Ти тут

Молитва георгія побідоносця - і щит, і меч

Мало на світі людей, які не зіткнулися з конфліктними ситуаціями. Кожному в певний момент необхідна не просто допомога, а підтримка Вищих Сил. Людина відправляється в Церква або шукає сил в Храмі душі своєї. Ось тут і необхідна молитва Георгія Побідоносця. Вона може захистити, перевернути протягом події так, щоб постраждав нападник. Багато чудес з нею пов`язано. Давайте розберемося конкретно.

Відео: Молитви святому великомученику Георгія Побідоносця.

Про Святого

Почнемо з того, що будь-яка молитва, Георгія Побідоносця в тому числі, вплив має тоді, коли людина до неї ставиться з щирим довірою. молитва Георгія ПобідоносцяПо-іншому не скажеш. Всередині має дозріти усвідомлення існування того світу, до якого звертаєшся, реальності його впливу на поточні або майбутні події. Дуже важливо для цього знати житіє святих. Сучасній людині колись поглиблюється в цей великий матеріал. Але про те Святому, якому помолитися збираєтеся, кілька абзаців прочитати бажано. Так, напевно, потрібно було б пам`ятати, що Георгія катували за віру його в Христа. Він не здавався. Коли ж мучителі вирішили, що смерть забрала його, то з`явився Ангел. Він звернувся до Георгія словами такими: «Не бійся, Георгій! Господь з тобою! »І юнак встав на ноги. На тілі його не було не однієї рани або синяка. Всі сліди тортур зникли. Господь завжди приходить до тих, хто щире в нього вірить. Він змінює не тільки обставини, але і прибирає наслідки страждань, заподіяних безвинно.

молитва Георгія Побідоносця про допомогу



Багато разнотолков існує про те, чи слід звертатися до Святого тільки зі стін Храму, або інше місце (будинок) для цього теж цілком підходить. олітва Георгія Побідоносця про допомогуГосподь мешкає в Церквах. Він всюди. Чому ж ви не можете з Ним розмовляти зі свого будинку? З іншого боку, в Храмі атмосфера, яка сприяє відверненню від суєтних думок. Тому там легше сконцентруватися, налаштуватися на потрібну хвилю. Тому, бажано в Церква все ж сходити. Та й Ікону купити. Молитва Георгія Побідоносця про допомогу вимовляється у Ліка Святого. Перш необхідно свічки запалити. Потім Ісусову молитву прочитати сім разів. Пальцями правої руки святою водою хрест на чолі своєму накресліть. Тільки після цього звертайтеся зі своїми проханнями до святого Георгія.

Молитва Георгія Побідоносця: один з варіантів



молитва Георгія Побідоносця від ворогів«Господи, благослови! Георгій Хоробрий, згадай шлях свій славний! Меч в руки бери Господа раба (ім`я) від ворогів захисти. Убережи від злої чорної сили, від чаклуна і відуни, від шляху кривого, від порченіка злого, від хули, від втрат, від недуг, від спокус і від іншої зарази. Щоб Ангел був поруч зі мною, що ніхто не нагородив мене своєю провиною. Щоб Дух Святий від мене не відвернувся. Був зі мною в випробуваннях, вірою наділяв, душу оберігав. Як заметіль вщухає після бурі, так мої тяготи і турботи йдуть. Нехай ворогів погляд відвернеться. Нехай біда вгамується. Нехай страждання забудуться. Георгій Святий, на тебе уповаю! Вірую, з тобою молюся і Господа згадую! Амінь! »Це тільки один з варіантів. Молитва святого Георгія Побідоносця обов`язково присутній в спеціальному збірнику, що в Храмі продають. Текст її може бути надрукований на зворотному боці Ікони. Використовувати слід той, що в душі відгук викличе. До себе прислухайтеся. Молитва святого Георгія стане вашим щитом. Обгородить від зовнішнього і, що важливіше, внутрішнього зла.

від ворогів

молитва святого Георгія Побідоносця

Відео: Псалтир - ПСАЛОМ 34, картина "Явище Св. Георгія"

А от у випадку коли людина потрапляє в ситуацію явною і відвертої агресії, слід інші слова читати. Треба сказати, що сам по собі текст (де б ви його не вичитали) не є панацеєю. Щоб молитва Георгія Побідоносця від ворогів здобула бажаний ефект, в неї вкладають наміри, а не концентруються на словах. Не будемо тут приводити ніяких спеціальних текстів. Їх можна в молитовнику знайти. Поговоримо про правильне використання звернень до святого. Важливим є те, що будь-яка агресія викликає цілком справедливе протидію. Тобто ворог наштовхується з нашого боку на ненависть, а отже, бажання знищити. Але ви ж пам`ятаєте, що Господь говорив про ставлення до ближнього? «Любіть ворогів своїх… »До святого Георгія саме з цієї мислю приходити треба. Він і сам багато пережив від ганьбителів і гонителів. Але сталеві списи, спрямовані проти нього, м`якими ставали. Всі рани залікувати і так далі. Коли говорите зі святим про ворогів своїх, просите, щоб він наповнив їх любов`ю і щирою вірою. Нехай усвідомлюють згубність своїх намірів і дій. Не просіть про покарання грішників. Їм і так зле буде, коли відкриються очі душі, і побачать вони, чого накрутили, скільки зла принесли в цей світ.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!