Ти тут

Молитва, щоб здати іспит на відмінно

Коли попереду сесія, то світ перевертається. Здається, що нічого не в силах допомогти пережити «страшний час випробувань». Це багато відчули на своїй шкурі. Рідко зустрічаються генії, які не відчувають хвилювання перед тестами і опитуваннями. На звичайних людей подібна перспектива часто наводить жах. Ось чому багатьом потрібна молитва, щоб здати іспит. Вона є не замінником знань, а засобом навіювання впевненості в собі. Давайте обговоримо, як її використовувати, щоб вкоротити шлях до успіху.

Відео: Молитва Миколі Чудотворцю на іспит (приємний жіночий голос)

Про важливість підходу

Знаєте, коли кажуть, що існує молитва, щоб здати іспит, у кожного слухача в голові виникає власна асоціація. молитва щоб здати іспитОдні думають про храм, інші - про магію, треті згадують про нові віяння в самопрограмуванням. Тобто методів роботи зі станом психіки безліч. Будь-яким з них в якості інструменту позначається молитва. Щоб скласти іспит, природно, необхідно володіти знаннями, але не тільки. Це і намагаються показати ті, хто пояснює, як працювати над собою. Хоча більшість людей вважає молитву практично чарівною паличкою. Вони підсвідомо впевнені в її силі. Ось це і працює при будь-якій методиці. Важливо, щоб сама особистість в основі свого світогляду мала віру. А решта - всього лише форма, що дозволяє впливати на свідомість. Напевно, фахівці краще пояснять. Але бажано розуміти, що немає ніякої принципової конфронтації між описаними способами роботи над собою. Усна молитва, щоб здати іспит, є незвичайним підмогою під час труднощів. І вибирати її необхідно в союзі з підсвідомістю, спираючись на довіру, яке не можна пояснити логікою. Полегшення - ось те почуття, на яке варто орієнтуватися, коли думаєте, чи допоможе молитва, щоб здати іспит.

християнський підхід

З теорією покінчили. Хоча без неї не обійтися. Адже нам з вами потрібен результат, а без правильного підходу вийде тільки розчарування. Тепер поговоримо про практику. В першу чергу, молитва асоціюється з релігією. Тому буде цілком обгрунтованим розповісти, що рекомендують в даному випадку священнослужителі. Вважається, що покровителькою людей, що прагнуть до знань, є Свята Богородиця. Є навіть текст спеціальний. Він називається «Поповнення розуму». Слід зазначити, що молитву необхідно вивчити напам`ять.молитва щоб здати іспит

Вона читається перед входом в приміщення, в якому буде проходити випробування. Усна молитва, щоб добре скласти іспит, може бути звернена і до святого Сергія Радонезького. Кажуть, що він в дитинстві відставав від однолітків у пізнанні премудростей письма і читання. Однак щира молитва допомогла йому впоратися з труднощами. До кого ж ще звертати свої прохання про допомогу, як і до того, хто їх пізнав на власному досвіді?

Молитва, щоб добре скласти іспит

У багатьох людей виникають труднощі зі складанням самого звернення. Тут є якась плутанина, тому що молитві рідко кого вчать з дитинства. Тому рекомендується вивчити текст, наявний в спеціальному збірнику. Якщо в моменти хвилювання він вилетів з голови, то слід заспокоїтися, зосередитися і прочитати «Отче наш».молитва щоб добре здати іспит А краще сформулювати прохання своїми словами. Ось приклад: «Святий Сергій Радонезький! Прошу тебе допомогти рабу Господа нашого Ісуса Христа (своє ім`я) в успішному проходженні випробування. Я смиренно прийму будь-яку оцінку моїх знань, поставлену досвідченими вчителями. Допоможи ж мені в повній мірі застосувати всі накопичені знання і вміння в процесі іспиту! Амінь! »Знаєте, молитва, яка допомагає скласти іспити, це не скоромовка і не змова. Вона є бесідою переляканого учня зі своїм духовним наставником, символом вищої довіри. Тому добре допомагають саме щирі, вистраждані серцем, слова.

Для батьків



Не тільки учні та студенти переживають про свої результати. молитва щоб дитина добре здав іспитЇхні предки також хвилюються. Допомогти в момент випробувань вони, звичайно, не в силах. А ось попросити святих про заступництво не тільки можуть, а й повинні. Це і їх заспокоїть, і сина підбадьорить. Є спеціальна молитва, щоб дитина добре здав іспит. Вимовляти її бажано в церкві. Якщо таке неможливо з об`єктивних причин, то перед іконою. Але краще вирушайте в храм. Там поставте свічку перед іконою Богородиці. Прочитайте один раз «Отче наш». Потім так скажіть: «Пресвята Богородиця, полюбила світ земний, опікуються і захищає його від зла! Помози Господа рабу (ім`я) в трудах праведних! Украй його покровом своїм від строгості і гніву учительського! Внуши ясність розуму і впевненість в придбаних працями знаннях! Нехай легко пройдено їм буде випробування, яких безліч належить на життєвому шляху! Во славу Господа нашого! Амінь! ». Звичайно, від батьків потрібно не тільки молитва. Щоб дитина добре здав іспит, непогано його ще іноді контролювати, прищеплювати старанність і любов до праці. Не варто сподіватися лише тільки на допомогу Господа, і свій обов`язок виконувати потрібно.

