Ти тут

Молитва чесному хресту - порятунок душі

Відео: Молитва Чесному Хресту Господньому

Молитва - це звернення людини до Всевишнього, Діві Марії або Святому Духу. Також про поблажливість просять і у інших Святих угодників Божих. Дуже часто з вуст людей звучить і молитва Чесному Хресту. Найчастіше віруючі просять у Господа здоров`я. Та й звертаємося ми до нашого Творця лише тоді, коли справи у нас йдуть погано, коли нам потрібна підтримка і допомога понад. І не всі здатні на те, щоб помолитися Богу просто щоб сказати йому спасибі. Адже подякувати Отця за те, що ти маєш, за його сходження зовсім неважко, але тільки ми про це забуваємо і згадуємо Господа лише тоді, коли потрібна його благодать. Сумно, але тим не менше це правда.

молитва чесному хресту

Молитва Чесний Хрест

В релігії Хрест Животворящий - це невоодушевленний предмет. Але православна молитва Чесному Хресту є зверненням до цього символу як до живої істоти. Через Хрест люди говорять з Богом. Хрестик натільний маленький або великий Хрест - самий намоленого символ православного віросповідання. Адже ще з раннього християнства віруючі миряни за допомогою цього святого предмета захищали своїх близьких і себе. Молитва до Животворящого Хреста володіє могутністю, вона дуже сильна, здатна захистити від небезпеки, біди і зла. Перед тим як вимовити святі слова, потрібно перехреститися і лише після цього починати читати сам текст.

Деякі історичні відомості

молитва чесному хресту

Легенди говорять про те, що Хрест, на якому римляни розіп`яли Ісуса, був зроблений з пари дерев. Історія цих рослин починається ще в Раю, в ті часи, коли в ньому мешкали Адам і Єва. Бог посадив лише одне дерево, розрослося пізніше на три стовбури. Коли ж перші люди були вигнані з Раю, Творець розділив древо на кілька частин. Дві з них разом з людьми впали на землю.



Історики твердять про те, що мати Костянтина Великого (імператора) і єпископ Макарій в Палестині в печері Господнього Гробу знайшли цей самий Чесний Хрест, молитва до якого має незвичайну силу. Після того як одна дівчина доторкнулася до знахідки і була зцілена, стало ясно, що Хрест має цілющі можливостями. Завдяки словами з молитви, віруюча особа наповниться енергією і силою, вона отримає потужну опіку і захист перед найважчими напастями.

чесний хрест молитва

сила Хреста



Як тільки в світі з`явилося православне віросповідання, хрест став служити символом захисту від пристріту і псування. Якщо правильно вимовити слова відомої молитви, то вони захистять людину від негативної і злий енергетики і від можливих проблем. Молитва Чесному Хресту може бути прочитана на власний натільний хрест, з якого можна створити амулет, який огороджує людини від різних негараздів.

Хрестик здатен вилікувати від багатьох недуг, він не горить у вогні, його ніхто не зможе розламати на окремі частини. Ці події відбувалися на початку минулого століття. Саме тоді богоборці доклали зусиль, щоб позбутися від святого символу. Після цих подій відкрилася таємниця, що ті особи, які спробують хоч щось зробити з Хрестом, помруть, а смерть їх буде страшною і болісною.

Як слід вибирати натільний Хрестик

Молитва Чесному Хресту - це не тільки правильно вивчений текст, але ще і правильно підібраний символ віри християнина. Тому думка про те, що хрестик - це всього лише ювелірний виріб, є неправильним. Щоб він перетворився на справжнісінький оберіг, необхідно бути обізнаним у головних канонах Православ`я. Сьогодні виробники пропонують величезний асортимент прикрас, але для того щоб вибір вироби не став помилкою, слід розбиратися в значеннях кожної з його форм.

молитва чесному хресту Господню

  • Восьмикутний хрестик. Це найправильніша форма символу. Саме на хресті такої форми був розп`ятий Син Божий. Такий Хрестик має всю повноту Хресної Сили. Фігура Ісуса на ньому висловлює Божественна велич і спокій. Тому молитва Чесному Хресту Господньому, звернена до восьмикутний оберегу, пошле благодать і умиротворення.
  • Семіконечние хрест - часте явище на куполах церков. На ньому роблять косе підніжжя і поперечину зверху.
  • Шестикінечний хрест - найдавніший вид.
  • Чотирикутний хрест - має каплевидную форму.
  • «Трилисник» - використовується для напрестольних хрестів.

молитва чесному і животворящому хреста

Місце і час для молитви

Бог знаходиться всюди, тому і молитва з вуст православного людини може вимовлятися в будь-якому місці і завжди. Будинки, в дорозі або в церкви. Але найкраще молитися саме в церкві, так як це Божий Дім і Молитовний Будинок. Вимовляти молитву треба в кожне зручний час. Наприклад, збираючись вчинити будь-яку справу або після закінчення його. Необхідно обов`язково молитися перед і після прийняття їжі, до і після навчання.

Відео: молитва до Бога про прощення і спасіння ТВОЄЮ ДУШІ

Чесний Хрест, молитва - могутні символи. Їх потрібно шанувати, поважати і використовувати для звернення до Бога кожен раз, як тільки трапиться нагода. Обряд вимагає поваги і пошани. Привчати до молитви слід з ранніх років, коли дитина починає розуміти, хто такий Бог. Молитва і Хрест - це нероздільні поняття, здатні повернути здоров`я, подарувати благодать.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!