Ти тут

Молитви за власний кошт, до яких святим образам звертатися

Відео: Яким чином святі чують нашу молитву

Гроші в сучасному світі - той же хліб насущний (згаданий у Христовій молитві «Отче Наш»), тому молитися про них не соромно, адже просимо ми про найнеобхідніше. Звичайно, Бог почує будь-яку молитву, що йде з серця людини, але, якщо є така можливість, добре б звернутися до Чудотворним ікон. Це ікони Святих і Божої Матері, прославлені чудесами. Ікони (за словами о. Павла Флоренського) - це вікна в світ гірський, тому перед ними і моляться, до них і звертаються за допомогою.

Відео: Молитва друга Святому Спиридону Триміфунтському

Як дізнатися, до якого Святому Образу звернути молитви за власний кошт? Про це дізнаються з житія святих-багато з них за життя мали дар Божий на допомогу в матеріальні труднощі, або після смерті являли чудеса такого роду. Серед Образів Богородиці теж є поділ, наприклад-до Казанської ікони моляться про благополуччя в родині, а до ікони Жировицька звертаються за захистом від злодіїв і розбійників… З чим це пов`язано? Чудотворні ікони Богородиці славилися різними чудесами, тому до них звертаються з проханнями того ж плану, що і явлене диво.

Спорительница Хлібів

Цей Образ був виявлений в 1890 році. Таку назву іконі дав Амвросій Оптинський, дуже поважав її. Цей Образ показує що Богородиця допомагає людям не тільки в духовному, але і в працях мирських. Неодноразово ця ікона являла чудеса в позбавленні від посухи, даруванні врожаю і, отже, порятунок від голоду. Молитви за власний кошт звернені до цієї ікони будуть почуті.



Всіх скорботних Радість (з грошик)

Цей образ прославлений численними зціленнями від важких недуг.

Коли каплиця, в якій знаходився ікона, згоріла від удару блискавки, Образ не тільки залишився неушкоджений, але і оновився, фарби стали яскравішими. Ікону знайшли впала на ящик для пожертвувань і 12 монеток міцно до неї пристали. Зображення вийшло таким, ніби Богородиця дає монетки, хто просить. І, дійсно, хлопчик-сирота не тільки зцілився від цієї ікони, а й знайшов кошти на освіту. Молитви за власний кошт до ікони «Всіх скорботних Радість» часто звертали купці, цей Образ вони завжди мали при собі.



Святий Святий Спиридон

Відео: Молитва святих угодників (ЧИ ПОТРІБНО ЦЕ БОГУ ВІД НАС?)

Цей святий зображений на іконі в пастушачої шапці, бо в житті він був пастухом із селянської родини. Спиридон завжди розумів і співчував простим людям. Він зробив багато чудес і зцілень і, одного разу, на прохання бідняка навіть звернув в золото змію, тому до нього і моляться на гроші.

Святитель Іоанн Милостивий

Іоанн був Патріархом Олександрії в V столітті до нашої ери. Він не відмовляв у допомозі нікому, допомагав не тільки бідним і знедоленим, а й багатим, допомагав навіть брехунів. Він вважав, що не має права нікого судити, нехай Бог розсудить «Адже Господь дає сонячне світло всім: і злим, і добрим». Напевно, також він поставиться і до ваших молитов і прохань.

Святий Миколай Угодник

Відео: Залучаю гроші! Найпростіший спосіб.

Микола Чудотворець був Мірлікійського Єпископом, за життя і після смерті він прославлений багатьма чудесами. Спадщина, отримана від батьків, він роздав нужденним. Місто світи Лікійські Святий Миколай врятував від голоду. Він часто допомагав людям таємно, допомагав і тим, хто потребував, але соромився просити. Відома історія про те, як Микола таємно «підкинув» гроші в будинок, що розорився людини, яка не мала грошей, щоб влаштувати весілля дочок (дівчата, від відчаю, готові були торгувати собою). Саме Микола Чудотворець був прототипом Санта Клауса. Образ цього Святого любимо і шануємо на Русі, є свідчення про явище і допомоги його багатьом людям (особливо у Велику Вітчизняну війну). Ваша молитва на залучення грошей Святому Миколаю теж не залишиться без відповіді. Крім того, Микола - покровитель всіх хто в дорозі, його зображення слід брати з собою в дорогу (як завжди і робили російські купці). Ікону Миколи Угодника бажано мати в машині.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!