Ти тут

Ранкова молитва - слава господу за світанок

Дуже багато людей не моляться вранці, посилаючись на брак часу. А зв`язок між цими явищами як раз зворотна - якщо ви не звернулися з самого початку дня за допомогою до Господа, то й на інше у вас часу вистачати не буде. Перевірено багатьма поколіннями православних, для яких ранкова молитва - обов`язкова.

Аудіо альтернатива

Що ж робити, якщо ви проспали і спізнюєтеся? Для цього випадку у вашому мобільному або плеєрі повинні бути ранкові молитви в Mp3 форматі. За дорогу на роботу хоча б прослухайте їх, це всього лише п`ятнадцять хвилин. Звичайно, це не повноцінне звернення до Бога, але все ж вихід в ситуації форс-мажору.

Слава Господу за світанок

ранкова молитва

Відео: Акафіст - СЛАВА ГОСПОДА БОГА ЗА ВСЕ | # Акафістбожіей # молітвагосподу

Для чого потрібна ранкова молитва? Коли людина розмовляє з Богом про майбутній день, він, в першу чергу, дякує за те, що дочекався часу підйому благополучно. Адже щоночі на Землі помирають тисячі людей, а ми пережили світанок. За одне це варто подякувати Творця. Починається комплекс ранкових молитов з набору предначінательного текстів. Потім віруючий переходить до п`ятдесятому псалму. Що в ньому особливого?



Історія псалма

Щоб зрозуміти сенс цієї молитви з древнього збірника пісень, потрібно знати пов`язану з ним історію. Цар Давид був угодний Богу, але одного разу він оступився - послав на смерть чоловіка красуні Беер-Шеви, яка йому дуже сподобалася. Древній володар дуже гірко каявся за цей гріх, і Господь його пробачив. Спів, присвячене цій події, ми щоранку читаємо серед інших молитов. У ньому ми висловлюємо надію, що милість Бога здатна повністю очистити нас від усього плямувати нас, як якщо б забруднені кров`ю одягу раптом раптово стали білосніжними.

основа віри



молитви ранкові та вечірні

Ранкова молитва триває. Після покаянного псалма християнин читає Символ Віри. У цьому невеликому тексті, який бажано знати напам`ять, містяться всі основні положення православного вчення. Якщо ви зрозуміли в молитві кожне слово і згодні з усім, то вас не заплутають різноманітні єретики і сектанти. Символ віри - це опора християнина.

Відео: Акафіст - СЛАВА ГОСПОДА БОГА, МОЛИТВА ГОСПОДА

Схожі, але різні

Молитви ранкові та вечірні в цілому схожі за структурою, є деяка кількість текстів під номерами і в першому, і в другому комплексі. Але для початку дня викладено більше звернень до Бога, що читаються до молінь з номерами, а у вечірньому ж - навпаки. Текстів під номерами в ранкових молитвах десять, а у вечірніх - одинадцять. після символу Віри вранці читаються саме пронумеровані моління. Після чого християнину залишається тільки прочитати прохання про помилування Господом живих і покійних близьких. І не забути, що ранкова молитва включає звернення до святому покровителю, носить те ж ім`я, що і він.

Про що просимо?

ранкові та вечірні молитви

Якщо ви знайшли можливість звернутися до Бога вранці, то він допоможе вам боротися з лінню і слабкістю. Також ви призвете Ангела-хранителя, щоб він захищав вас від злих думок і поганих людей. А Свята Діва допоможе відсторонитися від пристрастей, які змушують грішити.

Знайдіть час на ранкові та вечірні молитви - і ваше життя набуде зовсім іншу якість. Досвідчені християни знають, що день проведений «за правилами» і без дуже різняться. Так попросіть у Бога допомоги, вставши з ліжка, щоб все виходило.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!