Ти тут

Молитва, щоб дитина добре спав: ефективність та відгуки

Діти - квіти життя, які дуже вразливі в нашому світі. Кожне чадо для своєї мами є сенсом буття. Так виходить, що навіть самі невіруючі батьки згадують про Бога і просять його про допомогу, якщо з дитиною трапилася біда. Не завжди можна вирішити ситуацію, будучи навіть людиною з грошима, зв`язками або великим розумом. Іноді трапляються якісь непередбачені випадки, які можна вирішити, лише покладаючись на Всевишнього. До них можна віднести і поганий сон дитяти. У цьому посприяє молитва. Щоб дитина добре спав, необхідно регулярно звертатися до Бога з проханнями про захист. Так влаштована людина, що завжди сподівається на краще. Молитися можна у ліжечка після того, як малюк засне, а також при будь-яких обставинах.

молитва щоб дитина добре спав

Головна цінність в житті батьків - це їх діти, зокрема, здоров`я малюків. Воно є найціннішим даром, одержуваних нами від Господа. Порушення сну може послужити причиною поганого самопочуття або хвороби. У будь-якому випадку мама з татом не знаходять собі місця, якщо дитина погано спить. Причин може бути багато. Наприклад, малюк захворів. У такій ситуації спочатку слід негайно звернутися до лікаря. Але в будь-якому випадку потрібна молитва.

Щоб дитина добре спав

Буває, що маленький чоловічок безпричинно погано засинає і сон його поверховим і чуйний. Різні бабки-цілителька списують це на те, що карапузові заважають спати біси. Так це чи ні, але залишати без уваги таку ситуацію не можна. Будь-якому батькові хочеться негайно допомогти своєму дитяте. молитва щоб дитина добре спав вночі

Тут знову на допомогу приходить молитва. Щоб дитина добре спав вночі і вдень, часто мами просять Вищі сили про допомогу. Це дуже правильно, тому що Господь візьме малюка під своє заступництво і дарує йому спокійний відпочинок.

Хрещення немовляти

Це Велике Таїнство православної церкви відкриває для віруючої людини, а також для новонародженого шлях в Царство Небесне. Крім того, під час обряду дається особистий Ангел-хранитель. Саме він буде оберігати свого господаря протягом усього життя. Батьки повинні знати, що допоможе молитва. Щоб дитина добре спав, просять саме Ангела-хранителя. Коли відбувається хрещення, людина повинна відректися від життя земного і відкритися для духовної. Під час таїнства це виражається завдяки триразового виголошення вголос заперечення від Сатани і клятви відданості Христу. Замість немовлят ці вирази говорять хресні батьки. Їх головне завдання - після досягнення дітьми певного віку розповісти їм про суть православного віросповідання.

молитва щоб дитина спала добре



Після Таїнства хрещення, коли людина відкрився ангелам і повернувся до небесного світу, він отримує церковне звання. Зазвичай немовлят величають ім`ям святого, шанованого в цей день. В результаті небесний покровитель стає ще одним захисником новонародженого і спостерігає за ним зверху. Ще один важливий для батьків момент - кому читається молитва. Щоб дитина добре спав, неодмінно потрібно просити і небесного покровителя свого чада.

Відео: Молитва щоб дитина спала

Отже, після прочитання молитов і занурення немовляти у купіль священик одягає хрестик. На ньому зображено розп`яття Ісуса Христа, яке вважається символом захисту. До речі, в нехристиянських громадах воно теж розцінюється як оберіг. Натільний підвіска у вигляді хрестика захищає будь-якого хрещеного людини від бід і зла. У цьому випадку допоможуть прохання до Господа за малюка у вигляді молитви. Щоб новонароджена дитина добре спав, (текст наведено нижче), потрібно читати молитву. І не тільки в разі поганого самопочуття, але і в різних життєвих ситуаціях.

Молитва-змова

молитва щоб дитина добре спав в ліжечку

"Матушка-Маті Марія в старому Єрусалимі спочивала. Привидівся Їй сон про Її коханого сина Ісуса Христа. Мучили сина Ісуса Христа, на кипарисового дерева распіялі. Вознісся Ісус Христос на Сионські гори. На Сионских горах сінюч-камінь є. Сидить Ангел-архангел, читає ангельські притчі. Ти не плач, Матінка-Маті Марія, твій сон запишеться в списках і передасться дружині-мироносиць. А дружина-мироносиця рознесе по всьому світу, по всьому світу. Всяк б знав, всяк б бачив і по три рази промовляв в день. І буде врятований від усіх хвороб, від усіх напастей, від вогню палаючого, від лісу заблудящего, від потопу топлящего".

