Ти тут

Що таке дуа для торгівлі? Кому і як допомагає?

Християни до Господа звертаються за допомогою молитви, у мусульман є дуа. Так називаються спеціальні тексти з Корану, які читають з певною метою. Дуа для торгівлі - це теж молитва, але в той же самий час і своєрідний змову. Справа в тому що мусульманська магія тісно пов`язана з релігійною традицією. Давайте розберемо детально, як використовувати дуа для торгівлі, кому допомагає ця молитва.

дуа для торгівлі

Мусульманство і його філософія

Торгують люди, які відносяться до різних релігійних конфесій, атеїсти теж не відмовляються від підтримки згори. Кожна людина прагне отримати «чарівну паличку», яка забезпечила б постійний дохід без збоїв. Тому до дуа для торгівлі (читай - до молитви, прохання) звертаються християни і мусульмани, іудеї і атеїсти. І, треба зазначити, заборон тут не існує, крім одного. щоб мусульманська молитва працювала, необхідно налаштуватися, розуміти її суть.

Відео: Сура на хорошу торгівлю, дуже допомагає

Основа цієї релігії полягає в цілковитому смиренні. Віруючий не нарікає, а дякує Аллаха за частку, якою б поганою і несправедливою вона не здавалася. Можливо, людині, яка не знайома з такою філософією життя, важко буде відразу її сприйняти, але доведеться. Інакше дуа для торгівлі труднощі принесе, а не бажану підтримку. Аллах почує гординю в проханні, за що дасть урок. У нашому випадку він буде полягати у відсутності клієнтів. Замість доходу отримаєте збитки. А все через те, що неправильно налаштувалися на молитву.

дуа для торгівлі в магазині

Як читається дуа



Мусульмани запевняють, що сури і молитви слід вимовляти на арабській мові. Це ускладнює завдання для всіх інших. Дуа для торгівлі потрібно вивчити і читати по-арабськи. У перекладі молитва перетворюється в змову. А це вже дещо інша магія. Рекомендується порадитися зі знайомими мусульманами з приводу вимови або знайти аудіозапис дуа. Вимовляється молитва вранці. Читати її слід чітко, досить голосно. Всього потрібно повторити дуа тричі. Тільки після цього можна приступати до повсякденних справ або відправлятися на роботу.

Відео: Сура проти проблеми - Коран проти невдач

До речі, в мусульманському середовищі не прийнято звертатися до Аллаха в брудному стані. Тобто треба вмитися, а краще душ прийняти, перед тим як станете читати текст. Взагалі, до фізичної чистоти в цій релігії ставляться дуже уважно. Будинки повинен бути порядок, підлоги помиті, а речі по місцях розкладені. Це, з одного боку, показує повагу до Всевишнього, з іншого - привчає людину до дисципліни, що сприяє реалізації його здібностей, в тому числі і в торгівлі. Молитися слід на самоті або разом з однодумцями. Недозволено відволікатися.



дуа для торгівлі на ринку

Дуа для торгівлі в магазині

Починають молитву щоразу з вихваляння Аллаха. Не забувайте сказати Всевишньому, що приймаєте свою частку з вдячністю, готові змиритися з усіма обставинами. Тільки після цього можна попросити. Дуа виглядає так:

Відео: Дуа від боргів і інших бід

  • «Аллахуумма, баоір лахуум фе Мікяліхім. УАА Борик лахуум фі Са`ехім уа мудіхім ».

Мовлення слід тричі. У перекладі ця фраза виглядає так: «О, Аллах! Даруй благословенням своїм і благодаттю речі, зважені на терезах цих ». Але читати потрібно по-арабськи, маючи в думках образ того, що саме означають слова. Господарям магазину рекомендується говорити цю молитву, коли відкриваєте двері свого закладу. Ще непогано мати в приміщенні талісман у вигляді півмісяця.

Відео: Дуа-дуже сильна

Дуа для торгівлі на ринку

Ми всі ходимо за покупками, іноді щось продаємо. Дуа допоможе кожному: торговцям збути товар, а клієнтам - не потрапити під вплив шахрая. Ми наведемо практично універсальну молитву. Ось вона:

  • «Лія Іліяху ілял-Лаухе ляя шаріака. Ляяху ляялуль-іельку уа Ляяхууль-Хамдан Юх-іуі уа-Юміта уа хууа зай-й-юн лія ямуту Біядііхіль-х`яйру двох хуаг Гьялія кулі шай-інн к`ядіір ».

Говоріть співуче, тримаючи в розумі переклад. Він такий: «Понад усе на землі Аллах! Немає іншого божества єдиного. Вся влада йому належить. Хвала Аллаху великому. Він своїм велінням воскрешає, а також життя позбавляє. Аллах безсмертний. Благодать в руках Його. Аллах всемогутній! »До речі, після цієї змови можна повторити і той, що наведений вище. Це допоможе продати побільше товару і півгодини.

дуа для торгівлі труднощі

Якщо потрібно щось продати

Не всі люди торгівлею займаються. Але іноді нам доводиться реалізувати машину, наприклад. Мусульманські дуа читати можна і в цьому випадку. Керуйтеся двома наведеними молитвами. Вранці того дня, коли хочете угоду укласти, вмийтеся або душ прийміть. Потім прочитайте молитву, що вихваляє Аллаха, слідом ту, що коротше. Повторіть обидві в зазначеному порядку тричі. Відправляйтеся до місця оборудки. Як клієнт підійде, прошепоти про себе знову вихваляння Аллаха. Побачите, довго товар не затримається. Але не забувайте подякувати свого небесного покровителя. А якщо відразу не вийде збути товар, теж не нарікайте. Пам`ятайте про смирення. Раз не купили, значить, Алла веде до вас більш щедрого покупця. Подякуйте його за турботу і праці. Слід пам`ятати, що молитви допомагають тільки тим, хто в душі не тримає зла. Намагайтеся відповідати вимогам Аллаха, раз до нього вирішили звернутися. Успіхів!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!