Ти тут

Потужна сила молитви матері про дитину

Відео: Сила молитви матері. Олександр Хакимов

молитви матері про дитину

Відео: Молитва матері про дітей

Господь подарував жінкам величезне щастя - бути матір`ю. Народження дитини для кожної матері - найкраще, що може бути в житті. З першим криком новонародженого жінка отримує неповторні відчуття, але також розуміє, що з цієї хвилини всі наступні роки будуть присвячені тільки цього маленькій істоті. Перше слово, перші кроки - непоправна радість для матері, і ми знаємо, що на нас лежить величезна відповідальність і страх за життя нашого немовляти. Немає ні секунди, коли б мати не думала про своє чадо. При думках про те, яким він буде, коли прийде його перше кохання, наше обличчя освітлюється ніжною посмішкою. Ми можемо охороняти малюка, Бог дав можливість зберігати його здоров`я і життя, читаючи молитви матері про дитину, що захищають його від всіх неприємностей, які можуть трапитися в цьому недосконалому світі.

молитви матері про здоров`я дитини

невидимий зв`язок



Молитви матері про дитину - потужна зброя, цілющу силу слів, звернених до Творця, ми до сих пір недооцінюємо. Адже між матір`ю і дитиною, які протягом 9-ти місяців були одним цілим, до кінця життя існує невидимий зв`язок. Слова про допомогу, звернені до Бога, завжди будуть почуті, все залежить від щирості наших звернень, від сили материнської любові. Якою б досконалою не була сучасна медицина, в першу чергу ми, матері, сподіваємося на допомогу небесних сил, і в куточку палати суперсучасного медустанови ставимо іконку. Молитва матері про здоров`я дитини, скільки б нашому чаду не було років - 5 чи 50 - принесе свої позитивні результати. Небеса зрозуміють, наскільки сильна любов і віра матері, і обов`язково прийдуть на допомогу. Але не тільки в хвилини відчаю потрібно читати молитви матері про дитину. Нам потрібна Божа допомога щохвилини, і звертатися до нього треба в своїх думках завжди. Ми захистимо і попередимо небезпека, Господь буде знати, що подумки ми завжди з ним.

Відео: Як повинна поводитися мати, якщо хворіє дитина. Олександр Хакимов



молитва матері про благополуччя дітей

Не забувайте про матерів!

Молитва матері про благополуччя дітей - найсильніші слова, які тільки існують в світі. Немає нічого більш важливого і значного в нашому житті, ніж любов наших мам. Ми давно подорослішали і ставимося до всього легковажно, особливо така байдужість ображає наших матерів. Але ж вони день і ніч думають про нас, як і ми про своїх дітей. Давайте перестанемо бути такими жорсткими, адже наші батьки не вічні, і маленька дещиця уваги для наших літніх матерів - справжнє щастя і задоволення. Ми для них все ще маленькі крихти, і молитви матері про дитину не мають вікових кордонів. Завдяки словами наших мам, які молять Бога за наше щастя і благополуччя, ми захищені і охороняють ангелами.

Відео: Чудесний Акафіст іконі Божої Матері ВИХОВАННЯ ~ Сильна молитва про наших дітей!

Читати молитви матері про дитину можна і своїми словами, Творець завжди зрозуміє нас. Складні церковні молитви не завжди легко зрозуміти і вимовити. Але для Бога немає мов, для нього існує тільки щирість і чистота помислів, а що може бути чистіше, ніж щира материнська любов і турбота жінки про свою дитину.

Чужого горя бути не повинно!

Піклуючись про своїх дітей, не варто забувати і про чужих. На жаль, наш світ жорстокий, і в першу чергу від злих людей страждають маленькі діти. У своїх молитвах попросіть у Господа доброї долі для покинутих і скривджених дітей усього світу. Якщо є можливість, прийдіть на допомогу тим діткам, які страждають від голоду і холоду. Здійсніть добрий вчинок, можливо, прийде момент, коли допомога сторонніх людей знадобиться і вашій дитині.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!