуючи це тим, що ваш захват буде приємний оточуючим.

Відео: Молитва про роботу, молитва на удачу в роботі

Н. Правдіна: молитва за власний кошт

«Почуй, Господь, заклик наш, нехай кожному сяє сонце! Пишноти казковий блиск кожному з нас відкриється! Коль б`ється серце в унісон з блискучою Всесвіту, багатств розверзатиме потік, на кожного проллється! Душі досягне Ангела крило, розкривши благополуччя обійми. Всесвіт повний дарів, нам тільки потрібно взяти їх. Заборони немає, бери - твоє! Ти в братстві багатіїв духовних! Фортуна зніме з наших плечей тягар важких предметів гріховних! Так розгорнемо наше сознанье, для всіх манна на небесах. Ні верху і низу, є познанье, і рівність в доступі чудес! ». Правда, прекрасний, позитивний текст. Автор стверджує, що він допомагає всім! це сильна молитва на гроші. Та й читати її не обов`язково в тиші Храму. Можна співати, як веселу пісеньку, коли прибиранням займаєтеся. Або в транспорті згадайте, тільки сильно голосно не декламуйте, люди не зрозуміють.

Що ніколи не допоможе

молитва про допомогу в грошах

Люди, яким терміново кошти потрібні, найчастіше знаходяться в пригніченому стані. Вони, як діти малі, вимагають, в істерику впадають, скиглять і так далі. Це не критика. Весь час від часу потрапляють в цейтнот. Справа звичайна. Просто цей стан необхідно усвідомити. А потім позбутися від нього або купірувати в крайньому випадку. Зрозумійте, негативні емоції за допомогою молитви ви безпосередньо транслюєте Всевишньому. Як він відокремить ваші страхи від бажань? Швидше за все, таке неможливо. Логіка у Всевишнього інша. Йому добре все, що робить людину щасливою. Ну, просить його віруючий дати грошей і почуття безвихідності. Як на таке відповідати? Подарувати порожній лотерейний квиток? Дати та одразу забрати? Розбирайся, як хочеш. Тому молитва повинна бути гранично чесною в емоційному сенсі.

Як підібрати слова для отримання грошей

молитва на притягання грошейДавайте підіб`ємо підсумок з метою навчитися самостійно «правильно» складати тексти звернення до Всевишнього. Якщо гарненько розібратися, то молитва повинна бути про ваші проблеми. Крім того, в неї потрібно включити посил про досягнення щастя не тільки особистого, але і для оточуючих. Ще такий монолог рекомендується будувати в позитивному ключі. Нехай молитва буде стверджує, але не диктаторської. Навряд чи наказ на Господа подіє. У тексті повинна бути впевненість в справедливості, доброті і безмірної щедрості Всевишнього. Наприклад: «Господи! Поведи мене дорогий, на якій зустрінеться мені потрібна сума грошей. Вона позбавить мене від поточних проблем, що стане причиною радості для мене і моїх близьких! Амінь! ».

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!