Для майбутніх водіїв

Не тільки учні та студенти трясуться перед майбутніми випробуваннями. Часом і люди, що залишили далеко в минулому період отримання загальних знань, потрапляють в таку ситуацію. молитва допомагає скласти іспитиНаприклад, ті, хто бажає сісти за кермо. Їм теж допоможе молитва. щоб здати екзамен з водіння, рекомендується напередодні сходити в храм. Там знайдете ікону Миколая Чудотворця. Запаліть свічку і, тримаючи її в руках, зверніться до святого. Слова такі: «Святий Миколай, який здійснює чудеса іменем Господа! Освіти мені шлях на іспит з водіння! Будь со мной під час випробування, вселяючи впевненість, витримку, світлий розум і терпіння! Амінь! »Крім цього, потрібно ще дві свічки запалити і поставити. Одну - за здравіє своє, другу - екзаменатора. Попросіть у Господа всяких благ тому, хто буде оцінювати ваші знання і навички.

Відео: ОТЛИЧНО здати іспит!

Для школярів



Тепер поговоримо про інші методики роботи з підсвідомістю. Не всі вірять в Бога. Є такі люди, яким необхідно щось інше, щоб впоратися зі своїми проблемами. Учням, наприклад, пропонується наступна молитва. Щоб скласти іспит в школі, потрібно взяти книжку по предмету і помістити її під подушку. Перед сном, коли вже ніхто вас не стане турбувати і турбувати, скажіть такі слова: «Вищі сили! До вас звертаюся! У вашій підтримці назавтра потребую! Розум проясніть, віру вселити! Суворого вчителя погляд відведіть! Нехай запитує тільки те, що я знаю, відповіді мої прихильно приймає! Амінь! »Слова ці потрібно вимовити пошепки або в голос тричі. Після засинайте, ні з ким не розмовляючи і не відволікаючись на інтернет або телевізор. Можливо, вам здадуться ті питання, які задасть учитель. Обов`язково поновіть свої знання з цих тем вранці.

молитва щоб здати іспит з водіння

Для тих, кому потрібно тільки «відмінно»

Ви вірите в чудеса? Ні? А даремно. Вони трапляються, але не з усіма. Чудо - особливий дар. Його отримують тільки люди, які мають в душі досить безмежної відданості і природного довіри до вищих сил (як би їх не називали). Багато хто цікавиться, а чи існує молитва, щоб здати іспит на відмінно. Повірте, така є. А краще самі перевірте на практиці. Буває, що вона працює на двієчників і ледарів. Це і є чудо. Слова її прості: «Дух Великий і могутній! Прийди (назвати дату і місце)! Вселися в мене і пройди випробування! Дозволяю тобі володіти моїм мозком і тілом на час іспиту! Прояви свою вселенську силу! Покажи смертним велич вічної мудрості! Амінь! »Читати перед сном, як в попередньому випадку. А ось секрет її роботи знаходиться у кожного в серці. Хто зуміє повірити, тому «відмінно» забезпечено.

молитва щоб здати іспит

В екстрених ситуаціях

Не секрет, що вчити предмет мало хто бажає. А іспити здавати доводиться майже всім. Як вчинити, коли точно розумієш, що нічого не знаєш? Для цього придумані свої методи. Наприклад, допоможе молитва скласти іспит (сильна), яка читається в той момент, коли тягнеться квиток. Тобто підійшли до столу - і починайте. А останнє слово має прозвучати, коли торкнулися паперу. Ось такі слова говорите: «Господи Всемогутній! Ти велиш Сонцем і Землею. Весь світ покірний Твоєї добротою! Подаруй мені удачу і радість! Амінь! »На останньому слові тягніть квиток! Якщо вже ця молитва не допоможе, то, знати, порча на вас або пристріт!

молитва щоб здати іспит на відмінно

Якщо не віриш в молитви

Наостанок наведемо ритуал для випробовуваних, не пов`язаний з релігією і спеціальними текстами. Всі знають, що перед іспитом не можна зубрити всю ніч. Залиште собі час для відпочинку і розслаблення. А щоб знання укладалися в голові активніше, проведіть такий обряд. Візьміть свої конспекти, підручники, записи і все, що пов`язано з предметом, побудуйте з них «тріумфальну арку». Знайдіть звуки переможного маршу. Уявіть, що іспит вже позаду, в руках у вас необхідний результат. Відчуйте смак перемоги! Тільки після цього включіть музику, увійдіть до арки, прокричав тричі: «Ура!» А тепер спокійно лягайте спати. Іспит пройде так, як ви і уявити собі поки що не можете. Успіхів!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!