Читання за дітей в храмі



Як відомо, після Таїнства хрещення за християнина починає молитися церква під час служб. Щоб священик читав імена в вівтарі за здравіє вашої дитини, необхідно заздалегідь подати записку в церковній лавці. У храмах існують кілька видів треб. Наприклад, сорокоуст - прохання, яке виповнюється протягом 40 днів поспіль, коли церква молиться про людину, згаданому в записці. Це число є сакральним в православ`ї. Не можна замовляти треби за нехрещених і ненароджених дітей. В цьому випадку простежується певна молитва, яка дозволяє просити Бога поза церквою.

Мама з татом в допомогу

Отже, батьки зробили правильний крок - охрестили своє чадо. Це рекомендують зробити якомога раніше на 8 або 40 день після народження. Адже найкращий захист - таїнство, під час якого даються заступники Господні. Батьки перш за все повинні пам`ятати, що є ще молитва. молитви щоб новонароджена дитина добре спав текст

Відео: Дуже душевний відео відгук мами малюка Тьяго, який тепер добре спить!

Щоб дитина добре спав в ліжечку, це необхідно робити регулярно, осіняючи малюка хресним знаменням. В будь-якому випадку материнська молитва - найсильніша і завжди захистить дитя від негативних сутностей, адже психіка малюків ще така слабка. Не потрібно забувати, що спосіб життя батьків неодмінно впливає на стан дитини, тому одних слів мало. Необхідно дотримуватися заповідей і вести праведний спосіб буття.

Причина поганого сну малюка

У сучасному світі важко обійтися без міцних нервів. Тому, якщо раптом мама зауважує, що у неї все виходить з-під контролю, починаються проблеми і у дитини. Допомога близьких, особливо чоловіка, дуже впливає на внутрішній світ жінки. Можна допомогти в чомусь по дому, бути уважним до дружини, дати відпочити від усього.

Відео: Ви ще далі спите зі своєю дитиною? - Все буде добре - Випуск 447 - 20.08.2014 - Все буде добре

Причина в батьках

Часто маленьким діткам сняться кошмари, які турбують дитину, лякають його. В результаті маленький чоловічок прокидається незадоволеним, втомленим і часто вередує. Тут допоможуть православні молитви на сон дитині. Молитва, щоб дитина спала, найкраще позбавить малюка від небажаних видінь. Наприклад, батькам рекомендується попросити Казанську Божу Матір. Вона приносить заспокоєння стражденним, радість матері і стан спокою дитині. Хочеться відзначити, що найефективніша молитва, яка доходить до Бога, повинна бути від серця. Господь бачить всю щирість і чистоту матері, коли вона просить за своє чадо, і обов`язково допомагає їй. Слова можуть бути придумані на ходу, так як часом трапляється, що під рукою немає молитвослова.

молитва щоб дитина добре спав вночі і вдень

Отже, перед читанням молитви за малюка, мамі необхідно покаятися перед Богом. Просити у нього вибачення за гріхи, вчинені свідомо чи несвідомо. Самопочуття дитини напряму залежить від стану його мами через ментального зв`язку. Тобто якщо батько молиться від душі, покаявся в гріхах і пообіцяв виправитися, то прохання будуть почуті. Мами і тата, які люблять своїх дітей, намагаються ніколи не робити необдуманих вчинків, думок і діянь.

Намоленная в церкві вода

Відмінний результат отримують ті мами, які не тільки щиро моляться і ведуть праведний спосіб життя, а й обмивають діток на ніч по свячену воду. Її рекомендують давати пити щоранку натщесерце з просфорою. Все це можна взяти в найближчому храмі. Такі процедури допомагають практично відразу. Але якщо це теж не допомогло, необхідно запалити свічку, пройти 3 рази вправо навколо колиски. У цей час повинна вимовлятися молитва. Щоб дитина спала добре, читати потрібно "Отче наш".

Відео: Музика для сну і поліпшення діяльності ЦНС.

Дитячі прохання до Бога

У процесі дорослішання, коли мама з татом відчули, що їх чадо вже цілком усвідомлює все, що відбувається і розуміє що до чого, необхідно потихеньку привчати його говорити Господу певні слова прохань і подяк. молитви на сон дитині молитва щоб дитина спала

Наприклад, після їди або перед сном в оточенні ікон сказати простими фразами про свою вдячність Господу і поклонитися. Молитва, щоб дитина добре спав вночі, теж допоможе налаштуватися на спокійний лад і заснути. Крім того, можна вчити дітей просити за своїх рідних і близьких, за їхнє здоров`я і благополуччя. Завжди вчіть малюка хреститися перед виходом з дому, щоб захиститися від поганого. Ще можна подумки перехрестити напрямок дороги, куди ви прямуєте. Діти - це ангели, від яких слова до Бога доходять швидше. Слід розповісти маленькій людині про те, що молитву необов`язково вчити напам`ять, можна говорити своїми простими виразами. Якщо вся сім`я щовечора буде молитися разом з дитиною, він звикне до такого способу життя з дитинства. Крім того, це згуртовує всю сім`ю.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!