Ти тут

Духовний початок має перемогти зло

Жили-були в Царстві Бога Адам і Єва. Жили - не тужили, купалися в Божественної Любові. Так, ось з`явився до них змій спокуси, і забули вони, що на все потрібно просити Божого Благословення. І піддалися вони свавільно спокусі, спробувавши заборонений плід. непослух дітей засмутило Бога-Отця. Але Він, люблячи їх, дав їм шанс на виправлення, поселивши на Землю. Господь сподівався, що духовне начало переможе в них все пастки зла і матеріальність, і що будуть діти Його походити на Отця свого не тільки зовні, але і внутрішньо: стануть вони святими, смиренними і лагідними. Так з`явилося на Землі людство.

Відео: (3) Підручник офіцерів царської армії 1897р. Світ зла.

Йшли роки, а люди все далі йшли в своїх вчинках і думках від моральності і чистоти, що порушувало Космічні закони, приводячи до деградації свідомості, до нещастя, хвороб, війн, економічних криз держав і їх зникнення (наприклад, Лемурия, Антлантида). Щоб направити людей на вірний шлях розвитку, дано їм були десять Заповідей - Космічних Законів Буття. І приходили на Землю Божественні інкарнації, щоб скорегувати Своїм прикладом життя відхилення в поведінці і способі життя людей.

Однак і зло не дрімало: мріючи про руйнування людей і всього Всесвіту, прагнуло воно не допустити, щоб люди, ставши святими, увійшли в Царство Бога-Отця знову, і щоб Земля стала цим Царством. І послала зло своїх емісарів в ЗМІ, інтернет, посадило на важливі державні місця. Створюючи фільми жахів, пропагуючи насильство, схвалюючи життя поза шлюбу, одностатеві шлюби, показуючи в цих фільмах п`яні застілля, куріння, прийнятті е наркотиків, зраду подружжя, як норму «щастя», наставляло зло молодь на шлях руйнування і загибелі душі. І музика перестала очищати душі божественним звучанням: важкий рок (Провідний виконавців і слухачів до суїциду), попса (напрямна уми до примітивних «цінностям») заповнили ефір. Через літературу і мистецтво зло також вело пропаганду помилкових цінностей. І забули люди, що нечесне накопичення грошей відбивається на долі їхніх дітей. І забули державні мужі, що їхня сім`я - все людство, що Бог-Отець хоче добробуту для всіх своїх дітей.

І бачачи, що зло заволодіває душами і умами Його дітей, вирішив Господь дати людям, як бідним, так і багатим, як «поганим», так і хорошим останній шанс стати святими. Бо тільки святі люди чистотою своїх душ, помислів і молитов можуть ще врятувати Землю від руйнування - кінця світу.

Відео: ПРОРОЦТВО, ЗЛО землю вкриває, АНТИХРИСТ. (НДЛ мироточиві)



І послав Господь на Землю Дух Святий у вигляді Матері Матерів, Матері Світу, саму Велику інкарнація, що володіє всіма силами Творця - Шрі Матаджи Нірмалой Шрівастави. І народилася Вона в Індії як людина, будучи Божественної Особистістю. Вона спостерігала за людством, дивуючись глибині прийшло на нього вад, але знаючи, що люди мають свободу вибору, хотіла піти назад на небо і надати Тато-мама Богу вирішувати долю людей і Землі. Однак знаючи силу гніву Божого, здатного зруйнувати Своє неслухняне творіння, і бачачи, що лже-вчителя ведуть людей до пекла, в великому своєму материнському співчутті до людей, як до дітей Своїм, Вона відкрила сьомий енергетичний центр - чакру Сахасрару. Світло Божественної Любові пролився у Всесвіт - піднялася Кундаліні (енергія Святого Духа) Бога.

З цього моменту (з 5 травня 1970 роки) Шрі Матаджи розпочала роботу по трансформації людства. Вона пояснювала людям, що кожна людина має можливість отримання за своїм бажанням Самореалізації - союзу з Богом - через підйом закладеної в нього Господом енергії Кундаліні і подальшого очищення свого тонкого тіла (енергетичних центрів - чакр - і трьох каналів).



«Я зробила вас ангелами, - сказала Шрі Матаджи, - святими станьте самі».

Вона дала світу систему включення енергії Кундаліні - Сахаджа Йогу - і методи для очищення тонкого тіла, щоб стати святими і випромінювати світло і божественну любов.

Див. Докладніше сайт sahajayoga.ru

Шрі Матаджи дуже здивована, чому люди не хочуть прийняти дар Бога - Сахаджа Йогу - і стати святими, щоб жити без хвороб, проблем і врятувати себе, сім`ї, країну, Землю і весь Всесвіт від гніву Бога-Отця. І знову, бажаючи врятувати якомога більше дітей Своїх, говорить нам Шрі Матаджи: «Отримайте свою Самореалізацію». Для цього потрібно від усього серця попросити: «Господи, дай мені, будь ласка, народження від Духа Святого, обіцяне в Біблії».

Нехай наше духовне начало переможе!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!